Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Από την ομιλία του Κυριάκου, σε ψαροταβέρνες και μπαράκια

❱❱ Χαριτωμενιές Ψινάκη και κομψές γυναικείες παρουσίες στη ΔΕΘ

❱❱ Χαριτωμενιές Ψινάκη και κομψές γυναικείες παρουσίες στη ΔΕΘΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο Ηλίας Ψινάκης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που εμφανίστηκε πρώτη φορά δημοσίως μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, το συνολάκι της Μαρέβα Μητσοτάκη, και οι γυναίκες της Ν.Δ., μονοπώλησαν τα βλέμματα (χθες) στη ΔΕΘ.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα έκανε τις χαριτωμενιές του μπροστά και πίσω από τις κάμερες πειράζοντας ακόμη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, όταν βρέθηκαν παρέα να παρακολουθούν την ομιλία Μητσοτάκη.

Από την άλλη, ντυμένη με το αρχαιοελληνικό στιλ που προωθεί και η φίρμα των ρούχων της Zeus + ΔΙΟΝΕ εμφανίστηκε η σύζυγος του Κυριάκου, Μαρέβα. Λιτή, απέριττη και διαφορετική, τράβηξε τα φλας. Κομψές και η Ελενα Ράπτη με τη Μαρία Αντωνίου από την Καστοριά, αλλά και η νεοεμφανιζόμενη ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου.

Μετά την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. μαθαίνουμε ότι «αναστέναξαν» οι ψαροταβέρνες και τα μπαράκια της οδού Καλαποθάκη. Ο Κυριάκος όμως προτίμησε να δειπνήσει στο ρεστοράν «Οψοποιών Μαγγανείαι» (φημολογείται ότι έχει τα καλύτερα ψητά της πόλης) μετά την ομιλία του, με τη Μαρέβα και φίλους τους, ενώ στις «7 Θάλασσες», γνωστό στέκι της Καλαποθάκη, ο Γιώργος Πατούλης έτρωγε με τη σύζυγό του Μαρίνα.
Ουζάκια λοιπόν, πολιτικό κους κους, και ολίγον Γιάννης Πλούταρχος για τους δεξιούς που απόλαυσαν το Σαββατοκύριακό τους στη Θεσσαλονίκη.

Το «λευκό ανθρωπάκι»

mitsotakis 7

❱❱«Τρελάθηκε» ο πρόεδρος όταν ο «Νάο» ο Πόντιος άρχισε να χορεύει τον Πυρρίχιο, μπροστά του. Το ωραίο αυτό «λευκό ανθρωπάκι», το ρομπότ «Νάο» που μιλάει και χορεύει ποντιακά γνώρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα περίπτερα της 82ης ΔΕΘ. Το ποντιακό ρομπότ βρισκόταν στο σταντ της Ακαδημίας Ρομποτικής του ΠΑΜΑΚ και μόλις είδε τον Κυριάκο άρχισε να χορεύει τον γνωστό ποντιακό, χορό Σέρρα ή αλλιώς Πυρρίχιο. Μιλάει ποντιακά και διαθέτει ειδικές κάμερες, που καταγράφουν τις κινήσεις και τις εκφράσεις του προσώπου του ανθρώπου, μικρόφωνα που καταγράφουν τη φωνή του και ειδικούς αισθητήρες αφής για να «νιώθει» το άγγιγμα. 

Τσιπουράκι για Καραμανλή

❱❱ΔΕΘ χωρίς τσιπουράκι γίνεται; Δεν γίνεται, γι’ αυτό και ο Κώστας Καραμανλής έκανε τρία τραπέζια σε Χαλάστρα, Αμπελοκήπους και Κουφάλια. Ολα με φίλους του από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με σπιτικά φαγητά, πολύ κρασί αλλά και τραγούδι. Στα Κουφάλια οικοδεσπότης ήταν ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς. Στο τραπέζι κάθισαν οι δήμαρχοι Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς, Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος και Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο αδελφός του Μανώλης, οι δύο βουλευτές του νομού Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης καθώς και ο παλιός φίλος του Κώστα Καραμανλή, Βάκης Φραντζής. Το μενού περιελάμβανε λαγό στιφάδο με θρακιώτικη γέμιση, την οποία ετοίμασε η σύζυγος του δημάρχου Χαλκηδόνας, αλλά και αρνάκι γεμιστό, με κόκκινο κρασί και τσίπουρο «Γιάννης», παραγωγής του οικοδεσπότη.

Στα καζάνια του χαλβά

❱❱Υπογλυκαιμία ένιωσε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, και αναζήτησε τον περίφημο χαλβά Φαρσάλων. Κάπου εκεί λοιπόν, κοντά στα χωριά του, αφού εκλέγεται στον νομό Λαρίσης, γινόταν εμποροπανήγυρις και ο βουλευτής δεν έχασε την ευκαιρία. Τα καζάνια έβραζαν και ο Γιώργος δοκίμασε τον υπέροχο χαλβά. Ο χαλβάς Φαρσάλων είναι προϊόν με «ονομασία προέλευσης», χάρη στο πείσμα αυτών των ανθρώπων, λέει ο ίδιος στη στήλη μας: «κέρδισαν επάξια την αποκλειστική πανίσχυρη ταυτότητα του ξακουστού και πέρα από τα ελληνικά χώματα, μοναδικού σε γεύση και ποιότητα, Χαλβά Φαρσάλων».

(!)

pelegrinis

Στο θέατρο ξανά ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης, από τις 16 Οκτωβρίου και μετά. Ο φιλόσοφος Πελεγρίνης, τον οποίο παρεμπιπτόντως θαυμάζει ιδιαίτερα και ο star Σάκης Ρουβάς, θα ανεβάσει εκλαϊκευμένους κάποιους διαλόγους του Αριστοτέλη.
Η «Πρόβα με τον Αριστοτέλη», όπως θα λέγεται το θεατρικό, είναι πρόβα ενός θιάσου που εξελίσσεται σε συζήτηση για τον Αριστοτέλη. Η πολιτική για τον Πελεγρίνη περνάει πια μόνο μέσω της φιλοσοφίας.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...