Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Εκοψε πίτα και δημοψήφισμα

❱❱ Η αντίδραση του Νίκου Βούτση (με τριπλό «όχι») όταν ρωτήθηκε για το θέμα των ΣκοπίωνΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Και το «Οχι» του ’40 ωχριά μπροστά στα τρία απανωτά «όχι» που είπε χθες ο πρόεδρος Βούτσης στο ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό. 

Προφανώς και είναι σε άλλη γραμμή με τον κυβερνητικό συνεταίρο του Πάνο Καμμένο.

Ενας χαμογελαστός λοιπόν, πολύ ζεστός Νίκος Βούτσης έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα των κοινοβουλευτικών συντακτών, ευχόμενος μια πιο τυχερή χρονιά για τη δημοσιογραφία, ενώ στο περιθώριο της μίνι συνάντησής του μαζί μας μίλησε για πολλά.
Hταν εντελώς αντίθετος με το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και στην ερώτηση αν έχει τεθεί θέμα δημοψηφίσματος απάντησε «όχι, όχι, όχι».

Και ενώ υποστήριξε πως στο θέμα των Σκοπίων θα υπάρχουν εξελίξεις στη Βουλή πολύ σύντομα, ταυτοχρόνως εκτίμησε ότι οι συσχετισμοί στη γειτονική χώρα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας για το νέο έτος, δήλωσε αισιόδοξος για την επικείμενη έξοδο της χώρας από την επιτήρηση, επαναλαμβάνοντας ωστόσο πως η έξοδος από αυτή τη φάση «δεν σημαίνει ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση αυτομάτως με την τυπική έξοδο από τα Μνημόνια…
Η έξοδος από την κρίση είναι ένα πολύ πιο ευρύ συμβάν για το οποίο εργαζόμαστε όλοι και αφορά ολόκληρη την παρούσα Σύνοδο αλλά και την προεκλογική Δ΄ Σύνοδο της Βουλής μετά τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι τη λήξη της».

Κατά τα άλλα, η γιορτή στο εντευκτήριο ήταν όμορφη και στο πλάι του Νίκου Βούτση στάθηκαν οι αντιπρόεδροι της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, Γιώργος Βαρεμένος, Δημήτρης Καμμένος και Σπύρος Λυκούδης, καθώς και οι βουλευτές Κώστας Τσιάρας και Γιάννης Τραγάκης. Εκεί ήταν και ο ιδιοκτήτης των χώρων εστίασης της Βουλής, ο επιχειρηματίας Μανώλης Μάργελος.

sdfsds

Η στήλη όμως αφιερώνεται σήμερα στον επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας του προέδρου της Βουλής Κώστα Βασιλάκη, φανατικό, κατά δήλωσή του, αναγνώστη της «Espresso» και του «Οσα παίρνει ο άνεμος».

ntora 0

❱❱Το ξέρατε ότι και η Ντόρα Μπακογιάννη φορά τα ρούχα της νύφης της, της Μαρέβας; Εάν όχι, το μάθατε τώρα. Μεγάλο μέρος της γκαρνταρόμπας της φέρει την υπογραφή της κυρίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κακλαμάνης με look μοντέλου!img 0939

❱❱Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε για ακόμα μια φορά στην εικόνα του Νικήτα. Προφανώς και ξύπνησε με μεγάλα κέφια χθες ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, και αυτό φάνηκε από τα υπέροχα ρούχα του.

Βαθύ μπορντοκεραμιδί παντελόνι, εκπληκτικό φουλάρι προερχόμενο ολίγον από τα Εμιράτα, σακάκι καρό από τα αγαπημένα του Νικήτα και τελευταίας κοπής αθλητικά Saucony. Είναι μακράν ο καλύτερος σε ντύσιμο άνδρας της Βουλής. Αληθινό μοντέλο!

foto1 madrid

❱❱Η Ελενα «έσκισε» τη Λετίσια. Στη Μαδρίτη βρέθηκε η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού, και η ομορφιά της Ελληνίδας υπουργού συγκρίθηκε με αυτή της Ισπανίδας γαλαζοαίματης.
Ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ΄ και η βασίλισσα Λετίσια υποδέχθηκαν την Ελενα στο πλαίσιο εθιμοτυπικής εκδήλωσης. Η Ελενα Κουντουρά είναι φίλη του βασιλικού ζεύγους και στην προηγούμενη αντίστοιχη έκθεση το 2017 ο βασιλιάς Φελίπε είχε δεχθεί την υπουργό στο Palacio Del Prado της Μαδρίτης. Ο Φίλιππος είναι γνωστό ότι δεν ξεχνά αλλά και τιμά τις ελληνικές ρίζες του, αφού η μητέρα του, βασίλισσα Σοφία, είναι Ελληνίδα.
Ετσι λοιπόν και η γνωριμία του με την Ελενα Κουντουρά είναι γεγονός ξεχωριστό για εκείνον. Το ίδιο και για τη Λετίσια, την όμορφη σύζυγό του. Εντάξει… η Λετίσια ίσως και να ζήλεψε λιγάκι την αδυναμία του βασιλιά στη δική μας!

(!)

dfasdf

Της σήκωσε τις τρίχες των μαλλιών της καρφάκια! Ο λόγος για τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή, που παρέστη ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014 και άλλαξε «προς τα πάνω» την κουπ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία. Μάλωναν ποιος γνωρίζει καλύτερα τα του ΚΕΕΛΠΝΟ και τα των οροθετικών. «Μαλλιοτραβήχτηκαν» ο κεντροδεξιός Πουλής και η «περίπου αριστερή» Αννέτα.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...