Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Μάσκα τίτλου!

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός στα Γιάννενα (1-3) και παρέμεινε στην κορυφή! Οφσάιντ το πρώτο γκολΑσταμάτητος! Ο ΠΑΟΚ, «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, πέρασε και από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. 

Ετσι, πέτυχε τη 12η διαδοχική νίκη του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Το πρώτο μέρος ήταν βγαλμένο από… όνειρο για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι φιλοξενούμενοι με τη βοήθεια του κόσμου τους (πέρα από τη θύρα 800 θέσεων που τους παραχωρήθηκε, κατέκλυσαν κάνοντας «ντου» και στα επίσημα, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο γήπεδο περίπου 3.000) μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση. 

Στο 9′ οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν το γρήγορο τέρμα που αναζητούσαν με τον… μασκοφόρο (λόγω τραυματισμού στη μύτη) Πέλκα, ο οποίος από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ύστερα από ασίστ του Πρίγιοβιτς.

«Χτύπησε» δύο φορές

Ο… κεφάτος Πρίγιοβιτς έκανε στο 39′ αυτό που δεν μπόρεσε στο 29′ (σε τετ α τετ με τον Βελλίδη) και ύστερα από σέντρα του στόπερ Βαρέλα (που ενήργησε ως… εξτρέμ) σκόραρε μέσα από την περιοχή έπειτα από διπλή προσπάθεια, στέλνοντας αρχικά την μπάλα στο δοκάρι. Μάλιστα, ο Σέρβος επιθετικός δεν σταμάτησε εκεί και στην εκπνοή του πρώτου μέρους αξιοποίησε τη σέντρα του Μακ, κάνοντας το 3-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ανέβασε την απόδοσή του, μείωσε στο 71′ με κεφαλιά του Κόντε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ (που δέχτηκε γκολ ύστερα από επτά ματς πρωταθλήματος) έφτασε στη νίκη. Τέλος, οι Αζεβέδο (ΠΑΟΚ) και Τσικάρσκι (ΠΑΣ) έκαναν ντεμπούτο με τις ομάδες του.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας).

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (69′ Τσικάρσκι), Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Καρανίκας, Λίλα (16′ Μανθάτης), Γαρουφαλιάς, Βιντάλ (46′ Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάμπος (65′ Αζεβέδο), Πέλκας (86′ Μπίσεσβαρ), Μακ (79′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

—-

Χωρίς να ιδρώσει ο Λεβαδειακός 

Κυρίαρχος και θριαμβευτής ήταν στην έδρα του χθες ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε εύκολα της Κέρκυρας με 2-0. Από το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Γιαννακόπουλου πολλές φορές. 

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το σουτ του Μητρόπουλου στο 18′, το οποίο σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Σπίνουλας. 

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους (49′), ο Τσαμπούρης με «γλυκιά» σέντρα βρήκε τον Μαρκόβσκι μέσα στην περιοχή και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του. 

Τέλος, στο 66′ η ομάδα του Ανιγκό διεύρυνε το σκορ σε 2-0 με όμορφο γκολ του εξαιρετικού Γιακουμάκη.

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (91′ Ομπιόρα), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (60′ Μπελγκαζουανί), Μαρκόβσκι.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αναστασίου, Ιωάννου (58′ Αντέτζο), Γρομητσάρης, Γεωργίου, Σιόντης (80′ Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (70′ Παμλίδης), Ρόλε, Τουράμ.

—-

Αργησε να ξυπνήσει ο Ατρόμητος 

Το γκολ της Λαμίας στο 55’ με τον Πίτι «ξύπνησε» τον Ατρόμητο, που ισοφάρισε με… δώρο των γηπεδούχων, αλλά οι Περιστεριώτες, αν και έχασαν ευκαιρίες, έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι, παρότι πήραν προβάδισμα στο σκορ με την υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Πίτι, ο οποίος στο 37΄ είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Ακόστα, κινδύνευσαν σοβαρά να χάσουν το παιχνίδι, καθώς η αποβολή του Μπούτνικ στο 65΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τα δεδομένα.

Η ομάδα του Κάναντι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα για να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Στο 70΄ ύστερα από βαθιά μπαλιά στην άμυνα της Λαμίας, ο Παπαδόπουλος έκανε ανούσια έξοδο, δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Πριντέτα και η μπάλα, που δεν απομακρύνθηκε, έφτασε στον Ντιγκινί, ο οποίος με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας).

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Πριντέτα (74′ Αναστασόπουλος), Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (37′ λ. τρ. Πίτι), Βάντερσον (84′ Καραγιάννης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπούντνικ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (80′ Σάκιτς), Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (69′ Ούμπιδες), Ντιγκινί, Βασιλακάκης (69′ Μπρούνο Φελίπε), Ουάρντα, Ντάουντα.

—-

Τα βρήκε σκούρα ο Αρης με τη Σπάρτη (1-0)

Απόσταση… ασφαλείας! Την προέλασή του προς τη Σούπερ Λίγκα συνέχισε ο Αρης, ο οποίος δυσκολεύτηκε, αλλά έκαμψε την αντίδραση της Σπάρτης με 1-0. Εκμεταλλευόμενος και την ισοπαλία της Παναχαϊκής με τον Πανσερραϊκό (1-1), η ομάδα του Δημήτρη Σπανού απέκτησε αέρα πέντε βαθμών. Οι «κίτρινοι» πίεζαν από το ξεκίνημα για το γκολ, αλλά ο Αστέριος Γιακουμής έκανε σημαντικές επεμβάσεις. 

Οι Λάκωνες προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, έχοντας κάποιες καλές στιγμές. Στο 73’ όμως ο Δεληζήσης (φωτό) με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Βαλεριάνου, πέτυχε το 1-0 για τον Αρη, σκορ που διατηρήθηκε ως το φινάλε. 

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής έχουν ως εξής: Αρης – Σπάρτη 1-0, Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου 1-0, Εργοτέλης – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0, Παναχαϊκή – Πανσερραϊκός 1-1, Βέροια – Δόξα Δράμας 0-2, Αχαρναϊκός – ΟΦΗ 0-3 α.α. Σήμερα παίζουν τα Καραϊσκάκης – Παναιγιάλειος (15.00) και Καλλιθέα – Αιγινιακός (15.00), ενώ την Τετάρτη (7/2) αναμετρώνται ο Κισσαμικός και τα Τρίκαλα (15.00).

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα