Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Eικαστικές «πινελιές» από τον Αλέξη Τσίπρα

❱❱ «Αποκαθήλωσε» από το Μαξίμου πίνακα του Βολανάκη και τοποθέτησε έργο του ΤέτσηΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μεταξύ του φορτωμένου πολιτικού του προγράμματος και ίσως ενός διαλείμματος που πιθανόν έκανε, πρόλαβε και επέβλεψε ο ίδιος προσωπικά την «αποκαθήλωση» του Βολανάκη έναντι ενός Τέτση. 

Στο κεντρικό σαλόνι του Μεγάρου Μαξίμου άλλαξε ο πίνακας ζωγραφικής, καθώς αντικαταστάθηκε το έργο του Κωνσταντίνου Βολανάκη «Ναυμαχία της Σαλαμίνας» με το έργο «Υδρα Ι» του Παναγιώτη Τέτση.

f3 7

«Ενας καινούργιος πίνακας κοσμεί από σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Η “Υδρα Ι”, τελευταίος πίνακας του Παναγιώτη Τέτση, αντικατέστησε τη “Ναυμαχία της Σαλαμίνας”, του Κωνσταντίνου Βολανάκη, ενός από τους σπουδαιότερους Ελληνες ζωγράφους, προκειμένου να εκτεθεί στο ευρύ κοινό» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ιnstagram, προσφέροντάς μας και φωτογραφικό υλικό από τη νέα εικόνα του εσωτερικού του Μεγάρου.

Ο πίνακας του Τέτση είναι σε ασπρόμαυρο φόντο, τοποθετημένος σε μια πιο μοντέρνα κορνίζα από αυτή του προηγούμενου. Οπως και να ‘χει, η ομορφιά περίσσευε και πριν, όπως περισσεύει και τώρα. Και ο πρωθυπουργός μάς αποκαλύπτει μέσω της ανάρτησης και τη λυρική πλευρά του.

Non stop κόντρα για Πολάκη – Αδωνι

❱❱Στα κάγκελα και πάλι ο Αδωνις με τον Πολάκη για τη Novartis. Και εκεί που τους είχαμε δει στο παρασκήνιο της Βουλής λίγο να καταλαγιάζουν τα πολιτικά τους μίση, να σου πάλι ξαναφούντωσαν οι φλόγες. Αυτή η… βεντέτα δεν φαίνεται να έχει τελειωμό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης χθες τουίταρε και πόσταρε συνέχεια στα social media. Στο τελευταίο του μήνυμα προειδοποιούσε τον Αδωνι ότι ήρθε, κατέφθασε η Νέμεσις, γράφοντας: «Το Σύνταγμα το καταπατάει αυτός που κλέβει Δημόσιο, κάνοντας χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ εταιριών με τις υπουργικές του αποφάσεις, και όχι αυτός που αποκαλύπτει τις λαμογιές. Το ‘πιασες το νόημα, αντιπρόεδρε των ακροδεξιών γκρουπούσκουλων που βρίσκεσαι σε παραλήρημα από χθες; Κάνε όσες μηνύσεις θες, σε όποιον μιλάει ελληνικά… η νέμεσις ήρθε».

Και μετά τη Νέμεση, έρχεται σήμερα – αύριο και το νομοσχέδιο για τη «νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης». Προτού κατατεθεί στη Βουλή, θα παρουσιαστεί από τους υπουργούς Υγείας, Δικαιοσύνης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας. Με λίγα λόγια, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει!

Ο Φωτήλας στο καρναβάλι

esr 0702 008 cmyk

❱❱Ούτε ψύλλος στον κόρφο των Πατρινών βουλευτών. Από τις ατέλειωτες βασιλόπιτες που κόβουν συνεχώς από την Πρωτοχρονιά, τώρα ξεκινούν και τους αποκριάτικους χορούς που γίνονται από το πρωί έως το βράδυ στην Πάτρα. Καρναβαλική πόλη, βλέπετε! «Πήγα σε 11 πίτες μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες. Τώρα σειρά έχουν οι χοροί, τουλάχιστον οι δύο βασικότεροι» λέει στη στήλη μας ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Παπαθεοδώρου. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο συνάδελφός του της Ν.Δ. Ιάσωνας Φωτήλας (φωτό). Ο Ιάσονας, μάλιστα, που είναι και ερασιτέχνης ηθοποιός, έχει συνηθίσει τους συνδημότες του και σε στολές. Οπότε φανταστείτε τι τον περιμένει!

Προσκοπικά δωράκια

f8

❱❱Μία πυξίδα, ένα κομμάτι σχοινί για κόμπους, έναν σουγιά και το προσκοπικό εγκόλπιο χάρισαν πρόσκοποι στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Τους δέχθηκε στα γραφεία του κόμματος και μάλιστα τους είπε ότι πολύ θα ήθελε να ήταν «προσκοπάκι», όντας παιδί, αλλά δεν του δόθηκε η ευκαιρία. Ομως, με τα δωράκια που του έκαναν οι πρόσκοποι μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμος για περιπέτειες. Τα εφόδια, πάντως, υπάρχουν.

(!)

f4 kaklamanis

Ο Νικήτας υποδέχθηκε χθες στη Βουλή τον νεοεκλεγέντα μητροπολίτη Ορθόδοξων Αρμενίων Ελλάδος Αρχιεπίσκοπο Κεγάμ Χατσεριάν. Φυσικά ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, που «φιλοξένησε» στο γραφείο του τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος συνοδευόταν από μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Μητρόπολης Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος και όλοι μαζί συζήτησαν θέματα των Αρμενίων στην Ελλάδα.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...