Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο Κώστας Κουκοδήμος στα χνάρια της Αγγελικής Νικολούλη

❱❱ Ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. έκανε ερώτηση για ψαρά που αγνοείται από τις 26 ΙανουαρίουAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Πρωτότυπο, αλλά ανθρώπινο. Είναι η πρώτη, ή από τις ελάχιστες φορές (μην τυχόν και μου διαφεύγει κάτι), που γίνεται ερώτηση στη Βουλή για έναν συνάνθρωπό μας που είναι αγνοούμενος.

Ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Κώστας Κουκοδήμος κάνει έκκληση να συνεχιστούν οι έρευνες διάσωσης για έναν ψαρά, που άπλωνε τα δίχτυα του στη θάλασσα της Πιερίας και χάθηκε στη θάλασσα.

«Ο Φώτης Χατζηδημητρίου, 43 χρόνων», λέει ο Κουκοδήμος, «αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, όταν έφυγε μόνος του με το αλιευτικό του σκάφος από το λιμάνι της Μεθώνης Πιερίας για ψάρεμα.

Συνάδελφοί του εντόπισαν το σκάφος του ακυβέρνητο το ίδιο απόγευμα σε απόσταση δυόμισι μιλίων από το λιμάνι και αμέσως σήμανε συναγερμός. Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες… Οι έρευνες, δυστυχώς, ήταν άκαρπες και εν τέλει σταμάτησαν».

Να σημειωθεί ότι ο 43χρονος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και η οικογένειά του κάνει έκκληση για συνέχιση των ερευνών. Μάλιστα, οι συγχωριανοί του συνεχίζουν να ερευνούν τη θαλάσσια περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε ο άτυχος ψαράς. Στα χνάρια της Αγγελικής Νικολούλη ο Κώστας – και καλά κάνει.

«Yes» σε δημοψήφισμα

img 5069

❱❱Ο ομογενής πολιτειακός γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης (φωτό) από την πολιτεία του Ροντ Αϊλαντ σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» προτείνει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα για το εθνικό μακεδονικό θέμα, προκειμένου να αποφασίσει ο ελληνικός λαός τι θέλει να γίνει με το θέμα των Σκοπίων.

«Εδώ, στην Αμερική, έχουμε στείλει ανά τη χώρα ένα ενωμένο μήνυμα με τους συναδέλφους μου, είτε είναι στη Μινεσότα είτε στην Τζόρτζια ή στη Νεβάδα ή στο γειτονικό Νιου Χαμσάιρ, πως το όνομα Μακεδονία είναι ελληνικό» είπε ο γερουσιαστής, συμπληρώνοντας: «Τα προσωπικά μου αισθήματα ως γερουσιαστή από την πολιτεία του Ροντ Αϊλαντ είναι πως η βόρεια γειτονική χώρα οφείλει να ονομαστεί Σκόπια, εύκολο και ξεκάθαρο όνομα, και εύκολο να το καταλαβαίνουν όλοι, κι όχι να το συγχέουν».

Με «πράσινη» ο Βούτσης

❱❱Με φρέσκα νέα για τη νέα κυβέρνηση συνασπισμού της Γερμανίας έρχεται η «πράσινη» πολιτικός. Για να είμαστε ακριβείς, λοιπόν, ο πρόεδρος Βούτσης θα δει σήμερα μια ωραία κυρία, αφού θα δεχτεί στο γραφείο του την αντιπρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Κλαούντια Ροθ, από το κόμμα των Πρασίνων. Η ίδια βρίσκεται στην Ελλάδα για να παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης που οργανώνει ο Δήμος Φαιστού για το μαρτυρικό Τυμπάκι, το οποίο εκθεμελιώθηκε τον Φεβρουάριο του 1942 από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής. Με τις αποζημιώσεις να δούμε τι θα γίνει!

Τα… idols της καρδιάς της

megalooikonomoy

❱❱Η Θεοδώρα χορεύει και βραβεύει. Το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (φωτό), που είναι -παρακαλώ- και επίτιμη πρόεδρος της Διεθνούς Λέσχης Φίλων Μουσικής Δεκαετιών ’60 – ’70 – ’80, θα βραβεύσει τα… idols της καρδιάς της.

Στο Θέατρο του Πειραϊκού Συνδέσμου η Θεοδώρα μαζί με τον πρόεδρο της μουσικής λέσχης Πέτρο Καντιάνη θα παρουσιάσει τη «Χρυσή Βραδιά 18», στην οποία θα τιμηθούν τα idols που έγραψαν ιστορία στα sixties, o συνθέτης Σάκης Τσιλίκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Φίλιππος Νικολάου, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Ζανέτ Καπούγια και πολλοί άλλοι. Η βουλευτής είναι γνωστή λάτρις του χορού και της μουσικής. Εξ ου και επίτιμη στον σύλλογο αυτό, που αριθμεί 7.000 μέλη. Η ίδια μάς είχε πει μιλώντας για την αγάπη της για τη μουσική και τον χορό: «Αγαπώ πολύ τον χορό. Παλιά ξημερωνόμασταν στις ντίσκο χορεύοντας. Επαιρνε φωτιά η πίστα στο κλαμπ Βινύλιο. Τώρα θέλω να μάθω φλαμέγκο, όταν βρω τον χρόνο. Ακούω μουσική πολύ. Μου αρέσουν οι ABBA, η Βίκυ Λέανδρος, ο Δάκης και πολλοί άλλοι».

Η ατμόσφαιρα της «Χρυσής Βραδιάς 18», λοιπόν, θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα και χάρη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που θα δείξει και τις χορευτικές της ικανότητες, αφού θα ακουστούν τραγούδια της ελληνικής ποπ και ροκ μουσικής των δεκαετιών ’60 – ’70.
«Θέλω τα όπα μου, θέλω τις τρέλες μου, θέλω τις τσάρκες μου με Ι.Χ.» για τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

(!)

img 5065

Εδώ ο κόσμος καίγεται, κι ο Νίκος «ταξιδεύετε»! Αφού είδε το προσωπικό του «φεϊσμπουκικό προφίλ» σε γιγαντοοθόνη στο campus της facebook στο Σαν Φρανσίσκο, ύστερα ήπιε καφεδάκι στο καφέ Σαντορίνη! «Με την Airbnb συζητήσαμε τις προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και της παρουσίας του ομίλου στην Ελλάδα. Αμέσως μετά τη συνάντηση στο Santorini Cafe, που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία του ομίλου στο Σαν Φρανσίσκο» γράφει στη σελίδα του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Οι φίλοι του στην Αμερική φρόντισαν -ως φαίνεται- να τον κάνουν να νιώσει ότι δεν έλειψε ούτε μια μέρα από την Ελλάδα, κι ο ίδιος με τα συνεχή ποστ μάς ενημερώνει αδιάλειπτα για το πού βρίσκεται!
Κάπου εκεί κοντά μένει και η Κιμ Καρντάσιαν, υπουργέ μου. Δεν περνάτε μια βόλτα;

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...