Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

«Φθινοπωρινή σονάτα» για τον Κώστα και τη Δάφνη Σημίτη

❱❱ Το ζευγάρι που κοντεύει μισό αιώνα κοινού βίου έφυγε χέρι-χέρι από το θέατροΑπό τη 
Βίβιαν Μπενέκου

Το ζεύγος Σημίτη έχει την καλύτερη συνταγή του έρωτα! Είναι πάντοτε μαζί κι αγαπημένο, είτε πρόκειται για τη βραδινή βόλτα του γύρω από το Κολωνάκι, όπου το συνάντησα πρόσφατα, είτε για κάποια έξοδό του σε θέατρο, όπως έκανε προχθές.
Διάλεξε να δει τη «Φθινοπωρινή σονάτα» του Ινγκμαρ Μπέργκμαν, ένα δυνατό συναισθηματικά έργο. 

Στο τέλος της πρεμιέρας της παράστασης στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του συνεχάρησαν την πρωταγωνίστρια Μπέτυ Αρβανίτη.
Η Δάφνη και ο Κώστας Σημίτης, που μοιάζουν σαν να μην περνάει μέρα από πάνω τους, έφυγαν χέρι χέρι, λέγοντας τα καλύτερα λόγια γα την παράσταση.
Είναι από τα πιο δεμένα πολιτικά ζευγάρια που έχουμε δει ποτέ κι ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να μιλήσουν για το ερωτικό μυστικό τους. Πώς, δηλαδή, κρατιέται ζωντανός ένας γάμος κοντά μισό αιώνα!

«Ντρίμπλα» στον Βούτση

img 5074

❱❱«Γεννήθηκα το 1955» είπε στον Νίκο Βούτση κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους η αντιπρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Κλαούντια Ροθ και όχι για να του υπενθυμίσει την ηλικία της, αλλά για να «στρίψει διά του αρραβώνος», που λέγαμε παλιά, στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων που της ετέθη. Η πανύψηλη, σε σχέση με τον δικό μας πρόεδρο της Βουλής, Γερμανίδα ήταν σαν να του έλεγε… «εγώ δεν ξέρω τίποτε από αυτά. Είμαι μικρή και… μεταγενέστερη»!
Πάντως, η Κλαούντια μετέφερε, όπως είπε, «τους εγκάρδιους χαιρετισμούς» του προέδρου της Bundestag Β. Σόιμπλε. Αλλωστε, Βούτσης και Σόιμπλε είναι ομόλογοι πλέον και «η αγάπη ανθίζει» ως εκ τούτου!

Τα μαντάτα στον πρόεδρο

❱❱Εκοψε την πίτα του πολιτικού γραφείου του και ο βουλευτής των Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με πλήθος κόσμου να τον τιμά με την παρουσία του. Στο παρασκήνιο οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν από συνεργάτες, και όχι μόνο, του βουλευτή πως θα του ταίριαζε πιο πολύ η Νέα Δημοκρατία! Λέτε να; 
Γιατί, όταν τα λέμε εμείς, παρεξηγείται ο Βασίλης Λεβέντης. Ας έκανε μια βόλτα από την εκδήλωση να ακούσει τα μαντάτα μόνος του!

«Μπαρούτι» ο Αβραμόπουλος

avramopoylos

❱❱Ενδιαφέρον θα έχει η σημερινή συνέντευξη Τύπου του επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλου μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis. Ο επίτροπος, πάντως, είναι πολύ ενοχλημένος με την εξέλιξη της ιστορίας και ο θυμός του είναι ασυγκράτητος και στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Θα δούμε, λοιπόν, σήμερα πώς θα κινηθεί.

«Αρωμα» από Σπιναλόγκα

❱❱Θυμάστε την τηλεοπτική σειρά «Το νησί», που λίγα χρόνια πριν σάρωνε σε τηλεθέαση; Μια δυνατή γεύση από το νησί, Σπιναλόγκα θα πάρει σήμερα το Κοινοβούλιο, καθώς εκεί θα βρεθεί ο Ελβετός γιατρός Ζιλιέν Γκριβέλ, που από το 1972 έως και το 1998 πρόσφερε αφιλοκερδώς τις ιατρικές υπηρεσίες του στους τελευταίους χανσενικούς στο Θεραπευτήριο Αγίας Βαρβάρας, στην Κρήτη.
Ο Γκριβέλ, που θεωρείται ευεργέτης για τους Κρητικούς, και μάλιστα έχει ανακηρυχθεί και επίτιμος δημότης του Αγίου Νικολάου, θα βραβευτεί από τη Βουλή. 
Η βράβευση θα γίνει για τη μεγάλη ανθρωπιστική δράση του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο τηλεοπτικός γιατρός της Σπιναλόγκας, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, είχε τον Ελβετό γιατρό ως πρότυπο για τον ρόλο του!

(!)

georgiadis pita

Λίγο λιγότερες από 500 πρωτοχρονιάτικες πίτες φέρεται ότι έχει κόψει από τις αρχές Ιανουαρίου ως σήμερα ο αντιπρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης. Ο έτερος αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης κοντεύει τις εκατό. Σύμφωνα με μια πρώτη «δημοσκόπηση» που κάναμε, ο Αδωνις μάλλον είναι ο πρώτος του Κοινοβουλίου σε πίτες. Κι ευτυχώς που πρόλαβε, γιατί τώρα δεν έχει χρόνο για τέτοια. Τώρα ετοιμάζεται να «κόψει τον αέρα» του Πολάκη, όπως λένε πολλοί στη Νέα Δημοκρατία.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...