Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ο πολυτάλαντος γιος της Κατερίνας Παπακώστα

❱❱ Εκθεση ζωγραφικής με έργα του (βιολόγου) Κωνσταντίνου ΣιδηρόπουλουΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι βιολόγος στο επάγγελμα κι εμείς γνωρίζαμε μόνο τη μία πλευρά του, δηλαδή ότι γράφει ποίηση, τραγούδια και συνθέτει μουσική. 

Τώρα, όμως, μαθαίνουμε πως ζωγραφίζει κιόλας και μάλιστα πολύ καλά. Ετσι, λοιπόν, η Κατερίνα καλεί τους φίλους της και κυρίως τους φίλους του γιου της στην πρώτη του έκθεση ζωγραφικής, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν στις 27 Φεβρουαρίου στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».
Το ταλαντούχο αγόρι, παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από μικρό, εκφράζεται μέσω της καλλιτεχνίας, είτε πρόκειται για μουσική είτε για τη ζωγραφική. Εκθέτει, μάλιστα, μαζί με τον ζωγράφο Γιάννη Γούνα και η δουλειά τους φέρει τον τίτλο «50 Haiku and New Age».

Aνεξάρτητη βουλευτίνα

Η ανεξάρτητη βουλευτίνα, μητέρα του Κωνσταντίνου και της Αγγέλας, που είναι ηθοποιός, μας είχε μιλήσει προσφάτως για τα δύο παιδιά της, λέγοντας σχετικά:
«Η Αγγέλα είναι ηθοποιός. Από νήπιο ξεκίνησε με τη μουσική, γιατί είναι και μουσικός, έκανε σπουδές ηθοποιίας στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη και είναι επί πτυχίω επικοινωνιολόγος. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, είναι ο πρώτος και μεγάλος θαυμαστής της. Της γράφει τραγούδια, ενώ και ο ίδιος ετοιμάζεται να εκδώσει ποιητική συλλογή».

15288596 1210187302407996 8257373678441498868 o

Σύσσωμη λοιπόν η οικογένεια Παπακώστα-Σιδηροπούλου, και όχι μόνο η Κατερίνα, βρίσκεται σε διαρκή κινητικότητα. Η Κατερίνα στη Βουλή, τα παιδιά σε χώρους καλλιτεχνίας και ο σύζυγος, ο στρατηγός Θεόδωρος Σιδηρόπουλος, κινείται έντονα και αρκετά πολιτικά στην Ημαθία, τόπο καταγωγής του, τόσο που κάποιοι σκέφτονται μήπως κι εκείνος ετοιμάζεται… Τι, μόνο οι συριζαίοι θα είναι ζευγάρια στο Κοινοβούλιο;

Στα μπουζούκια ο μερακλής Βασίλης Λεβέντης

9006 vasilis leventis natasa mentesidoy 922018

❱❱Στον Βασίλη Καρρά (φωτό) διασκέδασε το Σάββατο βράδυ ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, φυσικά μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, τη Νατάσα Μεντεσίδου. Ο Καρράς τραγουδάει με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη σε κέντρο διασκέδασης της Ιεράς Οδού και γίνεται χαμός. Ο μερακλής πρόεδρος Λεβέντης αρέσκεται στα λαϊκά άσματα και των τριών καλλιτεχνών, κυρίως όμως της Καιτούλας και του Βασίλη Καρρά. Το ίδιο και η κομψότατη σύζυγός του. Οι δυο τους το έριξαν έξω, και γιατί όχι; Μια ζωή την έχουν και την έχουμε!

❱❱Ιδού τι έκανε το Σαββατοκύριακο η Γεωργία Γεννιά του ΣΥΡΙΖΑ. Καβάλησε το παπάκι παρέα με την αντιδήμαρχο Σπετσών Βίκυ Στόφυλα κι έκαναν τον γύρο του όμορφου νησιού. Οι δύο φίλες στη βόλτα τους «τσέκαραν» μία προς μία τις… λακκούβες! Τώρα η αντιδήμαρχος θα πρέπει και να τις βουλώσει!

Ατάκα με νόημα από τον Ανδρέα Παχατουρίδη

img 5092

❱❱Μετά τον Γιώργο Πατούλη, που με τη δική του «Πρωτεύουσα ξανά» διεκδικεί τον Δήμο της Αθήνας, έρχεται και ο άλλος δημοφιλής άντρας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Ανδρέας Παχατουρίδης, με το Περιστέρι του ως πρωτεύουσα! Στην αποκριάτικη συναυλία του δήμου του ο Ανδρέας Παχατουρίδης, έχοντας στο πλευρό του τον Τόνι Σφήνο, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Τόνι Σφήνος μάς χάρισε μια ξέφρενη αποκριάτικη συναυλία. Περιστέρι, πρωτεύουσα δύναμη στην Αττική».
Ο Πατούλης, από την άλλη, με τη Μαρίνα ντυμένη αποκριάτικα, κατεβαίνει με την «πρωτεύουσά» του κι αυτός. Τι γίνεται, παιδιά;
Διαβλέπω μια μάχη για το ποιος δήμος πρωτοστατεί και ποιος έχει το πάνω χέρι στην Αττική; Τι, και ο Παχατουρίδης σκέφτεται τον Δήμο Αθηναίων; Είναι αυτό που λέμε «επτά πόλεις ερίζουν για το ποιος θα παντρευτεί την Αθήνα»; Ή κάτι άλλο;

(!)

thavmastiko img 5093

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης, αφοσιωμένος αγρότης και ο ίδιος, επισκέφθηκε τις υπέροχες ορχιδέες του γεωπόνου Γιακουμή Αμυρσώνη στη Σάμο. Μαζί του ήταν και ο πρόεδρος της Ανθαγοράς Αθηνών Θανάσης Κελμάγιερ. Ο παραγωγός ορχιδέας, όπως μας λέει ο βουλευτής Κασαπίδης, «δημιούργησε μια οικογενειακή εκμετάλλευση θερμοκηπιακής καλλιέργειας που καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και μετά την επέκταση της καλλιέργειας από συγγενικά πρόσωπα εξάγει στην Ιταλία και την Ολλανδία». Παράδειγμα προς μίμηση, δηλαδή, οι «κούκλες ορχιδέες».
Ο ίδιος ο βουλευτής ξέρει πολύ καλά τις δυσκολίες της καλλιέργειας των λουλουδιών, αφού και εκείνος έχει τριανταφυλλώνες και εξάγει ροδέλαιο. Μόνο που τα τριαντάφυλλα που μας υποσχέθηκε δεν τα έστειλε ακόμη, να του το θυμίσουμε! Οσο για τις ορχιδέες περί ων ο λόγος, θα είναι τυχερά τα χέρια που θα τις κρατήσουν μεθαύριο, ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, οπότε κάνουν θραύση.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...