Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ο Ψωμιάδης αγόρασε στολές του Ζορό στα παιδιά του Τσίπρα

❱❱ Τις έστειλε ως δώρο για τις Απόκριες, ενώ προανήγγειλε και το επόμενο χτύπημά τουAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Τα παιδιά του πρωθυπουργού φαίνεται ότι θέλει για «διαδόχους» του στον ρόλο του… Ζορό ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης και τους έστειλε ως δώρο για τις Απόκριες δύο στολές του μασκοφόρου εκδικητή!

Ετσι, ο Ορφέας – Ερνέστο και ο Φοίβος – Παύλος θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν τα αποκριάτικά τους με στολές «Ζορό by Ψωμιάδη», αν βέβαια μασκαρεύονται.

Ο πρώην περιφερειάρχης με το ιδιαίτερο χιούμορ πήγε σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών της Θεσσαλονίκης και τράβηξε ένα ωραίο βίντεο από την αγορά των στολών.

fgsdf

Προέτρεψε δε με την πρωτότυπη κίνησή του τους γιους του Αλέξη Τσίπρα να εξελιχθούν μεγαλώνοντας σε «προστάτες των φτωχών και των αδυνάτων», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην εποχή της ισοπέδωσης των πάντων απόλυτη προτεραιότητα έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις, πάνω από κόμματα και ιδεολογικές διαφορές». Πάντως, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φαίνεται ότι έχει πάρει… εργολαβία τις Απόκριες, καθώς προανήγγειλε το επόμενο… χτύπημά του, μετά τον σάλο που προκάλεσε η διαφήμιση των Jumbo με τον καβαλάρη «Ζορό».

Οπως ανακοίνωσε το γραφείο του, ο απρόβλεπτος πρώην περιφερειάρχης θα συμμετάσχει στο Αγρίνιο σε διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης καρναβαλικής στολής, αποδεικνύοντας ότι το τηλεοπτικό spot ήταν μόνο η αρχή. Μάλιστα, η ανακοίνωση δεν αφήνει κανένα περιθώριο η είδηση να είναι… fake news ή hoax (!): «Στο Αγρίνιο θα βρίσκεται για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (17-19 Φεβρουαρίου) ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης θα φτάσει στο Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου 17/2 και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (“Hotel Alexander”). Την Κυριακή 18/2 στις 22.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Κτήμα Amaro” θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό καλύτερης καρναβαλικής στολής που διοργανώνει κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας γιορτάζοντας τις Απόκριες ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας».

Ακόμη δεν είναι ξεκαθαρισμένο αν ο κ. Ψωμιάδης θα διαγωνιστεί με τη γνώριμη στολή του Ζορό ή θα επιλέξει άλλη εμφάνιση, που τη φυλάει για έκπληξη.

Σαράντισε και πήγε σε ομιλία του συζύγου της

f4 2

❱❱Πιο όμορφη από ποτέ είναι μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της η Πόπη Καλαϊτζή, σύζυγος του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη. Η Πόπη βρέθηκε, μάλιστα, προχθές, τη νύχτα των ερωτευμένων, στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην ομιλία του Κωστή Χατζηδάκη στην κοπή της πίτας του. Πλήθος κόσμου ήταν εκεί, και όλοι χαιρέτησαν την Πόπη και της ευχήθηκαν για τη γέννηση του μικρού Γιάννη.

Ηταν η πρώτη εμφάνισή της μετά την περίοδο των 40 ημερών που είθισται να τηρούν οι γυναίκες οι οποίες μόλις γέννησαν. Η ίδια, πιο γλυκιά από ποτέ, κοιτούσε με αγάπη τον σύζυγό της, γεγονός που παρατήρησαν άπαντες!

Ο Κυριάκος καθιέρωσε την «πολάκειο γλώσσα»

❱❱Εως τώρα ξέραμε τις γνωστές ανά τον κόσμο γλώσσες, κι άντε να φτάναμε σε ακραίο σημείο μέχρι τα «καλιαρντά»! Χθες, όμως, επισήμως καθιερώθηκε και η «πολάκειος γλώσσα» διά στόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ., που παρακολουθεί τα κατά καιρούς «γαλλικά» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, του χρέωσε νέα γλώσσα, μιλώντας για τη Novartis στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του: «Πώς είναι δυνατόν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας να γνωρίζει ουσιαστικά ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες, όπως κυνικά ομολόγησε σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλύπτοντας με την πολάκεια γλώσσα του ότι “ενέχονται στην υπόθεση και γι’ αυτό κελαηδάνε”;»

Σκέπασαν με σεντόνια τα πλημμυρισμένα έδρανα

f6 0

❱❱Αρκετό καιρό πριν, η στήλη είχε φωτογραφίσει τους κουβάδες που υπήρχαν και υπάρχουν στην οροφή της Ολομέλειας της Βουλής εδώ και χρόνια, και μόλις χθες πλημμύρισαν από τη βροχή μέχρι και τα έδρανα. Φαίνεται, οι τρύπες που βούλωναν οι κουβάδες, για τις οποίες είχε μιλήσει και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, άνοιξαν ακόμη περισσότερο και τα νερά μπήκαν μέσα. Η εικόνα της μουσκεμένης Βουλής, που παρήγγειλε σεντόνια και πετσετούλες για να καλύψει το νέο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας, είναι τουλάχιστον «για γέλια». Απόκριες είναι όμως. Ντύνονται μέχρι και τα έδρανα!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...