Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Στήνουν δέκα κάλπες στη Βουλή για την υπόθεση Novartis

❱❱ Η Ολομέλεια θα αποφασίσει αν οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί θα παραπεμφθούν για το σκάνδαλοΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Χαρτοπόλεμος με ψηφοδέλτια» στη Βουλή. Εφόσον η Βουλή αποφάσισε να στήσει 10 κάλπες, τυπώθηκαν τα περίπου 6.000, ίσως και παραπάνω ψηφοδέλτια! 

Τριακόσιοι οι βουλευτές, από 10 ψηφοδέλτια καθένας, συν και τα λευκά, σκεφθείτε τι χαρτομάνι μαζεύεται. Για την ψηφοφορία κάθε βουλευτής θα πάρει 10 ψηφοδέλτια και 10 λευκά, ενώ κάθε κάλπη θα έχει τη δική της εφορευτική επιτροπή. Κάθε ψηφοδέλτιο θα αναφέρει και τα τρία αδικήματα μαζί με το όνομα του εμπλεκόμενου προσώπου.

Κινητικότητα

Δέκα ωραίες κάλπες, λοιπόν, στήνονται, ώστε η Ολομέλεια να αποφασίσει εάν τα εμπλεκόμενα με τη Novartis πολιτικά πρόσωπα θα παραπεμφθούν ή όχι.
Από το πρωί στη Βουλή η κινητικότητα για να γίνουν όλα στην εντέλεια είναι μεγάλη. Χθες το βράδυ μάλιστα έψαχναν να βρουν κάλπες.
Οπως και να έχει, η σημερινή συνεδρίαση έχει μεγάλο ενδιαφέρον και, ως φαίνεται, θα είναι «το δέκα το καλό των συνεδριάσεων». Μη βρεθεί κανένας… Kαλπογιάννης φοβάμαι με τόσες δελεαστικές κάλπες μπροστά στους βουλευτές!

Περιφερειάρχης, «ποιήτρια» και φωτογράφος η Δούρου

f3 amygdalia dourou

❱❱«Και την Ιοκάστη αντιμετωπίσαμε και τον Κρέοντα δεν φοβόμαστε και το μισό δωδεκάθεο αναμένουμε να απειλήσει με βροντές και αστραπές… Ούτε ένα πέταλο δε θα χάσουμε». Είναι απόσπασμα από «ποιητική συλλογή» της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου. Αστειευόμαστε φυσικά, αν και τα στιχάκια που κατά καιρούς σκαρώνει η Ρένα δεν είναι άσχημα και, πάντως, δεν είναι άσχετα με ποίηση, καθώς αποκαλύπτουν τη λογοτεχνική φλέβα της.
Το συγκεκριμένο τετράστιχο η περιφερειάρχης το αφιερώνει στην ανθισμένη αμυγδαλιά, που βρήκε στον δρόμο της και τη φωτογράφισε. Φυσικά, για όσους έχουν ξεχάσει, η «Ιοκάστη» και ο «Κρέοντας» είναι οι θεομηνίες που θα έρχονταν… Δυστυχώς, αυτή της Μάνδρας δεν είχε όνομα!

Οταν ο Γιώργος Βουλγαράκης «έγινε» Αντώνης Ρέμος

f4 giorgos voylgarakis

❱❱Ο Γιώργος Βουλγαράκης το ’χει και το δείχνει… Οταν δει μικρόφωνο δεν το αφήνει κάτω. Και έχει και καλή φωνή. Το ταλέντο του είναι η απάντηση στο ερώτημα «από πού πήρε το τραγουδιστικό γονίδιο η κόρη του Παυλίνα Βουλγαράκη»… Ο μπαμπάς της, λοιπόν, ευθύνεται. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο πρώην υπουργός, που γιόρτασε οικογενειακώς τις Απόκριες σε ένα κουτουκάκι, άδραξε τη στιγμή. Ανέβηκε στο πάλκο, πήρε το μικρόφωνο και έριξε έναν Αντώνη Ρέμο, ξεσηκώνοντας τα πλήθη! Από κάτω, η οικογένεια, περήφανη, χειροκροτούσε με μια ψυχή.

«Χρυσή» μεταγραφή για τους ΑΝ.ΕΛ.

f5 0

❱❱Ο χρυσός παραολυμπιονίκης στην άρση βαρών Παύλος Μάμαλος άφησε τον αθλητισμό και πήγε στους Ανεξάρτητους Ελληνες, που τον υποδέχτηκαν με χαρά. Αλλωστε, δεν έχουν και περιθώρια να χάνουν ψηφοφόρους. Ο αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης καλωσόρισε τον Παύλο Μάμαλο λέγοντας: «Μας περιποιεί τιμή η ένταξη του Παύλου Μάμαλου στην οικογένεια των ΑΝ.ΕΛ. Το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης θα είναι θετικό για την πατρίδα πάνω από όλα».
Από την πλευρά του, ο χρυσός παραολυμπιονίκης εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες για τα άτομα με αναπηρία. Ο Παύλος είναι πολύ νέος, μόλις 47 ετών, και καλά κάνει να θέλει να αλλάξει ρότα για να προσφέρει στην πολιτική. Το χρυσό στους ΑΝ.ΕΛ. λοιπόν!

(!)

f2 4

Ολο ωραίες κυρίες υποδέχεται τελευταία στη Βουλή ο Νίκος Βούτσης. Χθες ο πρόεδρος συνάντησε την Ευρωπαία διαμεσολαβήτρια Εμιλι Ο’Ράιλι. Ως γνωστόν, η Ο’Ράιλι αντικατέστησε στη θέση αυτή τον δικό μας Νικηφόρο Διαμαντούρο. Κατά τη συνάντηση, ο Νίκος Βούτσης εξήρε τον ρόλο του θεσμού του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή, κυρίως όσον αφορά το μέλλον της Ευρώπης και την αναζήτηση μιας νέας αρχιτεκτονικής για τη δημοκρατική νομιμοποίηση των θεσμών της.
Η Ευρωπαία διαμεσολαβήτρια αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, λέγοντας: «Κι εγώ η ίδια, ως Ιρλανδή, γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες, καθώς κι εμείς περάσαμε από μια τέτοια διαδικασία, μια διαδικασία επιτήρησης από τους θεσμούς. Εχουμε, λοιπόν, κοινή εμπειρία και κοινά αισθήματα». Τα ίδια πέρασαν και οι συμπατριώτες της, όντως, απλά ήταν πιο έξυπνοι από μας.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...