Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

«Αραιοκατοικημένα» τα έδρανα αλλά γεμάτο (!) το καφενείο

❱❱ Πηγαδάκια από βουλευτές (νωρίς το απόγευμα) στο περιθώριο της χθεσινής συζήτησηςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Παρότι η χθεσινή μέρα διαφαινόταν «καυτή», οι βουλευτές μέχρι την ώρα που γράφονταν οι γραμμές αυτές ήταν ελάχιστοι στην Ολομέλεια, αντιθέτως με τους υπουργούς, που ανανέωναν συνεχώς με την παρουσία τους τα έδρανα.
Γεροβασίλη, Κοντονής, Κουρουμπλής, Παπαγγελόπουλος, Αντωνοπούλου, Πολάκης και άλλοι έπαιρναν ο ένας τη σκυτάλη από τον άλλον κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Novartis.Φυσικά ήταν γεμάτα το καφενείο, το εντευκτήριο και το περιστύλιο με πηγαδάκια. Αλλού έλεγαν ότι η συζήτηση είναι «μια από τα ίδια» και αλλού υποστήριζαν ότι θα είναι η αρχή εξελίξεων.

Στο βήμα

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, που δεν ανέβηκε στο βήμα μέχρι αργά το απόγευμα, εντούτοις δεν έλειψε στιγμή από την αίθουσα, καθόταν και παρακολουθούσε από τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Από το προεδρείο έλειπε ο αντιπρόεδρος Τάσος Κουράκης, που, όπως μαθαίνουμε, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Το κλίμα πάντως στη Βουλή δεν ήταν τόσο θερμό, παρά το καυτό του θέματος, τουλάχιστον μέχρι αργά χθες το απόγευμα. Σαν να κουράστηκαν όλοι από τα ίδια και τα ίδια θεατρικά που ανεβαίνουν σε αυτή τη σκηνή!

Τα Ελληνοτουρκικά ανησυχούν τον Λεβέντη4332018

❱❱Ο Βασίλης Λεβέντης (φωτό) δεν ανησυχεί για τα σκάνδαλα, αλλά καίγεται για τα Ελληνοτουρκικά που φουντώνουν.

Χθες, λοιπόν, την ώρα της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Δεν χωρούν λεονταρισμοί στα ελληνοτουρκικά ζητήματα. Πρέπει να συνέλθει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, να δούμε σε τι κατάσταση είναι η άμυνά μας και σε τυχόν θερμό επεισόδιο να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Παραμένω υπέρμαχος της άποψης να προβούμε σε αγορά F35 και φρεγατών. Πρέπει να φοβάται η Τουρκία τυχόν ισχυρό χτύπημα, χωρίς να είναι εποχή για πολέμους. Ολα όμως πρέπει να γίνουν για να λειτουργήσουν αποτρεπτικά. Και αντί να ασχολούμαστε με τα ελληνοτουρκικά ζητήματα, ασχολούμαστε με ένα έωλο κατηγορητήριο, ένα άνευ στοιχείων. Δεν είναι “δεμένο”».

Ηρθαν από την Ξάνθη και έπεσαν πάνω στον Αδωνι

4380335

❱❱Παρακολουθούσαν αποσβολωμένα τα παιδιά τον Αδωνι Γεωργιάδη να τον πνίγει το δίκιο φωνάζοντας στο βήμα της Bουλής. Την ώρα που μιλούσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., στα πάνω θεωρεία της Βουλής βρίσκονταν 23 μαθητές του λυκείου των Αβδήρων Ξάνθης. Ηρθαν τα παιδιά τόσο μακρύ ταξίδι, από την Ξάνθη στην Αθήνα, κι έπεσαν στην Ολομέλεια για τη Novartis. Τυχερά ήταν τελικά. Είδαν το Κοινοβούλιο στην πραγματική διάστασή του. Τρελάθηκαν από τη χαρά τους κι έστελναν μηνύματα στους γονείς τους να τα δουν σε απευθείας σύνδεση!

Τσάκισαν τη… φάβα! 

❱❱Γεμάτο το εστιατόριο βουλευτές, που λογικό είναι μετά την πολύωρη χθεσινή συνεδρίαση να έχουν πεινάσει και μάλιστα λυσσωδώς. Μόνο που οι «θεοσεβούμενοι» διαμαρτύρονταν γιατί δεν υπήρχε ποικιλία νηστίσιμων φαγητών, παρότι Σαρακοστή.
Στο μενού υπήρχαν μόνο ρεβίθια και σουπιές σπανάκι, προς τέρψιν όλων αυτών που νηστεύουν, και με έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι δεν είναι λίγοι. Κυρίως προέρχονται από τη Δεξιά και τη Χρυσή Αυγή, αλλά ανάμεσά τους βρήκαμε πασόκους και συριζαίους. Φυσικά υπήρχε και φάβα, στην οποία… έπνιξαν τον πόνο τους όλοι αυτοί που δεν είχαν τι να φάνε!

(!)

fgfgf

Αλλοι παιδεύονται στη Βουλή με τη Novartis και τα σκάνδαλα, κι άλλοι κλαδεύουν ανέμελοι. Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Παναγιώτης Αδρακτάς, που εδώ και χρόνια απέχει από την πολιτική, ασχολείται με τα αγροτικά του και την περίοδο αυτή κλαδεύει τα αμπέλια του.
«Ετσι αρχίζουμε την καλλιέργεια του αμπελιού. Κλαδοκάθερο, και μέχρι να το κάνουμε κρασί και τσίπουρο συνέχεια θέλει περιποίηση» λέει στη στήλη μας ο πρώην βουλευτής, νυν αγρότης. Παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά από τη φύση. Ετοιμάζει το νέο κρασί και το φοβερό τσιπουράκι του και πίνει στην υγειά του «everybody», όπως έκανε κάποτε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης!

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...