Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έγινε τρισευτυχισμένος χαζομπαμπάς

❱❱ H σύζυγός του Φρίντα Γαζάρου έφερε στον κόσμο το Σάββατο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

O πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι ένας τρισευτυχισμένος χαζομπαμπάς, αφού η σύζυγός του Φρίντα Γαζάρου έφερε στον κόσμο το Σάββατο ένα υγιέστατο κοριτσάκι! 

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Espresso», σε ερώτηση για το ποιο θα είναι το πρώτο δώρο που θα κάνει στο μωρό του, είχε πει με ειλικρίνεια πως θα του αγόραζε ένα γούρι για να έχει καλή τύχη στη ζωή του!
«Καθώς θα μεγαλώνει», είχε εξομολογηθεί ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, «θα της μαθαίνω να υποστηρίζει τις επιλογές της». Ετσι λοιπόν το γουράκι για το οποίο μάς μιλούσε βρίσκεται κρεμασμένο στην κούνια της νέας «πριγκίπισσάς» του.

Η γνωριμία τους

Το love story, πάντως, του προέδρου έχει ενδιαφέρον! Με τη σύζυγό του, που είναι καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας, γνωρίζεται από πολύ μικρός, αφού κι εκείνη είναι από τη Βέροια. Ηταν συμμαθητές στο λύκειο και πέρασαν μαζί τα φοιτητικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Η σχέση τους είναι πολύ βαθιά, παρά τις δυσκολίες που πέρασαν. Κάποια στιγμή ο Θανάσης και η γυναίκα του είχαν χωρίσει. Μάλιστα είχαν πάρει και διαζύγιο. Το 2016 όμως παντρεύτηκαν ξανά και σήμερα είναι πιο καλά από ποτέ.

«Στη ζωή μου έγιναν συγκλονιστικές ανατροπές, που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαιναν» είχε εκμυστηρευτεί, μιλώντας για τη ζωή του με τη γυναίκα του Φρίντα. Τώρα μπήκε σε αυτήν ακόμη μία γυναίκα. Να σου ζήσει, Θανάση!

Με διαφορετικό κούρεμα ο Αλέξης Τσίπρας

img 5184

❱❱Με trendy κούρεμα εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στις Βρυξέλλες και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Και μάλλον έχει αλλάξει κομμωτή, γιατί αυτή τη φορά η κουπ ήταν διαφορετική. Τελευταία ο πρωθυπουργός προσέχει ιδιαίτερα την εξωτερική του εμφάνιση και το δείχνει. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, έχει βάλει διάδρομο στο Μέγαρο Μαξίμου για να γυμνάζεται στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχει. Ο διάδρομος, με σαράντα ή πενήντα λεπτάκια τρέξιμο δίνει άλλον αέρα στο πρωθυπουργικό κορμί και τα αποτελέσματα είναι ορατά από όλους μας.

❱❱Εχει τους αθληταράδες της η Βουλή και το έχουμε πει πολλές φορές από τη στήλη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Χρίστος Δήμας, ο Μάριος Γεωργιάδης και άλλοι ανήκουν στην ομάδα μπάσκετ της Βουλής. Προχθές έπαιξαν για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μεταμόρφωσης. Μπήκαν πολλά καλάθια και οι πολιτικοί έκαναν μια γερή προπόνηση.

Μακεδονομάχος ο γιος της Ρόδης Κράτσα

img 5182

❱❱Ο Γιώργος Κράτσας, γιος της Ρόδης Κράτσα, πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πήγε ολιγοήμερες διακοπές στην Κένυα, και φτάνοντας, καθώς είναι δεινός ορειβάτης, στην κορυφή Λενάνα, σε ύψος 4.985 μέτρα, του όρους Κένυα στην Αφρική, άνοιξε πανό που έγραφε «Η Μακεδονία είναι ελληνική». Ο Γιώργος είναι διδάκτωρ της Νομικής που κάνει καριέρα δικηγόρου στο Λονδίνο και δεν τα κατάφερε να είναι στο συλλαλητήριο της Αθήνας εγκαίρως, οπότε σκέφτηκε να πει τη γνώμη του με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο.

(!)

img 1553

τον ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και ο Θοδωρής Δρίτσας, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου και άλλοι δέχτηκαν ευχές και το γιόρτασαν δεόντως. Η Τζάκρη με ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι, με πολλούς φίλους γύρω της. Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε στα social media μια ωραία φωτογραφία με την κούκλα εγγονή της, που έχει το ίδιο όνομα με τη γιαγιά. Η μικρή Θεοδώρα είναι κόρη της Αλεξίας Μπακογιάννη κι έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Γιώργο. Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος, στον δρόμο που χάραξε η Ντόρα, καθώς μας πληροφορεί ότι ο εορτάζων γιος του Θοδωρής, μόλις στα 22 του, τον άφησε να ανεβάσει μια φωτογραφία μαζί του.
Οι Θόδωροι κι οι Θοδωρούλες, πολλοί και παντού.

 offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...