Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Βούτσης, η Γιορτή της Γυναίκας και το ρουά ματ στους βουλευτές

❱❱ Οι εθνοπατέρες θα μονομαχήσουν με τις κορυφαίες Ελληνίδες σκακίστριεςAπό τη Βίβιαν Μπενέκου

«Τα παιδία παίζει» στη Βουλή με βασίλισσες, πύργους,esr 0503 008 cmyk αλογάκια και πιόνια. Γυναίκες πρωταθλήτριες σκάκι θα πάρουν τα… όπλα τους και θα παίξουν με τους βουλευτές «ρουά ματ».
Η γυναίκα τιμάται την ερχόμενη Πέμπτη 8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας, στη Βουλή με παιχνίδι!
Ο Νίκος Βούτσης, σε γιορτή που θα κάνει στο εντευκτήριο της Βουλής, δείχνει τον σεβασμό του Κοινοβουλίου στις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες στο σκάκι Αννα-Μαρία Μπότσαρη, Σταυρούλα Τσολακίδου και Αναστασία Αβραμίδου με πολύ πρωτότυπο τρόπο.
Οσοι από τους βουλευτές ή τους υπαλλήλους της Βουλής θελήσουν να δείξουν τα προσόντα τους στο σκάκι θα μπορούν να το κάνουν.
Μένει να δούμε ποιοι από τους βουλευτές θα τολμήσουν να αναμετρηθούν με τις πρωταθλήτριες και ποιοι θα αναδειχθούν οι «σούπερ σκακιστές»!

Μια Καραμανλή στη Γαλλία

❱❱Το ξέρατε ότι υπάρχει Καραμανλή στο γαλλικό Κοινοβούλιο και μάλιστα σοσιαλίστρια;marietta karamanli img 5218
Σας λέμε λοιπόν ότι στους κόλπους του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας υπάρχει η Μαριέττα Καραμανλή (φωτό) και είναι βουλευτής του. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα και τον πρώτο που είδε ήταν ο συνάδελφος και φίλος της Θόδωρος Παπαθεοδώρου. Αυτή η Καραμανλή δεν κατάγεται από τις Σέρρες, αλλά από τον Βόλο. Εφυγε το 1984 για να σπουδάσει Φιλολογία στη γαλλική πόλη Λε Μαν, εκεί γνώρισε και παντρεύτηκε έναν Γάλλο και άρχισε να ασχολείται με τα κοινά. Εν ολίγοις, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, Καραμανλή θα βρεις.

«Πλάτη» στο βλαστάρι της

fdfddf

❱❱Την παράσταση «Jesus Christ Superstar», στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη της Αγγέλα Σιδηροπούλου (φωτό), υπερασπίζεται η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, λέγοντας ότι οι ηθοποιοί του έργου δέχονται απίστευτο μπούλινγκ:
«Ο ορισμός της παρακμής, το μπούλινγκ στους ηθοποιούς, από μισαλλόδοξους, με τη σιωπή της πολιτικής ελίτ, η οποία δείχνει την πυγμή της στους αδύναμους και τους άθλιους της εποχής που η ίδια έθεσε στο περιθώριο» επισημαίνει η Κατερίνα Παπακώστα, απαντώντας σε όλους αυτούς που αντιδρούν στο πώς παρουσιάζεται η εικόνα του Χριστού στο θεατρικό.
Η κόρη της η Αγγέλα εμφανίζεται ως ένας λευκός άγγελος και η μαμά Κατερίνα ως ο φύλακας άγγελός της.

Ευχές στον Ιχθύ πρόεδρο

❱❱Πενηντάρισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1968, οπότε χθες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε γενέθλια.
Φυσικά, η Μαρέβα, η Σοφία, η Δάφνη και ο Κωνσταντίνος, η οικογένειά του δηλαδή, ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που του ευχήθηκαν, για να ακολουθήσουν μετά όλοι οι φίλοι του στη Ν.Δ. Ιχθύς ο πρόεδρος, που σημαίνει δυνατός και συνάμα βαθιά συναισθηματικός, και για τους Ιχθύς που χθες είχαν γενέθλια η Λίτσα Πατέρα προέβλεψε ότι «η δουλειά και οι υποχρεώσεις θα έχουν μια καλύτερη εξέλιξη». Χρόνια πολλά λοιπόν και από εμάς στον Κυριάκο, μαζί με λίγο Γιώργο Ζαμπέτα: «Ο πενηντάρης, ο πενηντάρης είναι ένας νέος της εποχής.Κυκλοφοράει σαν εικοσάρης, κι είναι ωραίος σαν εραστής».

(!)

Κλειστή για έναν μήνα, αρχής γενομένης από το Πάσχα, θα είναι η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, προκειμένου να απομακρυνθεί η βιτρό οροφή και να φτιαχτεί, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν αδιάλειπτα και τους τρεις μήνες του καλοκαιριού.
Ολοκληρωμένο το έργο θα παραδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2018.
Οπως μας λέει ο πρόεδρος Βούτσης, εάν χρειαστεί να ανοίξει η Ολομέλεια για λίγες μέρες, που θα χρειαστεί, θα μπορέσει να λειτουργήσει με ειδικό φωτισμό. «Εχουμε επικεντρωθεί στο κρίσιμο ζήτημα της αυτόματης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Θα γίνουν τουλάχιστον δύο ψηφοφορίες με τον ηλεκτρονικό τρόπο πριν από Πάσχα» λέει ο πρόεδρος της Βουλής.
Κάτω από το ωραίο βιτρό της αίθουσας της Ολομέλειας βρίσκονται δοκοί, δοκίδες και διάφορα επιστεγάσματα από γυαλί, και όλα αυτά θα ξηλωθούν και θα αποκατασταθούν. Με το καλό, πρόεδρε!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...