Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχόπουλου μετά το πολυσυζητημένο εξώδικο στην Οικονομάκου

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Φίλιππο...

Δαβίδ, ο βασιλιάς της… Αττικής

Για μια θέση στο Χόλιγουντ! Σύμφωνα με πληροφορίες, εκατοντάδες...

«Ο Τιμωρός»: Ο Μάρκος ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο της Δομινίκης!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η Ισαβέλλα και ο Αλέξης καταρρέουν,...

Πώς ένας «μάγος» βρέθηκε από παιδικό πάρτι στα δικαστήρια

Ακόμη και το «μαγικό» καπέλο των ταχυδακτυλουργών που είναι...

Παραμύθι το «ειδύλλιο» Αχτσιόγλου και Τζανακόπουλου

❱❱ Κόντρα στα δημοσιεύματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει μάτια μόνο για μελαχρινή δημοσιογράφο. Πολλές ιστορίες με… δράκους βλέπουν όσοι φαντάζονται μαζί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου! Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους τις προηγούμενες μέρες, τα δύο κορυφαία κυβερνητικά στελέχη είναι το νέο hot ζευγάρι του Κοινοβουλίου. 

Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι πρόκειται για ευφάνταστα παραμύθια, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει μάτια μόνο για την μελαχρινή δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, Στέλλα Γκαντώνα!

Οι συντάκτες των δημοσιευμάτων που «ζευγάρωσαν» τον 36χρονο κυβερνητικό εκπρόσωπο με την 33χρονη Εφη Αχτσιόγλου έκαναν, μάλιστα, και την εκτίμηση πως τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις με παρουσία και άλλων προσώπων, επειδή είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν θέλουν να προκαλούν τα αδιάκριτα βλέμματα! Παράλληλα, έκαναν και την «πρόβλεψη» πως το ειδύλλιο θα έχει μέλλον!

Mε την Γκαντώνα

Σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον τους, πάντως, τίποτα από αυτά δεν ισχύει, καθώς ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διατηρεί εδώ και καιρό σχέση με τη Στέλλα Γκαντώνα, με την οποία τον έχει «συλλάβει» ουκ ολίγες φορές ο φωτογραφικός φακός.

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα, εξάλλου, η «Espresso» είχε δημοσιεύσει τρυφερά ενσταντανέ του ζευγαριού από την απόδρασή του στα Ζαγοροχώρια. Στα φωτογραφικά καρέ εικονίζονταν ο 36χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με τη μελαχρινή δημοσιογράφο να διασχίζουν ένα εντυπωσιακό πέτρινο γεφύρι πιασμένοι χέρι χέρι!

Μέσα στα… μέλια ήταν και στο πάρτι που διοργάνωσε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα γενέθλια της αγαπημένης του, τον περασμένο Ιανουάριο, σε γνωστό cafe bar στο Παγκράτι.

Ομως και η όμορφη υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου έχει γίνει ουκ ολίγες φορές στόχος φαντασιόπληκτων, που έφτασαν να τη «φωτογραφίζουν» ως την πέτρα του σκανδάλου που δήθεν τινάζει στον αέρα τη σχέση του πρωθυπουργού με την Μπέτυ Μπαζιάνα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αλίκη και οι… εμίρηδες της Ρόδου

Η μαφία στη Ρόδο στήθηκε στα πρότυπα του «τσιμέντου»...

Ολα τα must items για να… ανθίσει η ντουλάπα σου και να ξεχωρίσεις στο styling

Οσο και αν οι μετεωρολόγοι λένε πως ο καιρός...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...