Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Το καπνίζειν πάει σύννεφο σε όλους τους χώρους της Βουλής!

❱❱ Ο μακρύς κατάλογος των θεριακλήδων πολιτικών, την ώρα που το προεδρείο κάνει τα στραβά μάτιαΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο Βέττας τούς πείραξε που κάπνιζε στο εντευκτήριο; Το ίδιο το εντευκτήριο, όπου απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα με δεκάδες ταμπέλες και είναι μονίμως ντουμάνι, δεν το βλέπει κανείς; Κυρίως δεν το βλέπει το προεδρείο της Βουλής, καθώς είναι γνωστό σε όλους όσοι κινούνται στους χώρους του Κοινοβουλίου ότι το καπνίζειν πάει σύννεφο παντού;

Κι αυτό παρότι το 2014 είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 600 ευρώ στον τότε ιδιοκτήτη του καφενείου από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου Αττικής που είχε κάνει έλεγχο, και παρότι ακόμη και η κάποτε εγκυμονούσα βουλευτίνα Νίκη Κεραμέως τούς είχε θερμοπαρακαλέσει να μη φουμάρουν.

«Πάσχιζα να βρω χώρο εντός του Κοινοβουλίου στον οποίο να μην αναγκαζόμουν να υποστώ και εγώ και το έμβρυο τον καπνό των καπνιστών. Πήγαινα από καρέκλα σε καρέκλα, από καναπέ σε καναπέ, επειδή όλο και κάποιος κάπνιζε δίπλα μου» έλεγε τότε η ίδια!
Η χειρότερη μικρογραφία της κοινωνίας σε σχέση με το τσιγάρο είναι η Βουλή.

Οσο για τους θεριακλήδες; Ο κατάλογος είναι μακρύς: Παύλος Πολάκης, Λιάνα Κανέλλη, Γιάννης Μουζάλας, Βασίλης Λεβέντης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Γρηγόρης Ψαριανός, Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Μπαργιώτας, Ολγα Γεροβασίλη, Μάριος Κάτσης, Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Δημήτρης Βέττας, Δημήτρης Σταμάτης, Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου, Γιώργος Κατσιαντώνης, Αννα Καραμανλή, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Μαρία Αντωνίου και πολλοί άλλοι.
Για να μην είμαστε άδικοι, κάποιοι από αυτούς, αρκετοί θα έλεγα, έχουν υιοθετήσει το νέο τσιγάρο χωρίς τη νικοτίνη. Ακόμη κι αυτό όμως τσιγάρο είναι…

Η αδυναμία του Κυριάκου στα μικρά παιδιά

❱❱Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά, και τα παιδιά, όπως λένε και οι ψυχολόγοι, πάνε εκεί που τα αγαπάνε!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός του ότι είναι πατέρας τριών παιδιών, πολύτεκνος δηλαδή, τραβά κοντά του κι όλα τα άλλα.

Στις περιοδείες του όπου υπάρχουν νέοι κι έφηβοι είτε ο ίδιος είτε εκείνοι θέλουν να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί.
Στη Σύμη προχθές έγινε ακριβώς αυτό. 
Χαμός με τους νεαρούς και τις νεαρές που ήθελαν μια φωτογραφία με τον πρόεδρο της Ν.Δ., και εκείνος δεν αρνήθηκε σε κανέναν αυτή τη χαρά.

O Κάτσης «πάτησε» τα 33

❱❱Πολλά γενέθλια έχουμε αυτό το διάστημα.
Αραγε όλοι Ιχθύες είναι στο Κοινοβούλιο; Ή μήπως η πολιτική είναι Ιχθύς;
Χθες, λοιπόν, κι ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης γιόρτασε τα γενέθλιά του. Οπως μας είπε ο ίδιος, «έφτασε τα χρόνια του Χριστού», έγινε δηλαδή 33 ετών, και είναι μαζί με τον Μεϊκόπουλο, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, οι νεότεροι πολιτικοί του Κοινοβουλίου.

(!)

«Φορέστε ζώνη, κράνος και μη μιλάτε στο κινητό οδηγώντας». Αυτά θα πει ο Γιάννης Σερβετάς στα παιδιά, και ίσως τον ακούσουν.
Ο παρουσιαστής εκλήθη από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα να παρουσιάσει αφιλοκερδώς τις εκδηλώσεις που οργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την οδική ασφάλεια σε υποψήφιους οδηγούς – μαθητές λυκείου.
Βλέπετε, τα τηλεοπτικά πρότυπα περνούν καλύτερα τα μηνύματα. Αφού κι ο ίδιος ο περιφερειάρχης μπήκε στον πειρασμό για μια selfie με τον Σερβετά.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα