Φαν του Ζαμπέτα ο Καραμανλής!

❱❱ Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία των ηθοποιώνΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Μάλιστα, κύριε»! O πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα του πήγαν θέατρο και είδαν την παράσταση για τη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα.

Το βράδυ της Κυριακής που μας πέρασε το πολιτικό ζεύγος θέλησε να παρακολουθήσει την πολύ ενδιαφέρουσα για τη φετινή θεατρική Αθήνα παράσταση με τίτλο «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα» και πρωταγωνιστές τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Τάσο Χαλκιά! Αλλωστε, για όσους γνωρίζουν τον Κώστα Καραμανλή, ο Γιώργος Ζαμπέτας ήταν και παραμένει αγαπημένος του, ως γνήσια αυθεντικός και μοναδικός στο είδος του καλλιτέχνης.

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη είχαν την ευκαιρία να δουν τη ζωή του Ζαμπέτα να ξετυλίγεται στο σανίδι -παράλληλα και την ιστορία της Ελλάδας- μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του αξέχαστου συνθέτη, τραγουδιστή και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.
Οι δυο τους κάθισαν αθόρυβα στις θέσεις τους και ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία των ηθοποιών αλλά και τη σκηνοθετική ματιά του Πέτρου Ζούλια.

Μπάλα στις αλάνες

❱❱Ο Γιώργος Κουμουτσάκος (μικρή φωτό), συμβάλλοντας στον βαρύ προβληματισμό για το τι ποδόσφαιρο έχουμε, παραθέτει μια ρετρό φωτογραφία από την εποχή που ο ίδιος έπαιζε στις αλάνες, παιδάκι, και λέει σχετικά: «Κανονικό ποδόσφαιρο, με ψυχή και κέφι, χωρίς πιστόλια, μπράβους, στημένα, χούλιγκανς, ντόπες».
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ., μάλιστα, σε συνέντευξή του στην «Espresso», είχε μιλήσει για εκείνα τα αγνά ποδοσφαιρικά χρόνια του στον Βύρωνα: «Γεννήθηκα στον Βύρωνα, σε μια γειτονιά της Αθήνας με έντονο το προσφυγικό στοιχείο. Επαιξα στους δρόμους του, στις αλάνες που είχε τότε, όλα τα παιδικά παιχνίδια. Στα κοντινά νταμάρια παίζαμε ποδόσφαιρο». Αλλες εποχές, χωρίς την μπόχα που ξεπηδά πλέον από τις κερκίδες και τους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν είπε όχι στην πρόταση του δημάρχου

❱❱Επαιξε βόλεϊ για καλό σκοπό. Μιλάμε για την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, που δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του δημάρχου Αμαρουσίου να παίξει με την ομάδα βόλεϊ του δήμου για φιλανθρωπικό σκοπό. Και η αθλητική Ναταλία τα κατάφερε, ικανοποιώντας τον φίλο της, τον αεικίνητο δήμαρχο Γιώργο Πατούλη.

Κολομβιανό σκηνικό

❱❱Η Αννα Διαμαντοπούλου μετά τα όσα έγιναν στο ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, έγραψε με νόημα στην προσωπική σελίδα της στο διαδίκτυο:
«Ποδόσφαιρο δεν παρακολουθώ, δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι είναι το… οφσάιντ. Με συναρπάζει όμως το πάθος που συναρπάζει τους άντρες γύρω μου, μικρούς και μεγάλους! Τι άθλημα είναι αυτό που κάνει δισεκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης ν’ αγκαλιάζονται, να συγκρούονται, να κλαίνε, να παθιάζονται, να οπαδοποιούνται; Δεν θα κάνω καμία ανάλυση (για κάτι που δεν έχω ζήσει), αλλά γι’ αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (που θα τα άλλαζαν όλα και θα χτυπούσαν τη διαπλοκή και τελικά κατέληξαν σκηνοθέτες… κολομβιανού σκηνικού)».
Εχει άδικο, τώρα, η Αννα Διαμαντοπούλου;

(!)

Πρόσκληση να επισκεφθεί την Κορέα απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Κορέας Ζου Σαν Παρκ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, στον ομόλογό του Νίκο Βούτση.
Οι δυο τους μίλησαν χθες στη Βουλή για πολλά, αλλά και για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στην Πιονγκτσάνγκ. Ο Κορεάτης, αναφερόμενος στη διοργάνωση των Αγώνων, είπε ότι η Ελλάδα έχει συμβάλει κατά πολύ στη διοργάνωση του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος, κατά το οποίο έγινε μια επιτυχής προσπάθεια κοινής συμμετοχής των δύο κρατών της Κορεατικής Χερσονήσου. Λέτε να καταφέρουμε εμείς να φέρουμε κοντά Νότια και Βόρεια Κορέα; Λέτε;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...