Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Φαν του Ζαμπέτα ο Καραμανλής!

❱❱ Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία των ηθοποιώνΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Μάλιστα, κύριε»! O πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα του πήγαν θέατρο και είδαν την παράσταση για τη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα.

Το βράδυ της Κυριακής που μας πέρασε το πολιτικό ζεύγος θέλησε να παρακολουθήσει την πολύ ενδιαφέρουσα για τη φετινή θεατρική Αθήνα παράσταση με τίτλο «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα» και πρωταγωνιστές τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Τάσο Χαλκιά! Αλλωστε, για όσους γνωρίζουν τον Κώστα Καραμανλή, ο Γιώργος Ζαμπέτας ήταν και παραμένει αγαπημένος του, ως γνήσια αυθεντικός και μοναδικός στο είδος του καλλιτέχνης.

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη είχαν την ευκαιρία να δουν τη ζωή του Ζαμπέτα να ξετυλίγεται στο σανίδι -παράλληλα και την ιστορία της Ελλάδας- μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του αξέχαστου συνθέτη, τραγουδιστή και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.
Οι δυο τους κάθισαν αθόρυβα στις θέσεις τους και ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία των ηθοποιών αλλά και τη σκηνοθετική ματιά του Πέτρου Ζούλια.

Μπάλα στις αλάνες

esr 1303 008 cmyk

❱❱Ο Γιώργος Κουμουτσάκος (μικρή φωτό), συμβάλλοντας στον βαρύ προβληματισμό για το τι ποδόσφαιρο έχουμε, παραθέτει μια ρετρό φωτογραφία από την εποχή που ο ίδιος έπαιζε στις αλάνες, παιδάκι, και λέει σχετικά: «Κανονικό ποδόσφαιρο, με ψυχή και κέφι, χωρίς πιστόλια, μπράβους, στημένα, χούλιγκανς, ντόπες».
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ., μάλιστα, σε συνέντευξή του στην «Espresso», είχε μιλήσει για εκείνα τα αγνά ποδοσφαιρικά χρόνια του στον Βύρωνα: «Γεννήθηκα στον Βύρωνα, σε μια γειτονιά της Αθήνας με έντονο το προσφυγικό στοιχείο. Επαιξα στους δρόμους του, στις αλάνες που είχε τότε, όλα τα παιδικά παιχνίδια. Στα κοντινά νταμάρια παίζαμε ποδόσφαιρο». Αλλες εποχές, χωρίς την μπόχα που ξεπηδά πλέον από τις κερκίδες και τους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν είπε όχι στην πρόταση του δημάρχου

dragoymi

❱❱Επαιξε βόλεϊ για καλό σκοπό. Μιλάμε για την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, που δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του δημάρχου Αμαρουσίου να παίξει με την ομάδα βόλεϊ του δήμου για φιλανθρωπικό σκοπό. Και η αθλητική Ναταλία τα κατάφερε, ικανοποιώντας τον φίλο της, τον αεικίνητο δήμαρχο Γιώργο Πατούλη.

Κολομβιανό σκηνικό

3972553

❱❱Η Αννα Διαμαντοπούλου μετά τα όσα έγιναν στο ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, έγραψε με νόημα στην προσωπική σελίδα της στο διαδίκτυο:
«Ποδόσφαιρο δεν παρακολουθώ, δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι είναι το… οφσάιντ. Με συναρπάζει όμως το πάθος που συναρπάζει τους άντρες γύρω μου, μικρούς και μεγάλους! Τι άθλημα είναι αυτό που κάνει δισεκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης ν’ αγκαλιάζονται, να συγκρούονται, να κλαίνε, να παθιάζονται, να οπαδοποιούνται; Δεν θα κάνω καμία ανάλυση (για κάτι που δεν έχω ζήσει), αλλά γι’ αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (που θα τα άλλαζαν όλα και θα χτυπούσαν τη διαπλοκή και τελικά κατέληξαν σκηνοθέτες… κολομβιανού σκηνικού)».
Εχει άδικο, τώρα, η Αννα Διαμαντοπούλου;

(!)

voytsis

Πρόσκληση να επισκεφθεί την Κορέα απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Κορέας Ζου Σαν Παρκ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, στον ομόλογό του Νίκο Βούτση.
Οι δυο τους μίλησαν χθες στη Βουλή για πολλά, αλλά και για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στην Πιονγκτσάνγκ. Ο Κορεάτης, αναφερόμενος στη διοργάνωση των Αγώνων, είπε ότι η Ελλάδα έχει συμβάλει κατά πολύ στη διοργάνωση του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος, κατά το οποίο έγινε μια επιτυχής προσπάθεια κοινής συμμετοχής των δύο κρατών της Κορεατικής Χερσονήσου. Λέτε να καταφέρουμε εμείς να φέρουμε κοντά Νότια και Βόρεια Κορέα; Λέτε;

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...