Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Καλλιτέχνες ετοιμάζονται να πάρουν την Αθήνα στα χέρια τους

❱❱ Ντενίση και Μπάρμπα σχεδιάζουν την κίνησή τους για τις δημοτικές εκλογές

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Καλλιτέχνες εναντίον πολιτικών! Με «πρωτοκλασάτο καλλιτεχνικό σχήμα» και επικεφαλής τη Μιμή Ντενίση οι άνθρωποι των τεχνών, όπως ακούγεται έντονα, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τον Δήμο Αθηναίων! 

Την πρωτοβουλία πήρε λίγο καιρό πριν η Βάνα Μπάρμπα και ήδη οι συζητήσεις με τη συνάδελφό της Μιμή Ντενίση βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ώστε να σχηματοποιηθεί ο τρόπος καθόδου στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων. Οι καλλιτέχνες που ηγούνται του σχήματος διατείνονται πως έχουν ήδη προσεγγίσει τον Σταμάτη Φασουλή και η Βάνα Μπάρμπα, που οργανώνει την κίνηση, είναι σίγουρη ότι οι διεργασίες θα ευδοκιμήσουν και έτσι θα είναι μια ευκαιρία να πάρουν θέση στα πολιτικά πράγματα καλλιτέχνες και άνθρωποι του πνεύματος.

Μνήμες από Τρίτση

Ανεξαρτήτως, όμως, ποιοι θα αποτελέσουν τον πυλώνα της παράταξης που φιλοδοξεί να πάρει τον Δήμο Αθηναίων ως μια ανεξάρτητη φωνή, σε περίπτωση που τοποθετηθεί επικεφαλής του συνδυασμού η ηθοποιός Μιμή Ντενίση ξυπνούν μνήμες από την εποχή του αείμνηστου Αντώνη Τρίτση. Ο ξεχωριστός πολιτικός και σύντροφος της Μιμής ήταν δήμαρχος Αθηναίων όταν τον Απρίλιο του 1992 έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ανολοκλήρωτο το έργο του στην πόλη, ενώ ο θάνατός του ματαίωσε τον επικείμενο γάμο του με την ηθοποιό, με την οποία διατηρούσε πολύχρονο δεσμό.
Στους δεκάδες μνηστήρες, λοιπόν, του Δήμου Αθηναίων προστίθεται και μια νύφη! Μπορεί να ήρθε η ώρα η Μιμή Ντενίση να θελήσει να πιάσει το νήμα από εκεί όπου το άφησε ο Αντώνης Τρίτσης.

Γυναικεία «πολιορκία» σε Καράογλου – Χαραλαμπίδη

img 5285

❱❱Πέρασε μια μέρα παρέα με δεκάδες γυναίκες. Ο λόγος για τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Θόδωρο Καράογλου, που οργάνωσε γυναικεία συνεστίαση, καθώς, όπως χαρακτηριστικά λέει, «η γυναίκα είναι η αρχή των πάντων», και δεν προλάβαινε να δέχεται φιλιά από τις φίλες του.

img 5284

Το ίδιο και ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης που ήταν μαζί του. Και οι δυο πολιορκήθηκαν από τα θηλυκά και φυσικά έκαναν πολλούς να ζηλέψουν.

Οι trendy κάλτσες του Τσίπρα

esr 1403 008 cmyk

❱❱Φόρεσε κάλτσες με σχεδιάκια και υποδέχθηκε με αυτές τον πρόεδρο της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος στη μόδα που λέει τέρμα στις βαρετές ανδρικές κάλτσες, έβαλε μπλε καλτσάκια με φιγούρες! Τουλάχιστον, ο Αλέξης Τσίπρας στις κάλτσες έχει χιούμορ. Ταίριαξε σωστά το χρώμα τους με το παντελόνι και όχι με το παπούτσι, μόνο που σε τέτοιου είδους υψηλές συναντήσεις είναι λίγο περίεργο να μη φοράει ο πρωθυπουργός την κλασική μονόχρωμη κάλτσα. Τα τελευταία χρόνια, φυσικά, έχει επικρατήσει η μόδα που θέλει τις ανδρικές κάλτσες σε έντονα και φωτεινά χρώματα ή με κάθε είδους σχέδιο, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο. Αν δεν είσαι ο Καρλ Λάγκερφελντ, τότε ίσως χρειάζεται και μια δεύτερη γνώμη πριν τις βάλεις. Αλλά μάλλον το πρωί που ντύθηκε ο Αλέξης η Περιστέρα θα έφτιαχνε πρωινό στα παιδιά!

(!)

thavmastikoimg 5291

Λάτρης της χώρας μας ο Τζέφρι Πάιατ και το αποδεικνύει συνεχώς. Οταν μπορεί, μάλιστα, εκδράμει και απολαμβάνει τη φύση, το φαγητό και την άθληση. Προ ημερών βρέθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα, αποδεικνύοντας ότι είναι και δεινός σκιέρ, εκτός όλων των άλλων.
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ απόλαυσε το σκι στις πανέμορφες πλαγιές και στις άριστα στρωμένες και πατημένες πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων και ξεναγήθηκε από τον διευθυντή του Λεωνίδα Σπυρόπουλο.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...