Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο μπασκετμπολίστας του Περιστερίου κατηγορείται ότι έδειρε τη σύντροφό του και εξαφανίστηκε

Το άδοξο τέλος του ποδοσφαιριστή Σεμέδο του Ολυμπιακού φαίνεται...

Σεξουαλικά κακοποιημένο το μωράκι οικογένειας Ρομά που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο της...

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνά η φρικιαστική υπόθεση...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...

Ιδρυεται (!) Ακαδημία πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Σε τροχιά πλήρους αναδιάρθρωσης κινείται πλέον η Εθνική Υπηρεσία...

Το «στρατηγείο» του Λεβέντη με τα…μπιφτέκια του «Μπάμπη»

❱❱ Η Ενωση Κεντρώων έχει κάνει στέκι της ταβέρνα στο Παλαιό Φάληρο που ανήκει σε φίλο του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος πολιτεύεται με το κόμμαΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Δικό της ταβερνάκι» έχει η Ενωση Κεντρώων. Πρόκειται για τον «Μπάμπη» στο Παλαιό Φάληρο, που αποτελεί το άτυπο στρατηγείο του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.
Ανήκει στον Τάκη Διαμαντόπουλο, προσωπικό στενό φίλο του προέδρου Λεβέντη (γνωρίζονται πάνω από μία εικοσαετία) αλλά και παλαιό γνωστό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος μάλιστα είναι πολιτευτής του κόμματος, καθώς ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2015.

Ο Τάκης Διαμαντόπουλος ήταν τρίτος στη σειρά στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών μετά τον Γιώργο Καρρά, που ως γνωστόν αποχώρησε από το κόμμα, και στην περίπτωση που παρέδιδε την έδρα του ο εστιάτορας, που εμπιστεύεται περισσότερο από τον καθένα ο πρόεδρος, θα ήταν τώρα βουλευτής! Μάλιστα, όταν κάποτε ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποδεχθεί στο Μαξίμου τον Βασίλη Λεβέντη, το βλέμμα του έπεσε και στον Τάκη Διαμαντόπουλο, ο οποίος συνόδευε τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων.

f2 290

«Εσένα κάπου σε ξέρω» του είχε πει ο πρωθυπουργός, με τον Διαμαντόπουλο να του απαντά ότι «ήμασταν μαζί στο δεκαπενταμελές στην Γκράβα», προσκαλώντας τον μάλιστα στο εστιατόριό του για να φάει τα περίφημα μπιφτεκάκια, που είναι η σπεσιαλιτέ του.

Πίκρες και χαρές

Ο «Μπάμπης» λοιπόν κουβαλάει την ιστορία του, που είναι στενά συνδεδεμένη με τον Λεβέντη. Πίκρες και χαρές τις έχουν γευθεί μαζί εκεί στο στέκι του Τάκη, παρέα με ένα ποτηράκι κρασί. Πού τους ψάχνεις, πού τους βρίσκεις, λοιπόν, τους Κεντρώους, διαρκώς στον «Μπάμπη» πηγαίνουν!
Ο πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης λατρεύει τα μπιφτεκάκια, τα παϊδάκια και τον μπακαλιάρο σκορδαλιά! Το στέκι του Λεβέντη όμως το προτιμούν και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων. Σταθερός πελάτης είναι ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης αλλά και ο Τρύφων Αλεξιάδης. Συχνά έτρωγε εκεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο «Μπάμπης» ο κεντρώος λοιπόν έχει διακομματικό χαρακτήρα, που τον διαμόρφωσε η παραδοσιακή και νόστιμη κουζίνα του. Εχει γούστο τελικά ο Λεβέντης.

Ζητούν από τον Γαβρόγλου η νέα Νομική Σχολή να πάει στη Φλώρινα

f5 77

❱❱«Τη Νομική να τη δώσετε στη Φλώρινα, υπουργέ»! Αυτό προτρέπουν με ένα στόμα οι βουλευτές αλλά και ο κόσμος της Φλώρινας τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου (φωτό).
Ο υπουργός προσφάτως ανακοίνωσε τη δημιουργία και τέταρτης Νομικής Σχολής με έδρα την Πάτρα ή το Ρέθυμνο της Κρήτης. Ο βουλευτής Φλωρίνης Γιάννης Αντωνιάδης όμως έχει επιχειρήματα υπέρ της πόλης του: «Και οι δύο αυτές πόλεις διαθέτουν ήδη μεγάλο αριθμό φοιτητών, μελών ΔΕΠ, είναι κορεσμένες σε επίπεδο κτιριακών υποδομών. Η Φλώρινα, από την άλλη, διαθέτει άριστη κτιριακή υποδομή. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το υπάρχον άριστο επιστημονικό προσωπικό, το οποίο μπορεί από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξει από το ξεκίνημα τη Νομική Σχολή, και με τις χαμηλές τιμές ενοικίων και το γενικότερο χαμηλό κόστος ζωής, την καθιστά ιδανικό μέρος για δημιουργία νέων σχολών και τμημάτων, όπως η Νομική Σχολή.
Οποιοσδήποτε με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο διαπιστώνει ότι η φοιτητική στέγη σε Πάτρα και Ρέθυμνο είναι κατά τουλάχιστον 50% ακριβότερη από την αντίστοιχη στη Φλώρινα».
Αυτό υποστηρίζει ο βουλευτής, ελπίζοντας να αλλάξει τα μυαλά του Γαβρόγλου.

Στην Πόλη για Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο

f4 moumoulidis

❱❱Ο Θέμης Μουμουλίδης (φωτό) βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη προσκεκλημένος του Ζωγράφειου Λυκείου και με αφορμή το 6ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο που πραγματοποιείται από τις 14 έως τις 18 Μαρτίου με τη συμμετοχή 22 σχολείων από την Αμερική, την Κύπρο και την Ελλάδα.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει και μία συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...