Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το reality εργένηδων

❱❱ Περιχαρής ο Μάριος Κάτσης για το ριάλιτι «Bachelor» που θα γυριστεί στα μέρη τουΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ενας περιζήτητος εργένης, ο συριζαίος βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, με χαρά μάς πληροφορεί ότι σε μερικές εβδομάδες έρχεται ένας Σουηδός εργένης για να βρει νύφη στη μαγευτική Πάργα. Ολα αυτά θα συμβούν στο δημοφιλές ριάλιτι «The Bachelor», το οποίο αρχίζει γυρίσματα αμέσως μετά το Πάσχα στα Σύβοτα, πατρίδα του Μάριου.

f2 9

«Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές, που κάνει ρεκόρ τηλεθέασης στις σκανδιναβικές χώρες, έρχεται στην Ηπειρο. Σε Πάργα και Σύβοτα θα γίνουν τα βασικά γυρίσματα.
Η ελληνική κυβέρνηση με τον νόμο 4487/2017 από τον περασμένο Αύγουστο έχει θεσπίσει πλαίσιο και κίνητρα για την προσέλκυση διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών που αποτελούν άμεσες ξένες επενδύσεις, αλλά και μια δωρεάν διαφήμιση του τουριστικού μας προορισμού» λέει χαρακτηριστικά ο Μάριος Κάτσης.

f1 soudiko synergeio

Σύμφωνα με το κόνσεπτ του ριάλιτι, ένας εργένης από τη Σουηδία αναζητά τη γυναίκα των ονείρων του. Μαζί του θα βρίσκονται 25 κορίτσια από τη χώρα του και μέσα από ρομαντικές περιπέτειες στην ωραία Θεσπρωτία θα βρει τη μία και μοναδική, στην οποία θα κάνει πρόταση γάμου.
Οι παραγωγοί βρίσκονται ήδη αυτές τις μέρες στην περιοχή και επισκέπτονται τους χώρους όπου θα γίνουν τα γυρίσματα του ριάλιτι. Εχουν ταξιδέψει και στον γειτονικό νομό των Ιωαννίνων, στα Ζαγοροχώρια, στον Αώο και στον Βοϊδομάτη.
Να η ευκαιρία, λοιπόν, και για τον νεαρό βουλευτή, που είναι μόλις 33 ετών, να εκμεταλλευτεί τα ειδυλλιακά τοπία της πατρίδας του για να αναζητήσει κι εκείνος τη δική του νύφη, μια και βρίσκεται σε ηλικία γάμου.

Απάντηση Βούτση που θύμισε μοντέλο σε καλλιστεία

f4 7

❱❱«Θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την ειρήνη στον κόσμο» είπε χθες στη Βουλή, υποδεχόμενος τη νέα πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα, Κέιτ Λόγκαν, ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης και με άφησε άφωνη… Οχι μόνο εμένα, αλλά και όσους τον άκουσαν.
Η φράση του παρέπεμπε σε απάντηση διαγωνιζομένης καλλιστείων! Θύμισε αυτά που λένε τα ωραία κορίτσια των καλλιστείων, όταν τις ρωτάνε τι ελπίζουν για το μέλλον κι εκείνες απαντούν: «Εκείνο που θέλω είναι παγκόσμια ειρήνη. Να έρθει η ειρήνη στον κόσμο»!
Βεβαίως, για να μην αδικήσουμε τον πρόεδρο, η ροή των λεγομένων του ήταν η εξής: «Θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την ειρήνη στον κόσμο, διότι κανείς δεν περίμενε μεσούντος του 21ου αιώνα να υπάρχουν τόσες εστίες αποσταθεροποίησης και πολέμων. Κι εκεί πρέπει να γίνει πολύ συστηματική δουλειά».
«Ειρήνη ημίν», λοιπόν, για Βουλή, Βούτση και Κέιτ Λόγκαν.

❱❱«Είναι γνωστή η θέση μου για το Μακεδονικό» λέει η Ελλη Παπαγγελή, που διεγράφη από τη Ν.Δ. για τον χαρακτηρισμό «Βούλγαροι» στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, παγώνοντας το πανελλήνιο! Ελλη μου, τόση αυτοπεποίθηση ούτε ο Νίκος Κοτζιάς δεν έχει για το αν η θέση του στο Σκοπιανό είναι γνωστή ή όχι. Και ποια είναι αυτή η θέση; Πες τη στους παοκτζήδες!

Ούτε ο Δραγασάκης αντιστέκεται στην Τζάκρη

f5 0

❱❱Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στηρίζει Θεοδώρα. Συνάντηση εργασίας είχε η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας Γιάννη Δραγασάκη. Η Θεοδώρα, που δουλεύει σκληρά για τον νομό της, ζήτησε τη χρηματοδότηση έργων της Πέλλας από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και πήρε τη δέσμευση του αντιπροέδρου. Ποιος να αντισταθεί, άλλωστε, στην ωραία Θεοδώρα…

(!)

f3 7

Τελειώνουν οι Χαιρετισμοί και οδεύουμε προς το Πάσχα. Δεν είναι λίγοι όμως οι βουλευτές που παρακολουθούν τις λειτουργίες των Χαιρετισμών, κάθε Παρασκευή, μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Φυσικά προέρχονται από τη δεξιά παράταξη, αν και ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και κάποιοι βουλευτές «πιστοί». Ο Θόδωρος Καράογλου βρέθηκε στο Ωραιόκαστρο και έζησε τους Τέταρτους Χαιρετισμούς μαζί με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...