Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παπαγγελή: Σπίτι της λόγω «Βουλγάρων»

❱❱ Εκτός Νεάς Δημοκρατίας η Έλλη Παπαγγελή • Μετά τη διαγραφή της από το κόμμα προσπάθησε να τα… μαζέψει, αλλά πλέον ήταν αργάΤην εκπαραθύρωσή της από τη Νέα Δημοκρατία προκάλεσε το ατυχές και αδιανόητο σχόλιο της Ελλης Παπαγγελή για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε «Βούλγαρους», ξεσηκώνοντας σφοδρές αντιδράσεις. 

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλούσαν οι απόψεις του γνωστού μοντέλου… Ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε τη διαγραφή της Παπαγγελή, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις προσβάλλουν όλους τους Ελληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας».

Το 30χρονο μοντέλο (που προφανώς είναι εκτός τόπου και χρόνου) ανέβασε στις 16 Μαρτίου στο Instagram μία φωτογραφία από κείμενο για το ψήφισμα οπαδών του «Δικεφάλου», με τίτλο «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης», με την ίδια να σημειώνει: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγάρικο στρατόπεδο». Ακολούθησε διαδικτυακός πανικός, που την υποχρέωσε να κατεβάσει την ανάρτηση και να εξηγήσει μέσω facebook: «…Η ανάρτησή μου φυσικά δεν τα “βάζει” με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ και κατοίκους της βόρειας Ελλάδας. Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από την πατρίδα μας. Τη Θεσσαλονίκη, όπως και κάθε σπιθαμή γης της πατρίδας μας, τη λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων».

eli

Η πρώην -πλέον- οννεδίτισσα είχε προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στη «γαλάζια» παράταξη, όπως με το κείμενό της «Το Πολυτεχνείο και η μυθολογία της Αριστεράς», που έκανε λόγο για τον μύθο των νεκρών και την πολιτική εξαργύρωση. Η απόφοιτος Αρχαιολογίας από την Αγία Παρασκευή είχε δηλώσει ότι «στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το “Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες», ενώ είχε υπερασπιστεί έναν υπάλληλο σεκιούριτι του ΗΣΑΠ που είχε συμπεριφερθεί ρατσιστικά σε βάρος Αφρικανού μετανάστη. Η ίδια δηλώνει ότι ανήκει στη λαϊκή Δεξιά, αλλά σε άλλη περίπτωση είχε σχολιάσει δηλώσεις της τροτσκίστριας αλλά ψηφοφόρου του ΚΚΕ Νατάσσας Μποφίλιου, λέγοντας ότι τα έχει λίγο μπερδεμένα στο μυαλό της, όπως και η ίδια άλλωστε…

Η «πρώτη φορά», τα σχέδια γάμου, οι περιπτύξεις στα μπουζούκια και οι λίγες σεξουαλικές εμπειρίες της

Η sexy πρώην οννεδίτισσα ή, αλλιώς, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τις διαφημίσεις του κολλαγόνου, έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα φώτα της δημοσιότητας και με τα ερωτικά της ζητήματα. Το 2014, η Ελλη Παπαγγελή ήταν σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος τη βοήθησε πολύ στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Η ίδια πάντως δεν αναφέρθηκε ποτέ δημόσια στο όνομα του συντρόφου της.

Το σίγουρο είναι πως περίμενε ότι η σχέση τους θα είχε happy end. «Πρώτος μου στόχος στη ζωή είναι ν’ αποκτήσω μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Κάνω γαμήλια σχέδια για τη χρονιά που διανύουμε» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην «Espresso» στις αρχές του 2015. Λίγους μήνες αργότερα, όμως, γράφτηκε το φινάλε στον πολλά υποσχόμενο δεσμό τους.

Φυσικά, το γνωστό μοντέλο δεν… κρέμασε μαύρες πλερέζες. Προχώρησε γρήγορα στην προσωπική ζωή της και το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς έγινε γνωστή η σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος έπαιζε τότε στην ΑΕΚ και σήμερα αγωνίζεται στον Φάρο Λάρισας. Το συγκεκριμένο ειδύλλιο δεν έμεινε κρυφό. Απεναντίας, οι φωτογράφοι τούς απαθανάτισαν πολλάκις σε τρυφερές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια κοινών εξόδων τους (μικρή φωτό). Δυστυχώς για την Ελλη, ούτε αυτή η σχέση ευδοκίμησε. Χώρισαν τον Απρίλιο του 2016.

papantonioy papageli 0

«Δεν μπορούσα άλλο το κενό επικοινωνίας που υπήρχε μεταξύ μας. Αλλωστε, σε αυτές τις ηλικίες το να είναι ο άντρας μικρότερος δεν είναι καλό. Χαίρομαι που ό,τι έγινε έγινε πολιτισμένα και ελπίζω ο Νώντας να περνάει καλά στη ζωή του, διότι του αξίζει» δήλωσε η ίδια μετά τον χωρισμό τους. Σε άλλη συνέντευξή της η Ελλη Παπαγγελή είχε αναφερθεί με λεπτομέρειες στα ερωτικά της, αποκαλύπτοντας ότι ήταν 17,5 ετών όταν έκανε έρωτα πρώτη φορά, ότι έχει κάνει τέσσερις σοβαρές σχέσεις και ότι συνολικά στη ζωή της έχει βρεθεί σεξουαλικά με οκτώ άντρες!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...