Κοριός στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

❱❱ Σε μεθόδους παρακράτους παραπέμπει ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν άγνωστοι να υποκλέψουν τις κινήσεις της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη (φωτό), που ανακάλυψε εμβρόντητη χθες ότι στο γραφείο της είχε τοποθετηθεί κοριός! Μάλιστα, ζήτησε η ίδια να γίνει έρευνα, καθώς είχε από καιρό υπόνοιες ότι όσα έλεγε τους τελευταίους μήνες μέσα στο γραφείο της δεν έμεναν μόνο ανάμεσα σε εκείνη και τους συνομιλητές της. Ετσι αποφάσισε να απευθυνθεί σε εισαγγελέα και μετά την ολοκλήρωση των ερευνών οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν, καθώς οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας εντόπισαν στον «πύργο» του υπολογιστή της ύποπτο υλικό, το οποίο είχε τη δυνατότητα μετάδοσης σε πραγματικό χρόνο όσων συνέβαιναν στο γραφείο της. Ο υπολογιστής κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς και εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για περαιτέρω έρευνα. Ελεγχοι έγιναν και στους υπόλοιπους υπολογιστές που βρίσκονται στα γραφεία υποδοχής και γραμματείας, καθώς και στο Τμήμα Πληροφορικής.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, η κυρία Αλειφέρη έκανε μια λιτή δήλωση τονίζοντας πως προέχει η ασφάλεια της λειτουργίας της διοίκησης:

«Ο,τι ευρήματα υπάρχουν έχουν κατασχεθεί και αναμένουμε από τα εργαστήρια και τις εισαγγελικές Αρχές τα αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει και διερευνάται είναι να διασφαλιστεί το σύνολο της λειτουργίας της διοίκησης. Οταν θα έχουμε τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, θα σας ενημερώσω».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ