Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Πελάτες του νέου τσιγάρου» όλοι οι θεριακλήδες πολιτικοί

❱❱ Βουλευτές και υπουργοί στα εγκαίνια εγκαταστάσεων γνωστής καπνοβιομηχανίαςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Πρώτοι και καλύτεροι, οι θεριακλήδες βουλευτές, υπουργοί και πρώην υπουργοί ήταν στις πρώτες θέσεις των χθεσινών εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων παραγωγής της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο.
Αλλωστε, σχεδόν το πλήθος των καπνιζόντων βουλευτών, όπως οι ίδιοι διαπιστώνουμε καθημερινώς, σε καφενείο και εντευκτήριο όπου καπνίζουν, απολαμβάνει πια το νέο iQos της εταιρίας. Το τσιγάρο, και δη το στριφτό, έδωσε τη θέση του στη θερμαινόμενη ράβδο. Γι’ αυτό, λοιπόν, κι όλοι οι «πελάτες του νέου τσιγάρου» ήταν παρόντες στον Ασπρόπυργο.

f2 13

Η υπουργός Ολγα Γεροβασίλη, η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρόεδρος των Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου του ΣΥΡΙΖΑ είναι μερικοί από τους φανατικούς του καπνίζειν που βρέθηκαν χθες στα εγκαίνια για να δουν από κοντά τα καινούργια δεδομένα της… έξεώς τους, που είναι, ως γνωστόν, δευτέρα φύσις.
Εκεί, επίσης, ήταν και οι υπουργοί Δημήτρης Τζανακόπουλος, Θεανώ Φωτίου, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης αλλά και ένας βαθύς γνώστης του χώρου του καπνού, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός.

Πήραν δώρο ζωγραφιές από παιδιά με σύνδρομο Down

f4 9

❱❱Ο Νίκος Μανιός από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Νικήτας Κακλαμάνης από τη Ν.Δ. ήταν οι τυχεροί που στόλισαν τα γραφεία τους με τις ζωγραφιές που έφτιαξαν γι’ αυτούς τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας. Χθες ήταν η Παγκόσμια Μέρα για το Σύνδρομο Down και τα παιδιά πήγαν βόλτα στη Βουλή και ξεναγήθηκαν από τον αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου αλλά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Φρένο από το ΣτΕ στα σχέδια Φίλη

❱❱«Ντε και καλά» άθεους δεν θα μας κάνεις, αγαπητέ Φίλη. Η πλειονότητα των παιδιών στα σχολεία είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και, λυπάμαι που το λέω ωμά, «εάν αρέσει στους διπλανούς τους»…
Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να απολογείται για την πίστη του.
Καλώς, λοιπόν, το ΣτΕ έβαλε φρένο στα σχέδια του πρώην υπουργού κι έκρινε αντισυνταγματικό το πρόγραμμα των Θρησκευτικών, με το σκεπτικό ότι «κλονίζει τη θρησκευτική χριστιανική συνείδηση», γιατί όντως το έκανε. Δεν γίνεται να ντρεπόμαστε για τις αρχές, τις αξίες και τις ρίζες της ελληνικότητάς μας. Οποιος έχει κόμπλεξ με αυτά ας λύσει το προσωπικό του πρόβλημα με ψυχανάλυση.

❱❱Να ευχηθώ πολλά περαστικά και γρήγορα στον πρώην υπουργό και θερμό φίλο της στήλης μας Γιώργο Βουλγαράκη, ο οποίος τραυματίστηκε, χειρουργήθηκε και περνάει δύσκολες ώρες.

Ξεσπάθωσε για το φιάσκο στο «Εξοικονόμηση ΙΙ»

f6 0

❱❱«Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται το “Εξοικονόμηση ΙΙ”. Για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται η παροιμιώδης ανικανότητα της κυβέρνησης να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της» λέει ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ν.Δ., βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας (φωτό) και έχει απόλυτο δίκιο.
Πνίγονται σε μία κουταλιά νερό… «Υστερα από τρία χρόνια αναμονής, τρεις αναβολές, την αλλαγή του τρόπου υποβολής των αιτήσεων, τη δημόσια συγγνώμη του υπουργού αλλά και τις διαβεβαιώσεις ότι όλα τα τεχνικά προβλήματα έχουν, τάχα, επιλυθεί, τελικά σήμερα το πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ” κατέρρευσε και πάλι» συμπληρώνει ο Σκρέκας, μιλώντας για την τεχνολογική κυβερνητική ετοιμότητα!

(!)

f3 11

Η 25η Μαρτίου γιορτάστηκε ήδη στα Καλάβρυτα. Φυσικά, δεν κυριολεκτούμε, απλώς λέμε ότι η χθεσινή μέρα, η 21η Μαρτίου, ήταν για τα Καλάβρυτα γιορτή, καθώς τιμήθηκαν τα 197 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Φουστανελάδες, καβάλα στα άλογά τους, παρήλασαν μπροστά από τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα, που ήταν εκεί και το χάρηκε.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...