Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Η συγκίνηση του Αλέξη Τσίπρα για την υποδοχή του στα Ψαρά

❱❱ Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εθνική επέτειο και το παιχνίδι με τα παιδιά στο νησίΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη» βρέθηκε χθες, 25η Μαρτίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Συγκινημένος από την υποδοχή των κατοίκων αλλά και από τις μοναχικές εικόνες του ακριτικού νησιού, έστειλε το μήνυμά του για την εθνική επέτειο, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην πλατεία Ηρώων Ολοκαυτώματος και παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών και τα σκετς των λιγοστών μαθητών του νησιού.

tsipras2

Παρόντες στις επετειακές εκδηλώσεις ήταν ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

«Η καρδιά της Ελλάδας δεν χτυπά στην πρωτεύουσα, χτυπά στα μικρά και απομακρυσμένα νησιά μας, δίπλα στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά σύνορα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Και γι’ αυτό σήμερα από τα Ψαρά τιμήσαμε τους ηρωικούς αγώνες των προγόνων μας, τα μεγάλα ιδανικά που εκπροσωπεί η χώρα μας στην οικουμένη» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, που χάρηκε ιδιαίτερα τα ποιήματα και τα τραγούδια των παιδιών στην εκδήλωση, η οποία έγινε στο πολιτιστικό κέντρο του νησιού για την εθνική επέτειο. Ενας άλλος Τσίπρας ήταν αυτός που φωτογραφήθηκε και έπαιξε με τους μικρούς μαθητές των Ψαρών.

Μαζί και στο τσιμπούσι

psinakis

❱❱Φίλοι εδώ και χρόνια είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.
Οπου μπορούν πολιτικά είναι μαζί και όπου μπορούν ιδιωτικά το ίδιο. Μια τέτοια συνάντηση ήταν και αυτή που είχαν στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο των ενεργειών του Ψινάκη για τα περιβαλλοντικά θέματα του Μαραθώνα, για τα οποία παλεύει μαζί με τον φίλο του, τον ευρωβουλευτή Νότη Μαριά. Πήρε, λοιπόν, τον άλλο φίλο του, τον Αποστόλη, και πήγαν για φαγητό με πολυπληθή παρέα!

❱❱Παγωμένο ήταν το αεροδρόμιο των Σκοπίων τη νύχτα της Παρασκευής, που ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και η δημοσιογραφική συνοδεία του θα πετούσαν από εκεί. Ετσι, λοιπόν, οι Σκοπιανοί πήραν τις πυροσβεστικές μάνικες και ψέκασαν το ελληνικό αεροπλάνο με «αντιπαγωτικό». Τότε ήταν που ο Νίκος Κοτζιάς, με το ωραίο χιούμορ που διαθέτει, είπε στους δημοσιογράφους: «Δείτε πώς είναι να είσαι ψεκασμένος…»  Ανεξάρτητα όμως από το χιούμορ Κοτζιά, έρευνες δείχνουν ότι εμείς οι Ελληνες πιστεύουμε ότι όντως μας ψεκάζουν… Στην τελευταία έρευνα της διαΝΕΟσις, μάλιστα, το ποσοστό αυτό φτάνει το 31%!

❱❱Μέσα σε όλα, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης έτρεξε στο Run Greece της Λάρισας και, μάλιστα, πήρε και μετάλλιο. Και δεν ήταν και λίγη η απόσταση που διένυσε: πέντε ολόκληρα χιλιόμετρα δρόμου.

katsiantonis img 5350

Οι ψηφοφόροι του τον χειροκρότησαν και τον χάρηκαν. Ο αθλητικότατος Γιώργος τα κατάφερε και έδωσε το μήνυμα: «Οσοι θέλουν μπορούν να πετύχουν».

Δεν άντεξε τον πειρασμό

img 5352

❱❱Στο… στοιχείο της βρέθηκε η Καστοριανή βουλευτής Μαρία Αντωνίου. Φυσικά, ποια άλλη θα μπορούσε να δοκιμάσει γούνες παρά αυτή που τις ξέρει πολύ καλά… Η Μαρία πήγε, λοιπόν, στη «Fur Excellence in Athens», την έκθεση γούνας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στην Αθήνα, και δελεάστηκε από τις υπέροχες γούνες – αν και, λόγω της ιδιαίτερης πατρίδας της, έχει πολλές στην ντουλάπα της.

(!)

Συνάντηση κορυφής χθες στη Βουλή. Πριν από την έναρξη της παρέλασης ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, τον Πάνο Καμμένο, τον υπουργό Αμύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας Σάββα Αγγελίδη, τους εκπροσώπους των κομμάτων. Ανάμεσα στην πολιτική ελίτ βρέθηκε και μια όμορφη -άγνωστη σε εμάς- ξανθιά κυρία, που τράβηξε τα βλέμματα με το λευκό κοστούμι της.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...