Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Η Νατάσα και ο Αλέξανδρος για ψώνια και βολτίτσα στο Ψυχικό

❱❱ Ο -έφηβος πλέον- Καραμανλής έφτασε στην ηλικία που μπορεί να συνοδεύει τη μητέρα τουΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μετά το Λεωνίδιο, όπου η οικογένεια Καραμανλή πέρασε το Σαββατοκύριακό της προσκεκλημένη ενός φίλου του πρώην πρωθυπουργού (στην παρέα ήταν και ο Δημήτρης Τσιγγούνης, παλαιός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ), η Νατάσα βγήκε βόλτα με ένα πολύ όμορφο αγόρι.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής είναι πλέον σε θέση να συνοδεύει τη μητέρα του Νατάσα για καφέ, και το κάνει συχνά. Και τολμώ να πω, επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον Αλέξανδρο, ότι πρόκειται για ένα υπέροχο αγόρι, με άποψη.

Είναι επικοινωνιακός και εξωστρεφής, άξιος διάδοχος του πατέρα του (ως προς το επικοινωνιακό εννοώ), πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Η μαμά Νατάσα, λοιπόν, και ο γιος Αλέξανδρος εθεάθησαν στον Φάρο Ψυχικού για ψώνια και βόλτα. Ο μικρός παρακολουθεί και τις πολιτικές εξελίξεις, και είναι λογικό, αφού γεννήθηκε σε αμιγώς πολιτικό περιβάλλον.

Επιπλέον, σε δύο χρόνια τελειώνει το λύκειο, οπότε έρχεται πιο κοντά στην αληθινή ζωή και στα δρώμενά της.

Πετούν στα σύννεφα 

❱❱Επιχαίρουν οι υπουργίνες του ΣΥΡΙΖΑ για το κυβερνητικό έργο – μόνο πάρτι που δεν κάνουν!
Η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου πετάει στα σύννεφα, πιστεύοντας ότι μειώνεται η ανεργία, και η υφυπουργός Παιδείας θεωρεί ότι τα σχολεία μας λειτουργούν όπως αυτά του φινλανδικού εκπαιδευτικού συστήματος.
«Με τη δημιουργία 55.494 νέων θέσεων εργασίας έκλεισε ο Μάρτιος του 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, καταγράφοντας έτσι την υψηλότερη επίδοση από το 2001 έως σήμερα» δηλώνει η όμορφη Εφη Αχτσιόγλου, που είναι πολέμια της ανεργίας.
Από την άλλη πλευρά, η νεοεισερχόμενη στο υπουργείο Παιδείας Μερόπη Τζούφη παραδέχεται αυτό που λέει και ο Αλέξης Τσίπρας στο νέο βιντεάκι του για την Παιδεία, δηλαδή ότι τα σχολεία της χώρας είναι «παραδεισένια campus».
Μα, πού ζουν; Αρκεί μια βόλτα στην Πατησίων για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στη χώρα…
Να δείτε που, μ’ αυτά και μ’ αυτά, με τόσα βιντεάκια και τόση προπαγάνδα θα πιστέψουμε ότι γίναμε Ελβετία το λιγότερο!

Ο φιλόζωος Νικήτας

kaklamanis

❱❱Οτι ο Κικίλιας είναι φιλόζωος το ξέρουμε καλά, καθώς ο ίδιος μας είχε μιλήσει για αυτή την αγάπη του. Αλλά δεν μένει μόνο στα λόγια…
Πήγε λοιπόν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, στο φιλοζωικό φεστιβάλ τέχνης «Love the strays», στη MegArt Gallery, και συνάντησε φίλους του, λάτρεις των τετράποδων.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. μπορεί να χώρισε από την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά δεν χωρίζει από το σκυλάκι του, τη Φατσούλα! Κι επειδή περιμένουμε το ανασχεδιαζόμενο νομοσχέδιο Τσιρώνη για τα αδέσποτα, ο έτερος φιλόζωος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης λέει σχετικά:
«Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια. Είναι ζωές που έχουν δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την ευζωία, όπως ο άνθρωπος, κι ας μην αφήσουμε την οικονομική κρίση που βιώνουμε να γίνει άλλοθι και δικαιολογία για την εγκατάλειψη και την αδιαφορία.
Τι μπορούμε να κάνουμε; Να γεμίσουμε ένα μπολ με νερό, να δώσουμε λίγη τροφή κι ένα χάδι. Αυτά είναι ήδη μεγάλη υπόθεση για ένα παρατημένο ζώο».

❱❱«Είσαι ωραία κοπέλα» είπε μια γιαγιά στη βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, όταν εκείνη πήγε επίσκεψη στο Γηροκομείο Εδεσσας.

pappoydes

Αντάλλαξε ευχές και δώρα για το Πάσχα με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται σε αυτό, καθώς και με τους εργαζομένους στο γηροκομείο.
Η «ωραία κοπέλα», που είπε κι η γιαγιά, υποσχέθηκε βοήθεια στα γηρατειά.

(!)

fotilas

Ο Ιάσονας Φωτήλας θυμήθηκε την 25η Μαρτίου λίγο πριν από το Πάσχα! Χθες, στη Βουλή, ήπιε καφεδάκι με τον φίλο του Κίτσο Μπότσαρη, απόγονο του στρατηγού και ήρωα της Επανάστασης του ´21, κι ύστερα φωτογραφήθηκε μπροστά από την προσωπογραφία του προπάππου του, Ασημάκη Φωτήλα.
Εν ολίγοις, οι απόγονοι τα είπαν στη Βουλή και δεν ξέχασαν και τις ιστορικές ρίζες τους. Η Επανάσταση σε όλο το μεγαλείο της, δηλαδή.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...