Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Με τα μπάζα μέσα στη Βουλή θα μας πετύχει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

❱❱ Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα μιλήσει στην Ολομέλεια στις 26 Απριλίου

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο Ζαν Κλοντ (όχι ο Βαν Νταμ) θα ανέβει στο βήμα της ελληνικής Βουλής! Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος την Πέμπτη 26 Απριλίου θα μιλήσει στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου! 

Ο πρόεδρος θα βρίσκεται στην Αθήνα την παραμονή του Eurogroup, που έχει προγραμματιστεί για την 27η Απριλίου στη Σόφια, και θα μιλήσει για την πρόοδο της Ελλάδας όσον αφορά την έξοδό της από τον πολυετή γολγοθά της κρίσης! Μόνο που αυτό το διάστημα η Βουλή είναι αναστατωμένη από τις εργασίες για την επισκευή του θόλου και ο Γιούνκερ θα μας βρει… με τα μπάζα στην πόρτα.

Φυσικά δεν είναι είδηση πρώτης γραμμής το ότι έρχεται ο Ζαν Κλοντ, καθώς πρόκειται για ακόμη μία επίσκεψή του στη χώρα μας, στην οποία έχει αδυναμία.
Ο Γιούνκερ δεν κρύβει την εκτίμηση που τρέφει για την Ελλάδα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα φροντίζει να εκφράζει την υποστήριξή του ακόμη και στους πολίτες της, που πλήττονται από τα μέτρα σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής. «Πήραμε πολλά από τους Ελληνες, αλλά τους έχουμε δώσει λίγα» είχε πει σε ομιλία του πριν από λίγο καιρό.

Είναι υποστηρικτής της Αθήνας, της ελληνικής κουζίνας και του ασύρτικου λευκού οίνου της Σαντορίνης, που φέρεται ότι προτιμά. «Ελληνάρας» κανονικός δηλαδή.

Εθνική στρατηγική στα… δάση

❱❱Οχ! Μετά τις δεκάδες «πετυχημένες εθνικές στρατηγικές του ΣΥΡΙΖΑ» αρχίζει αύριο, όπως πληροφορούμαστε από τη Βουλή, η συζήτηση για τη διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής για τα δάση.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής αρχίζουν εθνικό διάλογο για τη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής για τα δάση (Σχέδιο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Δασοπονίας) σε μια ειδική θεματική συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής, που θα γίνει την Τετάρτη. Την εναρκτήρια τοποθέτηση στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος θα κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος θα παρουσιάσει τους άξονες της εθνικής στρατηγικής για τα δάση.
Με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε, λοιπόν, την άποψη του Φάμελλου για την τύχη των ελληνικών δασών επί ΣΥΡΙΖΑ. Να δούμε πόσο αναπτυξιακή και πόσο εθνική θα είναι αυτή η στρατηγική!

Για τα «μάτια της Φώφης»

fofi

❱❱«Μια γυναίκα, δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες». Αυτό το «άσμα ασμάτων» μού θύμισε η φωτογραφία που είδα και αποτυπώνει την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά ανάμεσα στους δύο άνδρες που η ίδια επέλεξε, τον Παύλο Χρηστίδη και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη. Τον Παύλο ως εκπρόσωπο Τύπου και τον Μανώλη ως γραμματέα του κόμματος.
Τα δύο αγόρια θα κονταροχτυπηθούν για τα «μάτια της Φώφης», που σημαίνει ότι, επειδή και οι δύο ανήκουν σε παρόμοια ηλικιακή κατηγορία και συγχρόνως είναι νεοεισερχόμενοι στην πολιτική, η εύνοια της προέδρου δεν μπορεί παρά να είναι στόχος.
Τον Χρηστίδη τον ξέρουμε. Ο 27χρονος Μανώλης, όμως, ψηλός, μελαχρινός κι αρρενωπός, είναι το κάτι άλλο… Μένει να το αποδείξει κιόλας.

Θα πληρώσει το… bordello!

fokas

❱❱Στην Επιτροπή Δεοντολογίας θα πάει σήμερα ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς (φωτό), για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Αυτό αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων, παρότι ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη. Μαθαίνουμε ότι και ο Βασίλης Λεβέντης τού έτριξε τα δόντια για την ανοχή του στον χαρακτηρισμό της Βουλής (στην οποία, ειρήσθω εν παρόδω) ανήκει… bordello!
Θα υπάρξει και τιμωρία, και μάλιστα ίσως την πληρώσει και για άλλους. Μόνος του πήγε σαν πρόβατο για σφαγή, όμως!

(!)

trapezi

Νίκος Ανδρουλάκης και Γρηγόρης Ψαριανός… τα ‘πιναν προχθές σε ταβερνάκι κοντά στο «Κάραβελ», φυσικά με πολυπληθή αντροπαρέα.
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο βουλευτής του Ποταμιού, σε μια αγαστή πλέον συνεργασία, στο πλαίσιο του νέου «σπιτιού» τους, του Κινήματος Αλλαγής, προφανώς και είχαν πολλά να πουν μεταξύ τυρού και τζατζικιού!

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...