Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ολα τα μάτια έπεσαν πάνω στη λιμουζίνα του Καραμανλή

❱❱ Σε εκδήλωση μνήμης το αυτοκίνητο του Εθνάρχη που έχει αποκτήσει επιχειρηματίαςAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Φανατικός καραμανλικός προσέφερε το θρυλικό προεδρικό αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή για να εκτεθεί στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε χθες ο Θεόδωρος Καράογλου.

Πρόκειται για Θεσσαλονικιό επιχειρηματία ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία και το «χτύπησε» σε δημοπρασία το 2014.
Περισσότεροι από 1.500 Θεσσαλονικείς λοιπόν παρακολούθησαν τις ομιλίες για τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο του Εθνάρχη, είδαν τις 120 φωτογραφίες της ζωής του που εξετέθησαν και φωτογράφισαν την επιβλητική μπλε Mercedes.

Μοντέλο του 1978

Πρόκειται για μια Mercedes-Benz 500 SEL, θωρακισμένη, με την τεχνολογία της εποχής, που κυκλοφορούσε στους δρόμους. Είναι μοντέλο του 1978, 5.000 κυβικών εκατοστών, με δερμάτινο σαλόνι και κλιματισμό.
Ηταν το επίσημο προεδρικό αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το οποίο βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και είχε διανύσει λιγότερα από 55.000 χιλιόμετρα.
Επρόκειτο για τη μακριά έκδοση της Silver Shadow και συνοδευόταν από το δελτίο κινήσεων του τότε πρωθυπουργού και αργότερα Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τυχερός ο συλλέκτης, γιατί πήρε αυτοκίνητο ολκής μαζί με την ιστορία του.

Η πιο ωραία έκπληξη

❱❱Εκλεισε τα 53 του χρόνια την περασμένη Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης κι η γυναίκα του τού έκανε την πιο ωραία έκπληξη. Ο τεσσάρων μηνών γιος του, ο Γιαννάκης, πήγε με τη μαμά Πόπη Καλαϊτζή στο γραφείο του μπαμπά, κι όλοι μαζί γιόρτασαν τα γενέθλιά του. «Ολα τα λεφτά» ήταν η τούρτα Σούπερμαν που φτιάχτηκε για τον αντιπρόεδρο, ενώ κι ο Γιαννάκης είχε τη δική του, αφού έκλεισε τους τέσσερις μήνες της ζωής του. Ο μικρούλης γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2017. Το «μικρό αφεντικό», όπως αποκαλεί ο Κωστής Χατζηδάκης τον γιο του, έκανε άνω κάτω το γραφείο και δεν χόρταινε τις αγκαλιές των ωραίων κοριτσιών υπαλλήλων του αντιπροέδρου. Ο Κωστής δε, πιο χαζομπαμπάς από ποτέ.
Να ζήσετε χαρούμενοι κι οι δυο.

Στους κερασώνες της Κοζάνης

kasapidis

❱❱Ανθισμένες κερασιές. Θα μπορούσε να είναι και τίτλος βιβλίου, αλλά είναι μια πραγματικότητα για χιλιάδες αγρότες της Μακεδονίας και της Θράκης αυτή την εποχή, που τα κεράσια… ανθίζουν. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης, βαθύς γνώστης των αγροτικών, καθώς είναι καλλιεργητής ο ίδιος, πήγε στους κερασώνες του νομού Κοζάνης. Στις σύγχρονες φυτείες πυκνής φύτευσης κερασιάς, στους Πύργους, στο Μεσόβουνο, στα Κομνηνά και στο Μηλοχώρι Εορδαίας, όπου νέοι αγρότες επιχειρούν.

«Περισσότεροι από 100 νέοι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια στα προαναφερόμενα χωριά νιώθουν τη χαρά και τη γαλήνη της δημιουργίας στον πρωτογενή τομέα και ειδικότερα στη δεντροκομία. Αρωγός τους η μέλισσα, που τους επικονιάζει τις καλλιέργειες για να έχουν καλή παραγωγή!
Τιμωρός τους, η Πολιτεία και η σημερινή κυβέρνηση, που υπερφορολογεί το γεωργικό τους εισόδημα. Οσο περισσότερο παράγουν τόσο περισσότερο φόρο και εισφορές πληρώνουν» μας λέει ο βουλευτής, ο οποίος μιλά για «ιδεοληπτικές πρακτικές, που κόβουν την όρεξη και το κουράγιο στους νέους ανθρώπους να μεγαλώσουν τις εκμεταλλεύσεις τους και να αυξήσουν την παραγωγή τους». Κι έχει δίκιο. Στην Ελλάδα όσο πιο ικανός είσαι τόσο πιο πολύ το πληρώνεις!

(!)

Σοσιαλδημοκρατικά τα είπαν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, με τον διευθυντή του ιδρύματος Friedrich Ebert Ούλριχ Στορκ στη Βουλή.
Ο Στορκ είναι από το 2017 διευθυντής του ιδρύματος Friedrich Ebert. Πρόκειται για το ιστορικό πολιτικό ίδρυμα της Γερμανίας με το οποίο έχουμε κοινό προσανατολισμό στις θεμελιώδεις αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της σοσιαλδημοκρατίας.
«Η συζήτησή μας κινήθηκε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική Κεντροαριστερά και το Κίνημα Αλλαγής καθώς και γύρω από τη σοσιαλδημοκρατία σε ευρωπαϊκό επίπεδο» λέει στη στήλη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Ψάχνοντας τον σοσιαλισμό, δηλαδή!

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...