Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Πολιτικοί «μαμάκηδες»!

❱❱ Οι ευχές που έστειλαν για τη γιορτή της ΜητέραςAπο τη
Βίβιαν Μπενέκου

Οπως και να το κάνουμε, «μάνα τούς γέννησε κι αυτούς»!esr 1405 008 cmyk «Η μάνα μου ξυπνούσε πρώτη. Να μας φτιάξει δύο φέτες ψωμί. Να καθαρίσει ίσως τα χόρτα ή τους χοχλιούς – να τους βάλει να βράσουν. Μέχρι να σηκωθούμε είχε πλύνει τα χθεσινά ρούχα και τα είχε στριμώξει εκεί όπου θα περνούσαν οι ακτίνες του ήλιου» λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας για τη μητέρα του Αργυρούλα, με πολύ ζεστά λόγια. 

Με παρόμοια, ζεστά λόγια ευχήθηκαν τα «χρόνια πολλά» στις μητέρες τους, που γιόρταζαν χθες, αρκετοί πολιτικοί. Ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε στην προσωπική του σελίδα μια φωτογραφία της πολύ όμορφης μητέρας του, της Μαρίας Κικίλια. Το ίδιο και ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης για τη μαμά του και σύζυγο του Βασίλη Λεβέντη Νατάσα.

Γεμάτη ελπίδα

«Δέκα χρόνια πριν, σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, μια αγκαλιά γεμάτη ελπίδα. Πόση δύναμη πήρα από τα χεράκια τους, το χαμόγελό τους. Να τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να είσαι δίπλα τους, είναι η μεγαλύτερη χαρά. Πηγή ζωής. Η αγάπη της μάνας, αγάπη χωρίς όρια. Δεν μπορώ να αγκαλιάσω τη δική μου μητέρα, την έχασα νωρίς. Είναι πάντα όμως μέσα μου» είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, που είναι μητέρα και η ίδια τριών παιδιών.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά θυμήθηκε την εποχή που ήταν μωρό στα χέρια της μαμάς της και συμβουλάτορά της Κούλας: «Τη μαμά μου, την Κούλα, συμβουλεύομαι για να πάρω αποφάσεις. Μόνο τη μητέρα μου ακούω σε αυτά. Μας μεγάλωσε με μεγάλες στερήσεις. Η ίδια φορούσε για χρόνια μια φούστα, αλλά εμάς δεν μας στέρησε τίποτε» έλεγε μιλώντας στην «Espresso» η βουλευτής.

«Εμείς, που δεν έχουμε μάνα, νιώθουμε την αξία της, το νόημά της… την απουσία της» έγραψε με στενοχώρια ο Νίκος Καρανίκας, που του λείπει η μανούλα του, την οποία έχασε.
Και η πρώην υπουργός Ζέττα Μακρή φωτογραφήθηκε με τη μανούλα της Δώρα, η οποία -όπως μας έχει πει η ίδια- τη στηρίζει, αν και αυστηρή, σε ό,τι κάνει.

Ολοι οι πολιτικοί -άνδρες και γυναίκες- είναι «μαμάκηδες» και καλά κάνουν. Χρόνια πολλά στις μανούλες όλων, λοιπόν.

Ο Κυριάκος «χόρτασε» γκάζια στα Μέγαρα

img 5565

❱❱Ο Κυριάκος έχει μια ευαισθησία στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας, γιατί κατάγεται από την Κρήτη, που έχει θλιβερές πρωτιές σε τροχαία ατυχήματα. Πολλές φορές έχει κάνει και ο ίδιος σχετικές παρεμβάσεις για σύνεση στην οδήγηση, ενώ, όπως έχει πει, «μαλώνει» συχνά πυκνά και τον γιο του Κωνσταντίνο για να προσέχει…
Με αυτό το σκεπτικό, επισκέφτηκε και το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, όπου δεκάδες παιδιά κάνουν καρτ. «Δεν θα κουραστώ να το λέω, είναι κεντρική προτεραιότητα να μειώσουμε τα ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό θα γίνει και μέσα από την οδική εκπαίδευση στα σχολεία, που προβλέπει το σχέδιό μας για την ασφάλεια στους δρόμους» είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ., που χάρηκε με τα παιδιά την πίστα των αυτοκινήτων.

❱❱«Τζενεράλε εκλογών» χθες για τη Ν.Δ. Περίπου 155.000 μέλη του κόμματος πήραν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές, στις οποίες εμφανίστηκε στα μπλε ντυμένος και αδυνατισμένος και ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης (φωτό).

img 5582

«Οι εσωκομματικές εκλογές είναι γιορτή κι όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη μεγάλη νίκη της παράταξής μας» είπε ο Βαγγέλης ψηφίζοντας. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το καθήκον του στο Περιστέρι, ο Αντώνης Σαμαράς στην Κηφισιά και ο Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη. Από όλους τους δόθηκε το μήνυμα, παρά τα προβλήματα, ότι «η Ν.Δ. ζει, κι αυτή τούς οδηγεί»!

Συγχαρητήρια από τον πρόεδρο

anastasiadis

❱❱«Η Ελένη Φουρέιρα με το τραγούδι του Αλεξ Παπακωνσταντίνου πήρε τη δεύτερη θέση, την καλύτερη θέση στην ιστορία της παρουσίας της Κύπρου στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό» δήλωσε, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στη Φουρέιρα και στο «Fuego» της, ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης (φωτό). Προτίμηση στην Ελενίτσα, όμως, έδειξε κι ο δικός μας, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, που «πόσταρε» φανατικός της Φουρέιρα το βράδυ του τελικού. Πρόσεχε, Μποτία, έρχεται ο Χρηστίδης, ο γόης!

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...