ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

❱❱ Ησυχα μπορούν να κοιμούνται στο εξής οι 500.000 συνταξιούχοι -ακόμη και εκείνοι που είναι κάτω από τα 1.000 ευρώ!- οι οποίοι από τον Ιανουάριο του 2019 θα…… δουν τις συντάξεις τους (κύριες ή επικουρικές) να μειώνονται έως 200 ευρώ! Γιατί, θα αναρωτηθείτε. Διότι μπορεί να έρθουν καλύτερες μέρες! Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσου Πετρόπουλου για τις επερχόμενες μειώσεις στις συντάξεις, ανέφερε με τρόπο που θα ζήλευε ακόμα και… η Πυθία πως τα πράγματα μπορεί να πάνε καλύτερα! Παράλληλα, συνέστησε στα γεροντάκια που χρόνο με τον χρόνο βλέπουν τα εισοδήματά τους να «εξαϋλώνονται» να… κάνουν υπομονή!

«Ο Πετρόπουλος είπε αυτά που έπρεπε να πει. Στη ζωή και στην πολιτική υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δημιουργούν εξελίξεις. Μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα, λίγη υπομονή» ήταν η ακριβής δήλωση του υφυπουργού Ναυτιλίας, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. Δεν γνωρίζουμε αν όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής καθησύχασαν τους χιλιάδες συνταξιούχους, οι οποίοι θα υποστούν τις μειώσεις!

Προς το παρόν και με βάση όσα έχουν αναγγελθεί έως τώρα, όλα δείχνουν ότι τα πράγματα μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν για αυτούς. Και πώς όχι, άλλωστε, αφού ήδη οι κουτσουρεμένες συντάξεις τους έχουν πάψει εδώ και καιρό να καλύπτουν τα προς το ζην. Χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά πασχίζουν να πληρώσουν λογαριασμούς, να είναι συνεπείς με τις δανειακές υποχρεώσεις τους και να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε όποιο άλλο μέλος της οικογένειάς τους έχει ανάγκη! Γι’ αυτό, τουλάχιστον στα δικά τους αυτιά, τέτοιες δηλώσεις μάλλον δεν πρέπει να ακούγονται ιδιαίτερα καθησυχαστικές!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ