Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

❱❱ Η Γεννηματά ζήτησε από τον Τσίπρα να της πει πού πάει η χώρα μετά τα… ΜνημόνιαΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Η Φώφη, λέει, ζήτησε να έχει ενημέρωση για το μεταμνημονιακό σχέδιο για τη χώρα! Και το ζητάει αυτό από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Δηλαδή, να της πει από τώρα πού το πάνε η κυβέρνησή του και ο ΣΥΡΙΖΑ… Μοιάζει λίγο με ανέκδοτο ή ιδέα μου είναι;

Γιατί ξέρει ο πρωθυπουργός; Πάντως, η Βουλή είπε «ναι» στο αίτημά της, και έτσι έρχεται νέο σόου διαξιφισμών την ερχόμενη Τετάρτη στη Βουλή. Για τότε, δηλαδή την 23η Μαΐου, ορίστηκε από τη Διάσκεψη των Προέδρων του Κοινοβουλίου η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών που έχει ζητήσει η Φώφη Γεννηματά.

Επώδυνες αποφάσεις

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι λειτουργεί με μοναδικό κριτήριο την πολιτική της επιβίωση και ότι δεσμεύει τη χώρα με επώδυνες αποφάσεις για το μέλλον, ενώ «προπαγανδίζει την καθαρή έξοδο».
Ζητάει, επίσης, τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών πριν από το κλείσιμο της συμφωνίας κυβέρνησης – δανειστών για την έξοδο από το Μνημόνιο.

Τι να σχολιάσουμε περαιτέρω; Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι και με ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι μετά τον Αύγουστο, οπότε μάλλον θα πανηγυρίσουμε την «καθαρή έξοδο», ο μήνας που ακολουθεί είναι ο Σεπτέμβριος!

Η πιτσιρίκα και το κόκκινο τριαντάφυλλο

❱❱«Αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα»… Ο λόγος για τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη, που αγαπούν πολύ τα πιτσιρίκια, ως γονείς και οι ίδιοι.

img 5588

Ενα κόκκινο τριαντάφυλλο χάρισε μια μικρούλα στον πρόεδρο της Ν.Δ. στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη, που χθες γιόρταζε την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό. Εκεί λοιπόν και αφού ο πρόεδρος κάλεσε για πολλοστή φορά την Τουρκία να σεβαστεί τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και να δώσει οριστικό τέλος στην παράνομη κράτηση των δύο αξιωματικών, πρόλαβε και τα είπε λιγάκι και με τη μικρή του οπαδό.

img 5590

Το ίδιο και η σύζυγός του, η Μαρέβα, που συμμετείχε σε εκδήλωση την οποία οργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Οικογενείας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και συνάντησε δεκάδες παιδάκια.

❱❱Ο Παναγιώτης, αν και ψάχνεται γενικώς, εντούτοις παραμένει πιστός στον μεγάλο έρωτά του. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τη Ν.Δ.
Ο λόγος για τον πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, που ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές… του έρωτά του για την ανάδειξη των νέων τοπικών εκπροσώπων του κόμματος. «Δεν μπορούσα να απουσιάζω από την κορυφαία εσωκομματική διαδικασία, δεν ξεχνώ από πού προέρχομαι» δήλωσε με νόημα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

❱❱Η Κατερίνα Παπακώστα, επικεφαλής του… νεογέννητου κόμματος ΝΕΟ,img 5591 πήρε το λευκό όμορφο σκυλάκι της και έκανε τη βόλτα της στην ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς.

Οπως λέει η ίδια, μαζί της ήταν ο «πιο πιστός φίλος του ανθρώπου». Και εγώ θα συμπλήρωνα και ο πιο πιστός φίλος των κομμάτων σήμερα… Ομως, την ίδια στιγμή και στο ίδιο μέρος -χωρίς σκυλάκι, αλλά φορώντας τραγιάσκα- ήταν και ο Σάκης Ρουβάς.
Βρέθηκε στο περίπτερο του συλλόγου «Οραμα Ελπίδας».

Με λίγα λόγια: «Βγαίνει η Κατερίνα τσάρκα στην Αθήνα» και συναντά τον Σάκη Ρουβά!

(!)

img 5593

Με τις κορυφαίες ετικέτες των κρασιών Λυραράκη στη βαλίτσα της έφυγε την περασμένη Παρασκευή από την Κρήτη η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα. Μετά τη βόλτα της στο Οινοποιείο Λυραράκη, τα αδέλφια και ξαδέλφια, Κατερίνα και οι δύο Γιώργηδες, ο Βαρθολομαίος και ο Λάμπρος, της χάρισαν τα κρασιά τους για να τα γευτεί μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο στα ρομαντικά δείπνα τους. Αλλωστε, δεν της λείπουν και στο παλάτι, καθώς ο εισαγωγέας των κρασιών της εταιρίας στην Αγγλία είναι ένας από τους επίσημους προμηθευτές του παλατιού.
Αντε, στην υγειά τους, ρε παιδιά!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...