Κυριακή, 10 Αυγούστου, 2025

Σοφία Παπάζογλου: Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλάει για τις θρυλικές συνεργασίες της

Φωνάρα, αυθεντική, χαμηλών τόνων και με μεγάλη εμπειρία στο...

Πώς η Ντενίση έχασε την ευκαιρία να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

Μέσα από τα χέρια της φαίνεται πως έχασε η...

Οι EΧΑΤΗlιΟμέΝοι του Σκάι

Βαλίτσες και φύγανε! Ετοιμοι να πετάξουν για τις εξωτικές...

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης: O Ελληνας που ταΐζει «χρυσό» μπέργκερ βασιλιάδες

Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης δεν είναι απλώς ένας σεφ. Είναι...

Eπίσκεψη Κεφαλογιάννη στους δύο κρατούμενους Ελληνες στρατιωτικούς

❱❱ Τη στήριξη του ελληνικού λαού και του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μετέφερε στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς Αγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης……ο οποίος είχε δίωρη συνάντηση μαζί τους κατά την επίσκεψή του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας όπου κρατούνται παρανόμως εδώ και σχεδόν δυόμισι μήνες.

Απηχώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό όλων, ο κ. Κεφαλογιάννης μετέφερε την «απεριόριστη αγάπη ενός ολόκληρου έθνους» προς τα πρόσωπα των δύο κρατούμενων στρατιωτικών και τους αφιέρωσε μια κρητική μαντινάδα: «Ο άντρας που ‘χει με αρχές όμορφες μεγαλώσει, τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να τόνε ταπεινώσει».

Αμεση απελευθέρωση

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. τόνισε την «αμέριστη συμπαράσταση» του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπενθυμίζοντας το ψήφισμα που εγκρίθηκε με ομοφωνία όλων των πολιτικών δυνάμεων, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Ο κ. Κεφαλογιάννης υπογράμμισε ότι η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι «ζήτημα πρώτης εθνικής αλλά και ευρωπαϊκής προτεραιότητας».

Ακόμη, ο ευρωβουλευτής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ότι «ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης φύλαγαν ευρωπαϊκά σύνορα. Είναι Ευρωπαίοι πολίτες. Η Ευρωπαϊκή Ενωση ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους». Ο κ. Κεφαλογιάννης, στηλιτεύοντας την παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ζήτησε την άμεση απελευθέρωσή τους και επισήμανε ότι «στον Αγγελο και στον Δημήτρη όλοι βλέπουμε τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Με αγωνία περιμένουμε την άμεση απελευθέρωσή τους.

Την επιστροφή στα σπίτια τους, στους δικούς τους ανθρώπους». Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. ενημέρωσε σχετικά με την επίσκεψή του και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...