Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Στη συναυλία του Σπανουδάκη ο Καραμανλής και η Νατάσα του

❱❱ Το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος, παρόν στην ξεχωριστή βραδιά του συνθέτη φίλου τουAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Να που οι δύο παλαιοί φίλοι ξανασυναντήθηκαν. Ο ένας πάνω στη σκηνή με τη μουσική του κι ο άλλος στις πρώτες σειρές των καθισμάτων του θεάτρου Παλλάς να τον ακούει. 

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη λαμπερή Νατάσα του ήταν στη συναυλία που έδωσε ο φίλος τους, δημοφιλής συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης.
Ως γνωστόν, ο μουσικοσυνθέτης με τα «φιλοκαραμανλικά συναισθήματα» έδωσε δύο υπέροχες συναυλίες στο Παλλάς υπό τον τίτλο «Τη ζωή μου ξετυλίγω».

Δύο βραδιές μουσικής με τραγούδια από το παρελθόν αλλά και κάποια νέα κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική δουλειά του, που θα ακούσουμε οσονούπω.

Το ζεύγος Καραμανλή υποδέχτηκε ο Γιάννης Κεντ, παραγωγός και ιδρυτής των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε. Ο Κώστας Καραμανλής, φανερά αδυνατισμένος και κομψότατος, και η σύζυγός του Νατάσα, ιδιαίτερα χαρούμενη και πολύ λαμπερή, ήταν φιλικότατοι με όλους.

Παρακολούθησαν τη συναυλία, μίλησαν και χαιρέτησαν φίλους τους που βρέθηκαν επίσης στο θέατρο, ενώ συνεχάρησαν και τον Σταμάτη Σπανουδάκη.
Ηταν μια βραδιά που μάλλον θύμισε πολλά στους ίδιους αλλά και σε όσους τούς είδαν.

Επίσκεψη του Βούτση στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

❱❱Ο πρόεδρος Βούτσης είδε χθες μαζί με τον γενικό γραμματέα της Βουλής Κώστα Αθανασίου και τον πρέσβη Σπύρο Θεοχαρόπουλο τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη.
Η συνάντηση διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, με τον πρόεδρο της Βουλής να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Είδαμε δύο νέους ανθρώπους, τον ανθυπολοχαγό Αγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, μιλήσαμε με άνεση μαζί τους. Είναι σε χώρο που δεν θα έπρεπε να είναι ίσως ούτε μια μέρα κι αυτό είναι γνωστό.
Τους μεταφέραμε τα λόγια που λέμε όλοι οι Ελληνες, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, μέχρι και τον απλό πολίτη, ότι αντιλαμβανόμαστε το κουράγιο και την ευθύνη που επιδεικνύουν. Οτι δίνουν ένα μήνυμα με τη στάση και το ήθος τους, πολύ σημαντικό προς την Ελλάδα, τη στιγμή που αναίτια κρατούνται. Προφανώς το αίτημα για την άμεση αποφυλάκισή τους είναι πλέον πιο ζωντανό, επιτακτικό και ρεαλιστικό παρά ποτέ».

Παρελθόν το «λιοντάρι» look

esr 1705 008 cmyk

❱❱Αλλαξε look η Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, και από το ατημέλητο καρέ στα μαλλιά, τα έκανε κοντό ανδρικό, επίσης ατημέλητο. Ετσι εμφανίστηκε στο Συνέδριο των Περιφερειών που έγινε πρόσφατα, και είχε θέμα το δημογραφικό. Το προηγούμενο look της έμοιαζε με «λιοντάρι» style. Το καινούργιο έχει ανασάνει όσον αφορά το «πολύτριχο» και το μέγεθος, αλλά νομίζω (προσωπική άποψη) ότι το παλιό ήταν καλύτερο. Η Σία, ενώ έχει βρει τον πολιτικό δρόμο της εδώ και χρόνια, τον στιλιστικό ακόμη τον αναζητεί.

Κατάρες στον Αμυρά για την αναδοχή από gay ζευγάρια

amyras

❱❱«Ανάθεμα την ώρα, κατάρα τη στιγμή» έριξε στον Γιώργο Αμυρά και στους υπόλοιπους 161 βουλευτές που υπερψήφισαν τη δυνατότητα αναδοχής και από ομόφυλα ζευγάρια ο «αυτοαποκαλούμενος» Πατριάρχης Βυζαντινού και Καθολικού Πατριαρχείου Ηλίας.
Ο βουλευτής του Ποταμιού μάς έδειξε μάλιστα το σχετικό εδάφιο της «κατάρας»: «…απαγγέλλω το ανάθεμα του Θεού, κατάρα, εναντίον του καθένα από τους 161 βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που έχουν περάσει τον εγκληματικό νόμο. Σε περίπτωση που αυτοί οι προδότες του Χριστού και του έθνους δεν θα μετανοήσουν, καθένας από αυτούς θα πεταχτεί στη λίμνη της φωτιάς την ώρα του θανάτου (Αποκ. 20:15)»!
Σκιάχτηκαν τα παλικάρια μας…

(!)

kapetanios

Με καπετάνιο τον Λευτέρη Αυγενάκη θα μπαίνατε σε καράβι; Ρητορική είναι φυσικά η ερώτηση και το έναυσμα μάς το έδωσε ο ίδιος ο βουλευτής της Ν.Δ. με τη φωτογραφία που τον δείχνει να καταφθάνει στη Σαμοθράκη σαν καπετάνιος. «Ο πρόεδρος δίνει τον ρυθμό, οι συνεργάτες του και όλα τα στελέχη λειτουργούμε σε αυτή τη συχνότητα» είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στη Σαμοθράκη.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...