Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Μπλόκο» στις φόρμες και στα σανδάλια των εθνοπατέρων

❱❱ Ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε να αλλάξει  ο κανονισμός για το dress code των βουλευτώνΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Δεν ξέρουμε αν είναι οι μαύρες αθλητικές φόρμες και τα πόλο μπλουζάκια του Ηλία Κασιδιάρη, το εξτρίμ ροζ πουκαμισάκι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάλλη ή τα σανδάλια του Ζουράρι (μια και δεν υπήρξε ονομαστική αναφορά) που προκάλεσαν τις «εστίες φωτιάς» για το πώς πρέπει να εμφανίζονται οι βουλευτές στη Βουλή. 

Το ζήτημα αναθέρμανε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, που ζήτησε αλλαγή του σχετικού κανονισμού.
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το ντύσιμο των εθνοπατέρων γίνεται αντικείμενο έντονου σχολιασμού.

Σαγιονάρες, σανδάλια, γυαλιά ηλίου, κολλητά προκλητικά παντελόνια για τις γυναίκες και τζιν για τους άνδρες, μέσα στην Ολομέλεια, έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις σελίδες των εφημερίδων. Επισήμως, όμως, δεν έχει τεθεί σχεδόν ποτέ θέμα dress code.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ήταν στην έδρα τη στιγμή που ο Λοβέρδος το έθεσε, συμφώνησε ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή του άρθρου 75, παράγραφος 3 του Κανονισμού της Βουλής, που είναι ασαφές ως προς το τι σημαίνει «ευπρεπής περιβολή».

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 75 αναφέρονται τα εξής: «Στις συνεδριάσεις της Boυλής oι βoυλευτές oφείλoυν: α) να εμφανίζoνται και να συμπεριφέρoνται με τρόπo πoυ να ανταπoκρίνεται πρoς τη σoβαρότητα τoυ επιτελoύμενoυ έργoυ, β) να απoφεύγoυν ενέργειες πoυ παρενoχλoύν την άνετη διεξαγωγή των εργασιών και γ) να συμβάλλoυν καθένας ατoμικά στην ευπρεπή εμφάνιση της Boυλής».

Οντως είναι εντελώς ασαφές το συγκεκριμένο εδάφιο, αλλά ο Κανονισμός της Βουλής αναφέρεται σε βουλευτές (θεσμικός ρόλος) και σε ενηλίκους.
Ολοι θα έπρεπε, λοιπόν, να καταλαβαίνουν ότι το ντύσιμο στο Κοινοβούλιο ακολουθεί θεσμικούς κανόνες. ΣΥΡΙΖΑ κόψ’ τους, πρόεδρε!

Μαγεμένος με τη φωνή της Τζόαν Μπαέζ

img 4284

❱❱Ο Νίκος Δένδιας χειροκρότησε, μαγεμένος από την υπέροχη φωνή της, την Τζόαν Μπαέζ. Είχε την τύχη, όπως λέει, να βρεθεί στη συναυλία της στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο χθες το βράδυ. Ο πρώην υπουργός βρέθηκε με τη σύζυγό του στο Λονδίνο για να δουν την κόρη τους Σοφία που ζει εκεί, και δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναυλία που έδωσε η Μπαέζ. Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα θεωρείται «πολιτική τραγουδίστρια» και τραγουδοποιός, καθώς τα περισσότερα folk τραγούδια της μιλούν για τον πόλεμο και για μια σειρά κοινωνικών προβλημάτων. 

Βουρ για την πολιτική ο υιός Χατζηγάκη

img 4280

❱❱Αποφοίτησε από το Χάρβαρντ (με άριστα και υποτροφία) ο Μικέλης Χατζηγάκης και πλέον επιστρέφει για μόνιμη κατοικία στη γενέτειρά του, τα Τρίκαλα. Ο Μικέλης είναι γιος του πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη και ως φαίνεται ετοιμάζει βαλίτσες για την πολιτική, τώρα που αποφοίτησε από την πιο διακεκριμένη σχολή πολιτικών ηγετών στον κόσμο, τη σχολή Διακυβέρνησης Κένεντι του Χάρβαρντ. Ο νεαρός Τρικαλινός οικονομολόγος αγαπάει τον τόπο του και θέλει να χτίσει πάνω στη δυναμική που έχει αναπτύξει ήδη ο ίδιος εκεί.

Κυβέρνηση… ΠΑΣΟΚ

❱❱Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη εγκρίθηκε η κατανομή ποσού ύψους 30.000.000 ευρώ σε όλους τους δήμους της χώρας. Λογικό ακούγεται, καθώς πάμε σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Πώς αλλιώς θα πίνουν νερό στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ οι αυτοδιοικητικοί; Το πώς πασοκοφέρνει η κυβέρνηση δεν λέγεται!

(!)

img 5688

Εκτός από πρόεδρος της Ν.Δ., είναι και γιος. Τον αγαπημένο του πατέρα θυμήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανάρτησε στη σελίδα του μια όμορφη ρετρό φωτογραφία.
«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο πατέρας μου, αλλά δεν πέρασε ούτε μια μέρα χωρίς να τον έχω στη σκέψη μου» έγραψε ο πρόεδρος και γιος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

 offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...