Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ντάκος και ντολμαδάκια για τη βασίλισσα Σοφία!

❱❱ Το γεύμα με την αγαπημένη αδελφή της Ειρήνη σε ψαροταβέρνα του Ηρακλείου ΚρήτηςΗ βασίλισσα Σοφία λατρεύει την Ελλάδα. Γι’ αυτό και δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί την πρόσκληση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέα Ζώρα να μιλήσει στους εορτασμούς για τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση του κορυφαίου ιδρύματος.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 2 Ιουνίου στη Φορτέτζα Ρεθύμνου, αλλά η βασίλισσα βρίσκεται ήδη στην Κρήτη συνοδευόμενη από την αδελφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη.
Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια πηγαίνουν μαζί σε αρκετές βασιλικές υποχρεώσεις.

Γευμάτισαν στην ψαροταβέρνα Εν Πλω, που βρίσκεται στο λιμάνι του Ηρακλείου, και θέλησαν να περάσουν απαρατήρητες, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Η βασίλισσα Σοφία, αδελφή του Κωνσταντίνου, γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική κουζίνα και στο παλάτι υπάρχει άνθρωπος που «εκτελεί» ελληνική δημιουργική κουζίνα. Ως εκ τούτου, τα ντολμαδάκια και ο ντάκος, αλλά και το πελαγίσιο ψάρι που παρήγγειλε, είναι βαθιά μέσα στη γευστική κοσμοθεωρία της.

Ιδιαίτερα την κρητική κουζίνα τη γνωρίζει καλά, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νησί. Σε παλαιότερη επίσκεψή της, μάλιστα, συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο. Θαύμασε δε και το μουσείο αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας. Αυτή τη φορά σειρά έχει η Κνωσός.

Τα… διαστημικά του Παππά πήγαν Παρίσι

pappas 3

❱❱Ακουσε και ο Ανχελ Γκουρία τα «διαστημικά του Παππά». Ο υπουργοί Νίκος Παππάς και Αλέξης Χαρίτσης είδαν στο Παρίσι τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ, Γκουρία, στο πλαίσιο της υπουργικής συνόδου του οργανισμού στο Παρίσι.
«Ο ΟΟΣΑ στηρίζει ενεργά τη νέα στρατηγική ανάπτυξης και την εθνική ψηφιακή στρατηγική της Ελλάδας. Η χώρα μπαίνει στη νέα εποχή, η προσπάθεια αναγνωρίζεται διεθνώς» είπε ο Νίκος Παππάς μετά τη συνάντηση.
Τι να πούμε; Εκείνος ξέρει καλύτερα!

Πόλεμος του τσιγάρου

kikilias 2

«Τελευταία ημέρα της άνοιξης. Κάντε ένα δώρο ζωής στον εαυτό σας και κόψτε το κάπνισμα» βροντοφώναξε χθες (Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος) ο τομεάρχης Εθνικής Αμύνης Βασίλης Κικίλιας (φωτό), λίγο πριν πετάξει στην Κύπρο για συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο ίδιος, ως αθλητής, είναι φανατικός αντικαπνιστής και το δηλώνει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.
Αραγε ακούν οι συνάδελφοί του, τα… φουγάρα της Βουλής;

❱❱Στις εμβληματικές βιομηχανίες της Samsung, της Daewoo και των νοτιοκορεατικών ναυπηγείων θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Κώστας Κουκοδήμος, αφού με την ιδιότητά του ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας – Νότιας Κορέας πετάει σήμερα για τη Σεούλ. Θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 7 Ιουνίου και στο πλαίσιο της ενίσχυσης των διμερών σχέσεων των δύο χωρών έχουν προγραμματιστεί σημαντικές επισκέψεις, επαφές σε διάφορα υπουργεία και συναντήσεις στη νοτιοκορεατική Βουλή.
Ποιος τη χάρη σου, Κώστα μου!

Θα πάρει κάποιο μέτρο;

Ερώτηση για το δημοσιογραφικό χαρτί κάνουν οι βουλευτές της Ν.Δ.
Στις σημαντικές αυξήσεις τιμών στο δημοσιογραφικό χαρτί, που θα σημάνουν τον περιορισμό της βιωσιμότητας των εκδοτικών και τυπογραφικών επιχειρήσεων, αναφέρονται με ερώτησή τους προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής 31 βουλευτές της Ν.Δ., ανάμεσα στους οποίους ο Χρήστος Μπουκώρος, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Κώστας Τσιάρας και ο Ιάσονας Φωτήλας.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός ποια μέτρα πρόκειται να λάβει για την ενίσχυση του πληττόμενου κλάδου των εκδοτικών επιχειρήσεων και εάν διαθέτει η κυβέρνηση ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση του λεγόμενου παραδοσιακού Τύπου.

(!)

kyries

Οι συριζαίες πήγαν θέατρο… Αφιερωμένη στον θεατράνθρωπο, τον συγγραφέα, τον ιδεολόγο πολιτικό και πολυτάλαντο Λυκούργο Καλλέργη ήταν η εκδήλωση που διοργανώθηκε προχθές από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο.
Εκεί ήταν η Χαρά Καφαντάρη της Β’ Αθηνών και η Χρυσούλα Κατσαβριά, βουλευτής Καρδίτσας. Μαζί με τις δύο φίλες ήταν και η τρίτη της παρέας, η σεναριογράφος Αννα Χατζησοφιά.
Και οι τρεις θαυμάστριες του αείμνηστου ηθοποιού που σφράγισε το θέατρο και το ελληνικό σινεμά.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...