Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Fuego στο Προεδρικό Μέγαρο από την… επίσκεψη της Φουρέιρα

❱❱ Η τραγουδίστρια (με νύχια που έβγαζαν μάτι) τα είπε με τον Νίκο Αναστασιάδη!Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Με λευκό καλοκαιρινό μποτάκι, που είχε σετάρει με νύχι λευκό, πιο μεγάλο και από τα νύχια του γύπα, πήγε χθες η Ελένη Φουρέιρα στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου. 

Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης μόλις την είδε φυσικά την υποδέχθηκε με χαρά, μια και ανέβασε την Κύπρο στο πάνθεον της Eurovision, αλλά μόνο εκείνος ξέρει τι ένιωσε…

esr 0506 008 cmyk

Η Φουρέιρα, λοιπόν, που παραλίγο να πιει νερό από τη βρύση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, αλλά τελικώς δεν ξεδίψασε, διάλεξε το σεμνό, ολόκλειστο πράσινο φόρεμα για να τιμήσει τον Προέδρο, που την υποδέχθηκε χαμογελαστός.

«Με χαρά υποδέχτηκα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την Ελένη Φουρέιρα, τον Αλεξ Παπακωνσταντίνου και μέλη της αντιπροσωπίας που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Τους ευχαριστούμε. Με τη δουλειά και την παρουσία τους έγιναν πολύ καλοί πρεσβευτές της Κύπρου στο εξωτερικό» δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης, που ομολογουμένως θαμπώθηκε από το ιδιαίτερο στιλ και τη μελαχρινή ομορφιά της Φουρέιρα.

Τώρα, το τι μπορεί να συζήτησαν, έστω για λίγη ώρα, ο Αναστασιάδης και η Αλβανίδα τραγουδίστρια παραμένει ζητούμενο για εμάς που είμαστε μακριά…
Η συνάντηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, και οι φωτογραφίες από το ωραίο ενσταντανέ «άναψαν» τα social media.
Fuego έκανε τον Πρόεδρο της Κύπρου η Φουρέιρα!

Καμάρωσε το βλαστάρι της

img 4460

❱❱Η Χαρά Καφαντάρη, πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, θαύμασε τη λίμνη της Ζυρίχης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην ελβετική πόλη για να καμαρώσει τον γιο της, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του διδακτορικού του στο πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει.
Πάντως, η Χαρά βρήκε λίγο χρόνο και έκανε τις βόλτες της στα σοκάκια της παλιάς πόλης της Ζυρίχης, αγοράζοντας και ελβετικές σοκολάτες, ύστερα από αντίστοιχα αιτήματα που δέχθηκε από φίλους της.

Σε μοναστήρι ο Γιώργος Κασαπίδης

❱❱Αν δεν ήταν βουλευτής ή αγρότης, ιδιότητες που διατηρεί ακέραιες, ίσως ήταν ιερέας. Ο Γιώργος Κασαπίδης, βουλευτής της Ν.Δ. στον νομό Κοζάνης, είναι πολύ θρησκευόμενο άτομο και συχνά πυκνά επισκέπτεται μοναστήρια. Προχθές βρέθηκε στη θεία λειτουργία στη σπηλαιοεκκλησιά του 11ου αιώνα, του Αϊ-Γιώργη του Κρεμαστού, στα Σέρβια Κοζάνης, μέσα σε ένα πανέμορφο κατάφυτο φαράγγι, στα όρια της φημισμένης καστροπολιτείας της περιοχής.

«Από τα Σέρβια καταγόταν και έζησε τα παιδικά χρόνια της η Αυγούστα Θεοδώρα Πετραλείφα, μετέπειτα αγία Θεοδώρα, βασίλισσα της Αρτας» λέει στην «Espresso» ο Γιώργος Κασαπίδης, συμπληρώνοντας:
«Αγαπήθηκαν και παντρεύτηκε τον δούκα Μιχαήλ Β’ Κομνηνό, δεσπότη του δεσποτάτου της Ηπείρου, κατά την εκεί επίσκεψή του περί το 1230. Οι βασιλικοί γάμοι έγιναν στον καθεδρικό ναό της βυζαντινής καστροπολιτείας. Τα βυζαντινά μνημεία και οι εκκλησιές στην καστροπολιτεία, όμως, χάνουν καθημερινά τη μάχη με τον χρόνο και με τη φθορά από τις καιρικές συνθήκες, και πρέπει να βρούμε τρόπο να τα προστατέψουμε». Πλήρως ενημερωμένος ο Γιώργος Κασαπίδης!

(!)

img 5720

Εκλεισε τα 59 χρόνια του χθες ο Γιώργος Βουλγαράκης και τα γιόρτασε με την οικογένειά του. Λίγο πριν από το κατώφλι των «φοβερών 60», ο πρώην υπουργός, που δοκιμάστηκε πολύ από τη ζωή τα τελευταία χρόνια, σε πολλούς τομείς, συνεχίζει δυνατός. Ο ίδιος βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάρρωσης από ένα τροχαίο που είχε πρόσφατα, αλλά δεν το βάζει κάτω ποτέ και με τίποτα.
Οι τούρτες και οι ευχές από τους φίλους του τού έκαναν ομορφότερη τη χθεσινή ημέρα.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...