Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Η πρώτη ποιητική συλλογή του… νονού

❱❱ Ο «νονός» της Νέας Ελληνικής Ορμής, του κόμματος της Κατερίνας Παπακώστα, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, παρουσιάζει την πρώτη ποιητική συλλογή του.Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο Κωνσταντίνος, που διάλεξε το όνομα της νέας πολιτικής κίνησης, είναι ο γιος της ανεξάρτητης βουλευτού και υπογράφει τη συλλογή του με το ποιητικό ψευδώνυμο «Απονειρευτής». Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι διδάκτορας της Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς με ενέπνευσε να αρχίσω να γράφω ποιήματα. Ολο αυτό ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια σαν ένας πειραματισμός για το αν θα μπορούσα να μετατρέψω κάποιες ιδέες μου σε μορφή ποιητικού λόγου. Χωρίς να το καταλάβω, όταν ολοκλήρωσα τα πρώτα μου ποιήματα, όλο αυτό έγινε συνήθεια και η συνήθεια έγινε εξάρτηση. Τότε, αναρωτήθηκα πώς ζούσα πριν αρχίσω να γράφω ποίηση» μας λέει ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, που θα παρουσιάσει το έργο του στις 20 Ιουνίου στον Ιανό, σε μια εκδήλωση και ολίγον πολιτική λόγω της ιδιότητας της μητέρας του.

Να σημειώσουμε ότι τα ποιήματα θα απαγγείλει η αδελφή του Αγγέλα Σιδηροπούλου, ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Μια παράσταση στα μέτρα τους

❱❱Δεν νομίζω ότι δυσκολεύτηκε να διαλέξει παράσταση για να περάσει τη βραδιά του το ζεύγος Βαρουφάκη (φωτό).
«Η επίκληση της γοητείας» του Γιάννη Μαυριτσάκη σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη είναι το ιδανικό θεατρικό για αυτούς, καθώς είναι γνωστό ότι πιστεύουν πολύ στη δύναμη της γοητείας. Ιδιαίτερα της γοητείας που ασκεί στο κοινό του ο Γιάνης με το ένα «ν».
Οπως μάθαμε, ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του Δανάη Στράτου ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία των ηθοποιών στο σανίδι του θεάτρου Ροές.

Ντεκολτέ και σκουρόχρωμα

❱❱Με βαθύ ντεκολτέ και λουλουδάτο φόρεμα πήγε προχθές στην παρουσίαση του βιβλίου συναδέλφου της η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.
Στην παρουσίαση του βιβλίου «Ονόματα του Κομμουνισμού» του πρώην υπουργού Αριστείδη Μπαλτά το «παρών» έδωσαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου.
Η Θεανώ Φωτίου έχει αδυναμία στα ωραία και λίγο βαθιά ντεκολτέ, αλλά και στις μοντέρνες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων στα φορέματά της, σε αντίθεση με την Αχτσιόγλου, που, αν και πολύ νέο κορίτσι, επιλέγει κυρίως σκουρόχρωμα ρούχα. Η αναπληρώτρια, σαφώς πιο έμπειρη, ξέρει τι σημαίνει ώριμη ομορφιά και το δείχνει.
Είναι βέβαιο στη ζωή ότι ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα