Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Οταν ο Νίκος Βούτσης χόρεψε ταγκό με τον Θάνο Μικρούτσικο

❱❱ Ο πρόεδρος της Βουλής μαγνητοσκόπησε τη συναυλία του μεγάλου συνθέτη

Από τη 

Σαν ταγκό για δύο μοιάζει το φωτογραφικό ενσταντανέ του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση με τον Θάνο Μικρούτσικο.

Ο πρόεδρος παρακολούθησε τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα την περασμένη Πέμπτη μαζί με χιλιάδες θαυμαστές του μεγάλου συνθέτη. Μέσα σε περίπου τέσσερις ώρες εκτυλίχθηκε μια συγκινητική αναδρομή στο έργο του Θάνου Μικρούτσικου στη συναυλία με τίτλο «Οσοι περπάτησαν μαζί μου», στην οποία συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

moymoylidis

Μάλιστα δεν διασκέδασε μόνο ο ίδιος, αλλά φρόντισε και για τους τηλεθεατές του Καναλιού της Βουλής. Μαγνητοσκόπησε τη συναυλία, που θα μεταδοθεί ολόκληρη από τη «Βουλή Τηλεόραση», εν ευθέτω χρόνο. Για την άψογη διεξαγωγή της συναυλίας του σπουδαίου συνθέτη και τραγουδοποιού, μάλιστα, έβαλε το χεράκι του και βοήθησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης.

Ο Θέμης είναι στενός φίλος του Θάνου Μικρούτσικου και μαζί έχουν ανεβάσει πολλές συγκλονιστικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις. Πάντως, αυτοί που περπάτησαν μαζί με τον Μικρούτσικο, οι αριστεροί φίλοι του, ήταν όλοι εκεί.

«Γαλάζιοι» στο Athens Ρride! 

❱❱Και οι δεξιοί στο Athens Ρride! Ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η αναπληρώτρια διευθύντρια του Γραφείου Τύπου Κύρα Κάπη, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη, ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. Ευτύχης Βαρδουλάκης και ο αρμόδιος γραμματέας Γιώργος Σταμάτης πήγαν στο «πάρτι της γκέι κοινότητας».
Μπράβο… Και εις ανώτερα!

Υποδοχή Μπουτάρη στο γραφείο του Παπαμιμίκου

img 4522

❱❱«Να ‘μαστε πάλι εδώ, Ανδρέα» για τον Παπαμιμίκο, που υποδέχθηκε τον Μπουτάρη στη γιορτή του δικηγορικού του γραφείου.
Δύο χρόνια πορείας γιόρτασε προ ημερών η δικηγορική εταιρία Rhetor, που δημιούργησε ο πρώην γραμματέας της Ν.Δ. με τον Δημήτρη Ζάχο στη Θεσσαλονίκη. Ο σχεδόν σαραντάρης πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρώτον, παντρεύτηκε τη Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, δεύτερον, έφτιαξε νομική εταιρία και, τρίτον, μετακόμισε και ζει στη Θεσσαλονίκη.
Σε μια ξεχωριστή βραδιά, λοιπόν, προχθές στο μοναδικής αρχιτεκτονικής νεοκλασικό κτίριο δίπλα στο λιμάνι της πόλης, η δικηγορική εταιρία Rhetor γιόρτασε τα δύο χρόνια της με πλήθος επώνυμους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Μπουτάρης.
Η Rhetor law firm του Παπαμιμίκου είναι μια εταιρία με 18 εξειδικευμένους συνεργάτες και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
Μετρά ήδη πολλές αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις πανελλαδικά και αποτελεί έναν από τους leaders του κλάδου στη βόρεια Ελλάδα. 

Στη… σύνταξη η Κατσέλη

❱❱Επειτα από 40 και πλέον χρόνια ακαδημαϊκής καριέρας (στα 23 της ήταν ήδη κάτοχος βραβευμένου διδακτορικού στο Yale), η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη (φωτό) και μαμά της ηθοποιού Αμαλίας Αρσένη έδωσε την περασμένη εβδομάδα την τελευταία της διάλεξη στο πανεπιστήμιο.

Η Λούκα, σύζυγος του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη, έκλεισε την ακαδημαϊκή της πορεία και η κόρη της η Αμαλία μάς λέει σχετικά: «Πολλές φορές παραπονέθηκα γιατί έπρεπε από νωρίς να πάρω απόφαση ότι η μαμά μου είχε πολλά παιδιά και όχι μόνο εμένα. Διότι έτσι έβλεπε τους φοιτητές της. Σαν παιδιά δικά της». Μια σπουδαία κυρία η Λούκα, με ένα ακόμη πιο σπουδαίο έργο να την ακολουθεί.

(!)

tzakri img 5771

«Στάσου, μύγδαλα» ήταν η θρυλική φράση της ελληνικής ταινίας «Κορίτσια στον ήλιο».
Στη Θεοδώρα Τζάκρη όμως, τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ταιριάζει το «Στάσου, βερίκοκα». Τουλάχιστον αυτό μας φέρνει στον νου φωτογραφία από την επίσκεψη της βουλευτού Πέλλας στα χωριά του νομού της, που επλήγησαν από σφοδρές χαλαζοπτώσεις. Οι τελευταίες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες, μεταξύ των οποίων τα βερίκοκα και τα ροδάκινα. Η Θεοδώρα, με ντύσιμο που «τα έσπαγε», εμφανίστηκε στους αγρότες και έλαμψαν τα πρόσωπά τους μόλις την είδαν. «Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο», δηλαδή!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...