Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Αναψε φωτιές στον Λεβέντη η χοντρή γκάφα του Καβαδέλλα

❱❱ Ανω κάτω η Ενωση Κεντρώων λόγω του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμεναΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Τα άκουσε χοντρά» από τον Λεβέντη ο Καβαδέλλας για το κοινοβουλευτικό σφάλμα του… Βλέπετε, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων «τα έκανε μούσκεμα» και ο Μάριος Γεωργιάδης έτρεχε να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά.
Χθες, λοιπόν, στη Βουλή διαδραματίστηκαν «ωραίες σκηνές», όταν ο εισηγητής της Ενωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας είπε ότι ψηφίζουν «παρών» στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με την τρόικα, ενώ η θέση του κόμματος ήταν άλλη.

Με χέρια και με πόδια

«Θα ήθελα να καταγραφεί στα πρακτικά ότι δεν ψηφίζουμε “παρών” επί της αρχής, καταψηφίζουμε και με χέρια και με πόδια, το είπα και χθες. Εγινε λάθος από τον συνάδελφο. Δεν υπάρχει “παρών”, είμαστε κατά επί της αρχής. Σας παρακαλώ, θα ήθελα να διορθωθεί η ψήφος μας» φώναζε ο Μάριος Γεωργιάδης μπαίνοντας στην Ολομέλεια, ενώ είχε πληροφορηθεί το λάθος του Καβαδέλλα.

Στη «σχολή» της Κατερίνας Μάρκου και ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, ο οποίος, επιτέλους, ας βγάλει τα γυαλιά ηλίου που συχνά φορά εντός της Βουλής «για να δει έστω τα χαρτιά του, αφού δεν ακούει»!

Στους σταθμούς με γαλότσες

tsipras metro

❱❱Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη… αλλά αυστηρά για ενήλικες. Θυμάστε που ο πρωθυπουργός, δυο μήνες πριν, είχε υποσχεθεί στους Θεσσαλονικείς το άνοιγμα των σταθμών του μετρό; Οχι για μετακίνηση, αλλά για να θαυμάσουν τα εργοτάξια, να δουν χώμα, μπετά… Κι αν είναι τυχεροί, και αρουραίους;

Η εξαγγελία αυτή γίνεται πράξη το τριήμερο 15-17 Ιουνίου. Στους σταθμούς Παπάφη, 25ης Μαρτίου και Αμαξοστάσιο οι πολίτες θα απολαύσουν, εκτός από τους μετροπόντικες, έκθεση φωτογραφίας, θεατρικά δρώμενα και μουσικές εκδηλώσεις. Οι υπεύθυνοι, λοιπόν, έφτιαξαν ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο είναι μόνο για ενήλικες! Μάλιστα, όπως αναγράφεται στη σχετική αφίσα, οι εισερχόμενοι στα υπόγεια θα πρέπει να φορούν τα κατάλληλα υποδήματα… Φαντάζομαι και κράνη. Σαν να πηγαίνουν σε μπαράκι στα Εξάρχεια, δηλαδή… Γαλότσα, αμπέχονο, κράνος και συναυλία!

«Εσπασαν» τα τηλέφωνα των Μακεδόνων βουλευτών

voyli

❱❱Ενα «υπόκωφο βουητό» χαρακτήριζε αισθητικά τη χθεσινή Βουλή. Ηταν των βουλευτών που κατάγονται κι εκλέγονται στη Μακεδονία – Θράκη και αμήχανοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις στο Σκοπιανό. Οι προβληματισμοί τους, πολλοί, κι ακόμη περισσότεροι οι ψηφοφόροι τους, που με απανωτά τηλεφωνήματα προσπαθούσαν να μάθουν τι συμβαίνει με τη συμφωνία. Για τους Μακεδόνες βουλευτές το θέμα είναι πολύ πιο κρίσιμο και δύσκολο από ό,τι για τους υπολοίπους, και τα επιχειρήματα απέναντι στον κόσμο τους, λιγοστά, είτε αυτοί είναι συριζαίοι είτε προέρχονται από την αντιπολίτευση.
Εξαιτίας αυτού στο καφενείο και το εντευκτήριο οι ψίθυροι έδιναν και έπαιρναν.

(!)

paidi

Το παλικαράκι της Γεωργίας στα χνάρια του μπαμπά του. Ο γιος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργίας Γεννιά, ο Σωκράτης, παίζει από πέντε ετών μπάσκετ το ίδιο καλά, ως φαίνεται από τα κύπελλα που παίρνει, με τον πατέρα του και παλαιό μπασκετμπολίστα Στράτο Βαφειά. Η Γεωργία, η οποία, όπως λέει, έχει «ύψος 1,60», έχει δυο ψηλούς να την προσέχουν: σύζυγο και γιο μπασκετμπολίστα, που προχθές μάλιστα κράτησε στα χεράκια του, στο ΣΕΦ, ακόμη ένα τρόπαιο…

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...