Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Ο… ερωτιάρης Ευκλείδης «άφησε» τη Γιόχανσον για την Pretty woman

❱❱ Επική ατάκα από τον υπουργό Οικονομικών για την Τζούλια Ρόμπερτς και τον… ΚουασιμόδοΑπό τη 
Βίβιαν Μπενέκου

Δεν έχει αφήσει χολιγουντιανή σταρ για χολιγουντιανή σταρ που να μην την έχει ερωτευτεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Πέρυσι τέτοια εποχή γνωστοποίησε τον διακαή πόθο του να πιει ποτό με τη διάσημη (και κουκλάρα) Σκάρλετ Γιόχανσον, ενώ χθες έφερε στο προσκήνιο τον θαυμασμό του για την Τζούλια Ρόμπερτς.

«Την Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπραντ Πιτ, αλλά και ο Κουασιμόδος» είπε άνετος κι ωραίος ο υπουργός Οικονομικών, απαντώντας από του βήματος της Βουλής στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη, που σχολίαζε τα εύσημα των ΗΠΑ στον Τσίπρα για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Μην απορείτε που ο Ευκλείδης έμπλεξε την πολιτική με τον κινηματογράφο και τους έρωτες στον πλανήτη Χόλιγουντ. Για τον Τσακαλώτο όλα έχουν την εξήγησή τους και μάλιστα με δόση από αστέρια του σινεμά! Οταν λοιπόν ο Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δέχεται τα εύσημα του ΝΑΤΟ, ο υπουργός Οικονομικών παρομοίασε την αμερικανική υπερδύναμη με την… Τζούλια Ρόμπερτς, που την ερωτεύονται όλοι, μαζί κι αυτός, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή λέτε για τα συγχαρητήρια του ΝΑΤΟ, θέλω να σας πω μόνο μία φράση. Την Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος».

Την έβαλε στο μάτι

Τι έγινε, υπουργέ μου; Ρίξατε άκυρο στη Σκάρλετ και αρχίσατε τις «αταξίες»; Ξέφτισε ο… έρωτάς σας για τη Γιόχανσον και βάλατε στο μάτι την «Pretty woman» του Χόλιγουντ; Το κλου βεβαίως είναι ότι όσα είχε πει ο υπουργός για τη Γιόχανσον είχαν φτάσει μέχρι τα αυτιά της και στη διάρκεια συνέντευξής της για την ταινία της «Ghost in the Shell» είχε πει πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα γινόταν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων!

Λέτε τώρα να είναι η Τζούλια Ρόμπερτς εκείνη που θα απαντήσει στον «ερωτιάρη» υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ; Ιδωμεν…

—-

img 5804Καραμανλής μετ’ εμποδίων

❱❱ Ο πρώην πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας πόσο γυμνασμένος είναι, πήδηξε τα έδρανα ένα προς ένα, κι όλα αυτά για να πλησιάσει τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά το τέλος των ομιλιών για το πολυνομοσχέδιο, την ώρα που είχαν στηθεί τα γνωστά «πηγαδάκια». Οι φωτογραφίες από το άλμα μιλάνε από μόνες τους. Μπράβο, πρόεδρε, σε σούπερ κατάσταση σε βρίσκω!

—-

Υμνοι για τον Γιάνη

❱❱ «Επαναστάτης του ευρωσυστήματος», «αριστερός καθηγητής», «υπεύθυνος ανυπάκουος», «ο άνδρας με το κρανίο του στοχαστή», ο «πανκ οικονομολόγος». Αυτοί και άλλοι τόσοι επιθετικοί προσδιορισμοί γράφτηκαν σε κείμενο μόλις 300 λέξεων για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Πρόκειται για άρθρο του Χανς Τζέικομπς στη γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt», που κάποιοι θα την μπέρδευαν και με «ερωτική εξομολόγηση!» Αστειευόμαστε φυσικά…

varoyfakisΚι όμως, όλα αυτά αφορούν όντως τον Ελληνα πρώην υπουργό Οικονομικών, που μίλησε ύστερα από πρόσκληση του Ινστιτούτου Ifo για το ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο θέμα, όπως λέει ο Τζέικομπς, «γιατί η Γερμανία δεν μπορεί και δεν πρέπει να πληρώσει τη διάσωση της ευρωζώνης».

Γοητευμένος, λοιπόν, ο Χανς, τον οποίο διαβάσαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, έκλεισε το κείμενό του γράφοντας: «…Μετά από 75 λεπτά σόου οικονομικής πολιτικής, το αστέρι της βραδιάς (βλέπε Βαρουφάκης), σηκώνει το χέρι και χαιρετάει το ακροατήριο. Μοιάζει πράγματι λίγο με μια ροκ συναυλία, όπως του μουσικού Brian Eno, ενός από τους βοηθούς-φρουρούς του, ο οποίος μάλιστα έγραψε για τον Βαρουφάκη και τον νέο ύμνο για την Ευρώπη».

«Παναγία, βοήθα», δηλαδή!

—-

Βαγγέλης vs Αδωνις

❱❱ Τα γράφαμε και χθες εμείς. Το κλίμα στο Κοινοβούλιο, μετά τα νέα για την επίτευξη της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, είναι πολύ τεταμένο. Μάλιστα κάποιοι μου μετέφεραν ότι χθες στο περιστύλιο υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του πρώην προέδρου της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του αντιπροέδρου Αδωνη Γεωργιάδη και ότι οι φωνές τους ακούστηκαν έντονα στους διαδρόμους.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...