Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η Κατερίνα Μάρκου είπε το «ναι» στον έρωτά της Θανάση Οικονόμου

❱❱ Πολιτικός γάμος (σε στενό οικογενειακό κύκλο) στα μέσα Ιουλίου για το in love ζευγάριΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ενας δυνατός έρωτας καταλήγει σε γάμο! Η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Μάρκου και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου παντρεύονται με πολιτικό γάμο στην Αθήνα!
Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουλίου και θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η όμορφη βουλευτής και ο Θανάσης Οικονόμου γνωρίστηκαν στα τέλη του 2013, όταν εκείνη ήταν ακόμη βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος, παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν και οι δυο τους διαζύγια. Η Κατερίνα Μάρκου ήταν παντρεμένη με τον εκδότη Αλέξανδρο Παπαζήση και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τη Βάσω Παπαχαραλάμπους.
Παρ’ όλα αυτά η αγάπη νίκησε, οπότε η Κατερίνα και ο Θανάσης αποφάσισαν να είναι για πάντα μαζί. Οι δυο τους, μια και ο Θανάσης Οικονόμου ζει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στα Γιάννενα, έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια τη διαδρομή Γιάννενα – Θεσσαλονίκη, όπου εκλέγεται η Κατερίνα, Παγκράτι – Πατήσια!

markoy2

Επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Θανάσης Οικονόμου αρχικά υπήρξε αναπληρωτής γ.γ. της ΓΣΕΒΕΕ, στη συνέχεια συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και το 2013 προσχώρησε στη ΔΗ.ΜΑΡ. του Φώτη Κουβέλη.

Η βουλευτής, που εντάχθηκε στη Ν.Δ. πριν από λίγους μήνες, προχωρά τώρα στο άλλο σημαντικό βήμα της ζωής της, που είναι ο γάμος. Μάλιστα μόλις χθες, αφού βόλταρε αρκετά στα μαγαζιά με μια κολλητή φίλη της, βρήκε το νυφικό της φόρεμα, που είναι μια μακριά ιβουάρ τουαλέτα με δαντέλα.

aggelia

Η Βουλή, λοιπόν, σύντομα θα φάει κουφέτα κι εμείς ευχόμαστε «η ώρα η καλή»!

❱❱«Whiskey Scotch… Patoulis» δέχτηκε ως δώρο από φίλους του ο δήμαρχος Αμαρουσίου και «δυνάμει Αθηνών» Γιώργος Πατούλης. Εκέινος δεν πίστευε στα μάτια του, όταν είδε το μπουκάλι με τη σχετική ετικέτα που έφερε το όνομά του, και αναφώνησε: «Ολα τα έχω δει, αλλά ουίσκι Πατούλης πρώτη φορά!»

patoylis

Δώσε ιδέες στους Σκοτσέζους, δήμαρχε…
Αντε, και σε malt ευχόμαστε.

Ο προσφυγικός πόνος σε υπέροχα «κλικ»

koyrakis

❱❱Μια ωραία έκθεση παρουσιάστηκε χθες στη Βουλή, παρουσία των αντιπροέδρων της Βουλής Τάσου Κουράκη και Τασίας Χριστοδουλοπούλου, της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου και του πρώην υπουργού Αριστείδη Μπαλτά.
Πρόκειται για την έκθεση φωτογραφιών με πορτρέτα προσφύγων του Ελβετού φωτογράφου Mark Henley, με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας την προκατάληψη». Αφορμή ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, όπως έχει καθιερωθεί να είναι η 20ή Ιουνίου από τον ΟΗΕ. Ο διάσημος Ελβετός φωτογράφος αποτυπώνει στα πορτρέτα του τον ανθρώπινο πόνο αλλά ταυτόχρονα και την ανθρώπινη προσδοκία για καλύτερη ζωή.

«Εξέδρα» στο Κολλέγιο

voylgarakis

❱❱Σύσσωμη η οικογένεια Βουλγαράκη παρακολούθησε πριν από λίγες μέρες στο Κολλέγιο Ψυχικού την αποφοίτηση από το γυμνάσιο της 15χρονης κόρης της. Η αριστούχος Χάρις είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά του πρώην υπουργού. Ανοίγει πλέον φτερά για το λύκειο κι έτσι ο Διονύσης, η Παυλίνα, ο Αποστόλης, δηλαδή τα αδέλφια της, αλλά και ο μπαμπάς, είχαν κάνει εξέδρα, φωνάζοντας «Εμπαινε, Χάρις»!

(!)

tsipras

Τον σχεδιασμό των έργων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας που έχει αναλάβει το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» είδε χθες σε μακέτα ο πρωθυπουργός μας. Ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Ανδρέας Δρακόπουλος, ο αρχιτέκτονας Ρένζο Πιάνο και ο πρόεδρος του πανεπιστημίου Johns Hopkins Ρόναλντ Ντάνιελς ενημέρωσαν σχετικώς τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ολο αυτό είναι απόρροια του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του ιδρύματος «Στηρίζοντας την Υγεία στην Ελλάδα», το οποίο υπέγραψε τον περασμένο Μάρτιο ο πρωθυπουργός. Αρα το έργο είναι μια πραγματικότητα, και πάντως δεν είναι «μακέτο», όπως έλεγε και ο Σημίτης.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...