Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η στάση της Βάνας Μπάρμπα έξω από το… Μέγαρο Μαξίμου!

❱❱ Βόλτα της ηθοποιού με φίλη της και προσμονή των φωτορεπόρτερ μήπως μπει στα ενδότεραΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Περπατώ στο δάσος, όταν ο λύκος δεν είναι εδώ»…

Ο λόγος για την εκρηκτική Βάνα Μπάρμπα, την οποία ο φακός των φωτορεπόρτερ συνέλαβε να περπατά έξω από του Μαξίμου, κι όλοι πίστεψαν ότι ίσως μπει και στα… ενδότερα. Η Βάνα Μπάρμπα άλλωστε έχει στενή σχέση με την πολιτική, καθώς είναι δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, αλλά εκτός αυτού ηγείται κίνησης ηθοποιών για τον Δήμο Αθηναίων. Είναι μέλος της Ενωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και -γιατί όχι;- μελλοντικά και βουλευτίνα! Είναι καλύτερες οι άλλες;

Τέτοιους συνειρμούς για το πολιτικό αύριο της Βάνας μπορεί να έκαναν όσοι την είδαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου…

Ελα όμως που ο Αλέξης Τσίπρας λείπει στο Λονδίνο και προτίμησε την Τερέζα Μέι από την ωραία Βάνα! Γούστα είναι αυτά… τι να κάνουμε.

Ομως η δημοφιλής ηθοποιός, απτόητη, με τη φίλη της που μένει σε παράδρομο της Ηρώδου Αττικού, κοντοστάθηκαν μπροστά στο Μέγαρο για να τα πουν λιγάκι, αντιλαμβανόμενες φυσικά ότι τα φλας θα πέσουν πάνω τους.
Γάτες οι κυρίες!

Σφαγή: 130.000 αιτήσεις για 8.160 θέσεις στους ΟΤΑ

tsipras 2

❱❱Για 8.000 θέσεις έκαναν αίτηση 130.000 άνθρωποι!
Μια «θλιβερή αλήθεια» για την ανεργία των νέων έφερε ξανά χθες στην επιφάνεια ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης, παραδίδοντας στον Νίκο Βούτση την Ετήσια Εκθεση της Αρχής.
Είπε λοιπόν ότι σε μια πρόσφατη προκήρυξη για υπαλλήλους καθαριότητας στους ΟΤΑ και για 8.160 θέσεις προσήλθαν και υπέβαλαν αιτήσεις 130.000 υποψήφιοι… Το ίδιο συνέβη και με τις προσλήψεις γραμματέων στα δικαστήρια, όπου για την πλήρωση 404 θέσεων προσήλθαν χιλιάδες άνθρωποι.
Για να περάσει δηλαδή η όποια αλλαγή ευαγγελίζεται η κυβέρνηση στα οικονομικά μεγέθη, και μέσα στο ελληνικό σπίτι, θα χρειαστούν χρόνια ακόμη.
Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος της Βουλής παραλαμβάνοντας την έκθεση εξέφρασε την ελπίδα «η αντιμετώπιση της ανεργίας, που είναι το κεντρικό θέμα για την έξοδο της χώρας από τις μνημονιακές δεσμεύσεις, να είναι το κριτήριο για να ανοίξουν θέσεις απασχόλησης, ζήτημα στο οποίο η συνεισφορά του ΑΣΕΠ είναι πολύ μεγάλη».
Τι τα θες, τι τα γυρεύεις όμως, πρόεδρε; Ο δρόμος είναι μακρύς για την Ιθάκη, και πώς θα τον βαδίσουν οι 130.000, που κονταροχτυπιούνται για μια θέση εργασίας;
Μόλις χθες ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε στο Λονδίνο με νέους που ζουν και εργάζονται στη Βρετανία. Αυτοί λοιπόν, αν και ξενιτεμένοι, είναι μάλλον οι τυχεροί του «ελληνικού success story», αν αναλογιστεί κανείς τα λόγια του προέδρου του ΑΣΕΠ.

Καθημερινές καραμπόλες

pipili

❱❱«Τελικά θα τσακωθούν ΑΝ.ΕΛ. και Ποτάμι για το ποιος θα χωρέσει πρώτος στο ταξί» λέει η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή (φωτό), και πόσο δίκιο έχει!
Διχάστηκαν άσχημα τα κόμματα στη συμφωνία για το Μακεδονικό, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα καθημερινές καραμπόλες.
Σκουντουφλάνε ο ένας πάνω στον άλλον, και φυσικά οι μικροί αποδεκατίζονται. Θέλει προσοχή όμως, παιδιά, μη ρίξετε οι ίδιοι την κυβέρνηση.

Ο «Κλεισθένης του ΣΥΡΙΖΑ»

❱❱Το τελευταίο νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή πριν από τα μπάνια των βουλευτών είναι ο «Κλεισθένης 1». Θα ψηφιστεί στις 13 Ιουλίου, οπότε θα ρίξει αυλαία η Ολομέλεια.
Ο «Κλεισθένης του ΣΥΡΙΖΑ» τέμνει τη β’ εκλογική περιφέρεια, ως γνωστόν, σε τρεις (βόρεια, νότια κ.ά.), και την Αττική σε Ανατολική και Δυτική. Από ό,τι φαίνεται, η κυβέρνηση ετοιμάζεται για όλα και πολύ νωρίτερα, από τον Οκτώβρη του 2019, οπότε εξαντλείται η θητεία της και μάλλον θα πάει σε εκλογές!

(!)

mitsias

Η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη βρέθηκε μαζί με την κόρη της Αμαλία στο Ηρώδειο, στη συναυλία που δόθηκε προς τιμήν του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Εκεί είχε ένα ευχάριστο τετ α τετ με τον υπέροχο Μανώλη Μητσιά.
Το «Αγαλμα», η «Απονη Ζωή», η «Τζαμάικα», η «Οδός Αριστοτέλους» και το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» ήταν ορισμένα από τα υπέροχα τραγούδια του Λευτέρη που συγκίνησαν τη Λούκα.
Φυσικά, οι ερμηνείες του Γιώργου Νταλάρα και του Κώστα Μακεδόνα, οι οποίοι επίσης τραγούδησαν Λευτέρη Παπαδόπουλο, γέμισαν μελωδίες το κατάμεστο Ηρώδειο.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...