Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ούτε ένα αντιπλημμυρικό έργο στη Μάνδρα εδώ και επτά μήνες

❱❱ Ο Βασίλης Οικονόμου άκουσε τις καταγγελίες των κατοίκων που χτυπήθηκαν από τις καταιγίδεςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Η Μάνδρα στοιχειώνει ξανά τη Ρένα Δούρου.

Αυτό διαπίστωσε ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος, ως επικεφαλής κλιμακίου βουλευτών της Ν.Δ., πήγε στη Μάνδρα και περπάτησε ξανά στην ήδη πληγωμένη περιοχή, που δέχθηκε εκ νέου χτύπημα από τις καταιγίδες.

«Κανένα απολύτως αντιπλημμυρικό έργο ή, έστω, κάποια προληπτική παρέμβαση δεν έχει πραγματοποιηθεί στη Μάνδρα στους επτά μήνες που μεσολάβησαν από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου» του είπαν σχεδόν με μία φωνή οι αγανακτισμένοι κάτοικοι, στρεφόμενοι καταφανώς κατά της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου.

Η Ν.Δ. αποφάσισε να καταθέσει επίκαιρη επερώτηση προς την κυβέρνηση, ζητώντας άμεση ενημέρωση για τους λόγους της καθυστέρησης στην υλοποίηση των απαραίτητων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής. Μάλιστα, θα γίνει και παράσταση της Ν.Δ. στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ενώπιον του οποίου εκκρεμεί προς έγκριση ένα από τα προς κατασκευή αντιπλημμυρικά έργα, προκειμένου να ζητηθεί η επίσπευση της αποφάσεώς του. Χαμός δηλαδή στο ίσωμα για τη Μάνδρα και την Περιφέρεια Αττικής. Βάλε δυο γαλότσες επιτέλους, Ρένα μου, και πήγαινε για να μην γκρινιάζουν συνέχεια οι δεξιοί.

Μήπως «συναυλίζεται» και με τον ΣΥΡΙΖΑ;

mparmpa flampoyraris

❱❱Γάτα η Βάνα Μπάρμπα, το γράψαμε εμείς. Αφού άφησε να εννοηθεί ότι έκανε περαντζάδα στου Μαξίμου, τελικά ανέβασε η ίδια φωτογραφία στο Instagram της ότι μπήκε στο πρωθυπουργικό μέγαρο και είδε τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.
Συζήτησαν, λέει, για την ανάδειξη της συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου, που έγινε στο Καστελόριζο. Δηλαδή τη συνέχεια των συναυλιών (γιατί αυτή έγινε και δεν χρήζει ανάδειξης) και σε άλλα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Αναδεικνύουμε, λέει η Βάνα, «τη συναυλία στο Καστελόριζο υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και του Τομέα Πολιτισμού της Γλυφάδας, με τον μεγάλο Ελληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο. Στόχος μας, να δείξουμε την ασφάλεια και την ομορφιά των ακριτικών μας νησιών. Ευχαριστούμε θερμά τον υπουργό κύριο Φλαμπουράρη για τη βοήθειά του. Ετσι τον Σεπτέμβρη θα επαναλάβουμε την ίδια συναυλία σε Γαύδο, Χάλκη και Κάρπαθο».
Ωραία…

Εκτός αυτού, όμως, μήπως η Βάνα «συναυλίζεται» και με τον ΣΥΡΙΖΑ πέραν του Σταύρου Ξαρχάκου;
Μέχρι την ώρα που γράφεται η στήλη μας η Βάνα δεν έχει απαντήσει ακόμη στο ερώτημά μας.

Ευχές στον 51χρονο Γκλέτσο

gkletsos

❱❱Γενέθλια είχε χθες ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος. Γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1967. Δέχτηκε ευχές, λουλούδια και τουρτίτσες από παντού. Αλλωστε ο Αποστόλης, όσο αψύς και να είναι, ταυτόχρονα αγαπιέται και έντονα. Εγινε 51 λοιπόν ο δήμαρχος και στα 52 θα γίνει και περιφερειάρχης. Χρόνια του πολλά, λοιπόν.

❱❱Ιδού ο Μεσσίας έρχεται εν τω μέσω του Ποταμιού! Ο Σταύρος Θεοδωράκης συγκαλεί τη Μεγάλη Συνάντηση Αντιπροσώπων, τη ΜΕΣΥΑ, όπως τη λέει, για την Κυριακή στην Αθηναΐδα.
Εκεί θα μαζευτούν οι ποταμίσιοι για να αποφασίσουν το πιθανότερο σενάριο, την… έξοδό τους δηλαδή από το Κίνημα Αλλαγής.
Ο ΜΕΣΥΑΣ Θεοδωράκης, δηλαδή, θα πει στα στελέχη και στους βουλευτές του σε ποιο κόμμα τούς μετακινεί στη συνέχεια… Ούτε μεταφορική να ήταν, βρε παιδί μου!

❱❱Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου αρχίζουν οι εργασίες της ΚΓ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες φέτος θα προβληματιστούν και θα συζητήσουν γύρω από το θέμα «Ενα σχολείο να μας χωράει: Κάνουμε like στη διαφορά» και οι εργασίες τους θα κορυφωθούν την Παρασκευή 6 Ιουλίου με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων.

(!)

img 5883

Ανοιξε ξανά το Τριώδιο; Μάλλον όχι. Απλά ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος φωτογραφήθηκε με φοιτητές ηθοποιούς.
Οι δευτεροετείς και τριτοετείς σπουδαστές του Τμήματος Υποκριτικής του θεατρικού εργαστηρίου «Εκφραση» παρουσίασαν το έργο του Ευγένιου Ιονέσκο «Το παιχνίδι της σφαγής», παράσταση με ισχυρούς συμβολισμούς.
Ο βουλευτής ήταν εκεί και θαύμασε τα παιδιά.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...