Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Φέρνει μπόρες η… συννεφιασμένη Κυριακή Ποταμιού και ΑΝ.ΕΛ.!

❱❱ Αποχώρηση Θεοδωράκη από το ΚΙΝ.ΑΛ. και ο Καμμένος είναι έτοιμος να αφήσει την κυβέρνησηΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Κακό χωριό», τελικά, τα λίγα σπίτια. Ποτάμι και ΑΝ.ΕΛ. είχαν χθες Κεντρικές Επιτροπές κι έγινε το σώσε! Το Ποτάμι έφυγε από το Κίνημα Αλλαγής και ο Πάνος Καμμένος απείλησε να φύγει από την κυβέρνηση, όταν έρθει η συμφωνία για το Μακεδονικό στη Βουλή!
Μάλλον αυτή τη συνεδρίαση της ΜΕΣΥΑ (Μεγάλη Συνάντηση Αντιπροσώπων) είχε «προβλέψει, φυσικά χωρίς να το θέλει, το πιθανότερο», ο Θεοδωράκης, όταν «βάφτιζε» το κόμμα του «Ποτάμι». Χθες αυτό το Ποτάμι τούς πήρε και τους έφερε με τα νερά του χίλιες τούμπες! Αλλοι αριστερά, άλλοι ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι Ν.Δ. κι άλλοι αλλού… Και να σκεφτείτε ότι είναι μετρημένοι «τρεις κι ο κούκος».

Μόλις προχθές ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς τα έλεγε καθαρά στην «Espresso», ότι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, δηλαδή η περίφημη ΜΕΣΥΑ, θα έφερνε τις εξελίξεις. Μόνο που, όπως παρατήρησε εύστοχα ο Γιώργος, αυτές οι κουβέντες για το ποιον δρόμο θα έπαιρνε το Ποτάμι έπρεπε να είχαν προηγηθεί της εισόδου στο Κίνημα Αλλαγής για να μη «γελάει και το παρδαλό κατσίκι», όπως γέλασε χθες με τις διαφορετικές τοποθετήσεις και με την έλλειψη προσδιορισμού.

«Δεν είναι αυτές κινήσεις που με χαροποιούν, να μπαίνεις, δηλαδή, σε έναν πολιτικό φορέα και μετά να φεύγεις. Δεν βασανίστηκαν όσο θα έπρεπε οι αποφάσεις. Οι διεκδικητές του θρόνου για το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν κάθισαν κάτω με χαρτί και μολύβι να συμφωνήσουν σε έναν πολιτικό μπούσουλα, μια συμφωνία αρχών, για τα μείζονα θέματα» δήλωσε ο Γιώργος Αμυράς, για να συνεχίσει: «Ολοι φταίνε. Δεν βάζεις το κάρο μπροστά από το άλογο». Αλλά ο Σταύρος έβαλε το κάρο να τρέχει μόνο του, χωρίς άλογο, οπότε τα πήρε όλα αμπάριζα! Στους ΑΝ.ΕΛ., από την άλλη, που πλήττονται επίσης από τις εξελίξεις, ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησής τους από την κυβέρνηση, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και επικεφαλής τους.

Συννεφιασμένη Κυριακή για όλους ήταν η χθεσινή.

Περήφανος μπαμπάς

img 5925

❱❱Με τήβεννο και δωδεκάποντα, η πανέμορφη Βανέσσα αποφοίτησε από το «καλλιτεχνικό κολέγιο» του Λονδίνου. Η Βανέσσα είναι η κόρη του βουλευτή της Ν.Δ. Θεόδωρου Καράογλου, που ως περήφανος μπαμπάς στάθηκε στο πλάι της, μαζί με τη σύζυγό του Γιώτα, στην αποφοίτησή της από το μεταπτυχιακό στο Royal College of Art. Ο τίτλος του μεταπτυχιακού της είναι «ΜΑ Service Design». Ο βουλευτής μετρά 29 χρόνια γάμου και έχει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Βανέσσα. Στο «αστέρι» του Καράογλου, όπως αποκαλεί ο ίδιος τη Βανέσσα, ευχόμαστε «καλή σταδιοδρομία».

Προμηθευτείτε ομπρέλες

❱❱«Οταν μιλάνε για δημοσκοπήσεις γελάω, όπως ακριβώς στις τελευταίες τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, αφού οι εταιρίες όλες έπεσαν τόσο πολύ έξω που η Ν.Δ. ακόμα νομίζει ότι κέρδισε. Γελάμε με τις δημοσκοπήσεις» λέει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας. Σωστή η διαπίστωση ότι δεν πρέπει να βασιζόμαστε στις δημοσκοπήσεις, αλλά «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μοίρα», που λέει κι ο λαός. Ητοι: Δεν θα είναι πάντοτε καλοκαίρι για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα έρθουν και οι συννεφιές με τις μπόρες… Γι’ αυτό, Νίκο μου, προμηθευτείτε γρήγορα ομπρέλες. Ερχεται!

Σε έναν κόσμο ονειρικό

img 5927

❱❱Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον διεθνούς φήμης γλύπτη Κώστα Βαρώτσο συναντήθηκε ο ιδρυτής της θρυλικής δισκογραφικής εταιρίας Minos Μάκης Μάτσας. Κι αυτό συνέβη στην έκθεση γλυπτικής «Κώστας Βαρώτσος: Γλυπτική 2008-2018», που εγκαινίασε προχθές ο Προκόπης Παυλόπουλος. Εκεί ήταν και ο Μάκης Μάτσας, προσωπικός φίλος του σπουδαίου καλλιτέχνη. «Ο Βαρώτσος έχει φύγει από τα σύνορά μας. Ταξιδεύει την τέχνη της πατρίδας μας στο εξωτερικό και αυτό μάς κάνει υπερήφανους. Αν παρατηρήσει κανείς το έργο του, θα καταλάβει τον μνημειακό χαρακτήρα του. Οταν όμως το προσεγγίσει κανείς, τότε καταλαβαίνει ότι ο καλλιτέχνης μπορεί να μας φέρει σ’ έναν κόσμο ονειρικό» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας για τον «δρομέα Βαρώτσο».

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...