Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Κόλλημα» με το greek mousaka

❱❱ Η λατρεία του επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί και της νεαρής συζύγου του για τη χώρα μαςΑπό την
Βίβιαν Μπενέκου

Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις τον επίτροπο, όλο εδώ γύρω βρίσκεται. 

Ο Πιερ Μοσκοβισί, επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων, έρχεται ξανά αύριο στην Αθήνα και, αφού δει τον Νίκο Βούτση, θα μιλήσει στην κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων. Το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι, για… πολλοστή φορά, το «Νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα».
Εκεί θα βρίσκεται κι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο Πιερ, που, όπως έχει πει, λατρεύει τη χώρα μας, την κρεβατομουρμούρα του πάντως θα την έχει. Ο λόγος είναι απλός! Η νεαρή σύζυγός του Αν Μισέλ Μπαστερί, η οποία επίσης έχει αδυναμία στη χώρα μας, θέλει να επισκέπτεται συχνότερα την Ελλάδα, οπότε ο Πιερ, που δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά για να μην της χαλάει το χατίρι, με την παραμικρή ευκαιρία λέει «ναι» στις προσκλήσεις που του απευθύνουν για να έρχεται στη χώρα μας.
Ετσι, λοιπόν, κάθε τρεις και λίγο ο επίτροπος φτιάχνει βαλίτσες και μας έρχεται μουσαφίρης.
Οπως και να έχει, πάντως, καλό μάς κάνει η προτίμηση Μοσκοβισί στον μουσακά μας!

Κρατάει (26) χρόνια η βασιλική κολόνια

❱❱Είκοσι τρία χρόνια γάμου έκλεισαν ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, οι οποίοι παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου 1995 στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο. Από τότε μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι και το ίδιο ερωτευμένοι, όπως έχουν οι ίδιοι δηλώσει σε συνεντεύξεις τους.
Μάλιστα, με αφορμή το γεγονός ότι ο Παύλος προχθές είχε την ονομαστική εορτή του, το ζευγάρι έκανε ένα μεγάλο οικογενειακό πάρτι με μια υπέροχη τούρτα, γιορτάζοντας επέτειο και όνομα!
Οι δυο τους, άλλωστε, συμπληρώνουν ομάδα… μπάσκετ, αφού έχουν πέντε παιδιά: την 22χρονη Ολυμπία, τον 20χρονο Κωνσταντίνο, τον 18χρονο Αχιλλέα, τον 14χρονο Οδυσσέα και τον 10χρονο Αριστείδη.
Η γνωριμία του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έγινε το 1992, στη Νέα Ορλεάνη, όπου βρέθηκαν καλεσμένοι στους εορτασμούς των 40ών γενεθλίων του Φίλιππου Νιάρχου. Για την ακρίβεια, επρόκειτο για ένα «ραντεβού στα τυφλά» που κανόνισε ο Ελληνοαμερικανός Αλέξανδρος Παπαμάρκου.
Τελικά, ο Παύλος τής έκανε πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα του 1994, πάνω σε ένα ski lift, στο ελβετικό θέρετρο Γκστάαντ.
Αρα, κρατάει χρόνια η βασιλική κολόνια!

❱❱Ενα πολύ αγαπημένο ζευγάρι είναι η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου και ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης.

Η Νάντια στάθηκε για ακόμα μία φορά στο πλευρό του συζύγου της στη μουσική παράστασή του, που είναι εμπνευσμένη από το «Atom Ηeart Μother», ίσως το πιο αμφιλεγόμενο έργο των Pink Floyd. Ο ταλαντούχος Μάξιμος Μουμούρης παρουσίασε μια ζωντανή μουσική περφόρμανς σε δικό του κείμενο και σκηνοθεσία.

Η Τζούφη σε μουσείο

❱❱Η Μερόπη Τζούφη, υφυπουργός Παιδείας, παρέδωσε χθες στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στα Γιάννενα, το νέο Μουσείο Τυπογραφίας. Ωραία ιδέα, σε μια εποχή που τα ηλεκτρονικά μέσα σβήνουν το μελάνι. Χίλια αντικείμενα τυπογραφικών στοιχείων, μηχανών (πιεστήρια, λιθογραφικές πλάκες), τα παλαιότερα από τα οποία ανάγονται στον 18ο αιώνα, περιλαμβάνει η συλλογή. Μεταξύ αυτών, τα πιεστήρια της «Gazzeta Jonica» (Κέρκυρα), η λινοτυπική γερμανική καραβομηχανή, το λιθογραφικό πιεστήριο του Διακίδη (Πάτρα) κ.ά.. Μπράβο η Τζούφη!

(!)

Η κόρη του Παναγιώτη Ψωμιάδη, το στερνοπούλι του, η Χρύσα Καρολίνα, αποφοίτησε από το σχολείο και ο μπαμπάς της το γιόρτασε.
Ο Παναγιώτης έχει δύο κόρες, την Αλεξάνδρα, που είναι 26 χρόνων και τελείωσε Πολιτικές Επιστήμες, ενώ ολοκληρώνει και τις σπουδές της στη δημοσιογραφία στον ANT1, και την Καρολίνα, η οποία τελείωσε το λύκειο και τον Σεπτέμβριο φεύγει για σπουδές στο εξωτερικό. Ποιος τη χάρη του πρώην περιφερειάρχη, δηλαδή, με τρεις γυναίκες στο σπίτι…

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.





Μποζουκια Αθηνα