Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και το αγκάθι της… Μακεδονίας

❱❱ Η υπουργός Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά επιμένει ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό δεν θα περάσει Από τη 
Βίβιαν Μπενέκου 

«Αγκάθι στα πλευρά της διαπλοκής» χαρακτήρισε η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά το κόμμα της, προφανώς με λογοτεχνική διάθεση. «Κανείς δεν χτυπά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως χτυπά εμάς.

Το αγκάθι που τους πονάει, το αγκάθι στα πλευρά της διαπλοκής είναι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες» είπε η υπουργός Μακεδονίας – Θράκης στο εθνικό συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ.

«Οσο οι Ανεξάρτητοι Ελληνες βρίσκονται στην κυβέρνηση, το προσύμφωνο Κοτζιά – Ντιμιτρόφ, όταν και αν φτάσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεν θα περάσει. Θα είμαστε εκεί για να το σταματήσουμε» συμπλήρωσε η ίδια.

Οι πράξεις

Βέβαια, αγκάθι χωρίς να αγκυλώνει σπάνια θα βρεις, παρ’ όλα αυτά αυτό το περίφημο «stop στη συμφωνία» το λένε και το ξαναλένε οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, και μάλλον το έχουν πιστέψει.

Θα περιμένουμε να δούμε, όμως, πόσο τα λόγια θα βαδίσουν μαζί με τις πράξεις. Μέχρι στιγμής πάντως τα πράγματα στη Μακεδονία είναι σκούρα για τους κυβερνητικούς, και το ξέρει η υπουργός.

Οι συριζαίοι αποφεύγουν σωρηδόν τις εκδηλώσεις και ματαιώνουν προγραμματισμένες παρουσίες, από τον φόβο των επεισοδίων και των γιούχα!

«Λαγοί» γίνονται κι αυτό είναι αληθινό αγκάθι για τον ΣΥΡΙΖΑ!

—-

Διπλά γενέθλια και χαρές στο κόμμα της Ενωσης Κεντρώων

megalomystakas

❱❱ Ο Στέλιος Βασίλης, γιος του βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη κι εγγονός του προέδρου Βασίλη Λεβέντη, είχε χθες γενέθλια. Ο μικρός, που έκλεισε τα επτά, έκανε πάρτι για τα φιλαράκια του, κι ο μπαμπάς Γεωργιάδης τού είχε παραγγείλει τούρτα-έκπληξη, στην οποία απεικονίζονταν το παρκέ του μπάσκετ και μια φανέλα με το νούμερο 7. Ο Στέλιος Βασίλης είναι αθλητής στην ομάδα της Βουλιαγμένης, ανερχόμενο αστεράκι δηλαδή, και Ολυμπιακός. Τουλάχιστον έχει ωραία συνέχεια η Ενωση Κεντρώων.

Γενέθλια όμως είχε χθες στο ίδιο κόμμα κι ένα άλλο νεαρό αγόρι, ο νεότερος βουλευτής του Κοινοβουλίου Αναστάσης Μεγαλομύστακας (μικρή φωτό). Εκλεισε τα 30 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Κεντρώων και τα γιόρτασε με την αγαπημένη του.

Να σας χαίρονται οι δικοί σας, παιδιά!

—-

Οι τελευταίες σκληρές μάχες πριν από τα… μπάνια

mitsotakis

❱❱ Αύριο νέα μάχη στη Βουλή, καθώς θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, που ζήτησε η Ν.Δ. για την οικονομία και τη συμφωνία του Eurogroup για το χρέος.

Πρώτο θέμα φυσικά θα είναι και πάλι το Σκοπιανό, που θα συνεχίσει να έχει… πολύ ψωμί για σκληρές κόντρες, ύστερα μάλιστα και από την τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου, που ζήτησε εκλογές ή δημοψήφισμα για να αναχαιτιστεί η κύρωση της συμφωνίας. Μην ξεχνάμε ότι και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα πρέπει να πάει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ την προσεχή εβδομάδα (11-12 Ιουλίου), όπου θα συζητηθεί η ενταξιακή πορεία των Σκοπίων.

Οπότε καταλαβαίνετε, οι «πυρκαγιές» θα μαίνονται. Ισως όμως αυτοί να είναι οι τελευταίοι διαξιφισμοί πριν από το νομοσχέδιο για τον «Κλεισθένη», που θα δώσει ντεσιμπέλ κι εκείνος, καθώς θα φέρει απλή αναλογική στην Αυτοδιοίκηση! Στις 13 Ιουλίου η Ολομέλεια κατεβάζει ρολά κι αρχίζουν τα θερινά τμήματα… αλλά και η προμήθεια μαγιό και για τους βουλευτές.

—-

! Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός, δυο φίλοι και σύντροφοι στο Ποτάμι, που μάλιστα έχουν και οι δυο δεξιά κατεύθυνση, βλέπουν φανατικά Μουντιάλ και αποθεώνουν τους νικητές.

amyras psarianos

Αν και ο Γρηγόρης λέει «ήμουν Δανία, κι έχασε. Ημουν Ισπανία κι έχασε, ήμουν Μεξικό και μια από τα ίδια». Πάντως ο Αμυράς είναι με τη Βραζιλία, κι επιμένει μέχρι τέλους.

offer

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...