Με παρέμβαση του Μακάριου Λαζαρίδη λύθηκαν τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου

❱❱ Αμεσα καλύπτονται οι τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου και αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στην παροχή της υγειονομικής και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των κατοίκων, χάρη σε παρέμβαση του Μακάριου Λαζαρίδη. Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όταν ενημερώθηκε από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου Θωμά Αγγελόπουλο για τις δυσλειτουργίες που υπήρχαν, ευαισθητοποιήθηκε και ανέλαβε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στον επιχειρηματία Νίκο Χαριτόπουλο, η οικογένεια του οποίου στηρίζει διαχρονικά με θέρμη κοινωνικές δράσεις στο νησί, προκειμένου να συνδράμει οικονομικά στην αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του Κέντρου Υγείας.

Με τον τρόπο αυτό και μέσω του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Υγείας Πρίνου «Αγιος Παντελεήμονας», η οικογένεια Χαριτόπουλου συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας της Θάσου.

Η κοινωνική αυτή δράση ανακοινώθηκε τη Δευτέρα σε κοινή συνάντηση των κ. Λαζαρίδη, Χαριτόπουλου και Αγγελόπουλου. «Πιστεύω ακράδαντα ότι η αλληλεγγύη είναι θεμέλιος λίθος της κοινωνίας μας. Η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι ύψιστης σημασίας, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Για τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσα παρά να ανταποκριθώ άμεσα στο αίτημα που μου κατέθεσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, να συμβάλω οικονομικά ώστε να καλυφθούν άμεσα επείγουσες λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου» δήλωσε ο Νίκος Χαριτόπουλος.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ