Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Συγκλονισμένος ο Χατζηδάκης με τις βασανισμένες παιδικές ψυχές

❱❱ Η αυτοκτονία του 14χρονου και το σπήλαιο της Ταϊλάνδης άγγιξαν τις ευαίσθητες χορδές τουΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Συγκλονισμένος από την αυτοκτονία του 14χρονου στην Αργυρούπολη, αλλά και από τη μάχη που δίνουν για να βγουν από το σπήλαιο τα παιδιά της Ταϊλάνδης δηλώνει ο Κωστής Χατζηδάκης. 

Είναι η πρώτη φορά που ο πρώην υπουργός αναφέρεται δημόσια σε θέματα εκτός πολιτικής, και δη στα παιδιά. Ο ίδιος, άλλωστε, έγινε μπαμπάς πριν από επτά μήνες και πλέον έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοιου είδους ζητήματα.
«Δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός με όσα ζούμε με τα παιδιά τις τελευταίες μέρες: στην Ταϊλάνδη και την Ελλάδα. Στην Ταϊλάνδη με τον εγκλωβισμό στη σπηλιά, στην Ελλάδα με τις βίαιες επιθέσεις και ιδιαίτερα με την αυτοκτονία του 14χρονου, που έπεσε θύμα bullying. Είναι όλα τους παιδιά μας» λέει συγκλονισμένος ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και συνεχίζει:

Η ανθρωπιά

«Οσα συμβαίνουν μας θυμίζουν την αξία της ίδιας της ζωής. Και υπογραμμίζουν, με διαφορετικό τρόπο, τη σημασία της ανθρωπιάς. Ανθρωπιά που δεν βίωσε, δυστυχώς, ο 14χρονος, ανθρωπιά που προσφέρεται απλόχερα και συγκινητικά στα παιδάκια στην Ταϊλάνδη. Μακάρι το περιστατικό στην Αργυρούπολη να είναι το τελευταίο. Μακάρι οι διασώστες να σώσουν και τα υπόλοιπα παιδιά στη σπηλιά. Μακάρι όμως, πάνω απ’ όλα, να μπορέσουμε να χτίσουμε έναν γλυκό και ασφαλή κόσμο για τα παιδιά μας που χρειάζονται αγάπη». Το σίγουρο είναι πως ο επτά μηνών Γιαννάκης έχει αλλάξει την κοσμοθεωρία του.

Υπόκλιση στη Μούσχουρη

❱❱Το παράσημο της Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας έδωσε στη Νάνα Μούσχουρη ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο και είχαν πολύ θερμή κουβέντα. Στη συνάντησή τους το «παρών» έδωσε και η σύζυγος του Αναστασιάδη, η Αντρη, η οποία λατρεύει την Ελληνίδα ερμηνεύτρια.
«Θα ήταν ασυγχώρητη παράλειψη, αν δεν αναφερόμουν στις προσπάθειες που καταβάλατε από τη θέση της ευρωβουλευτού για την προβολή του κυπριακού ζητήματος, στον αγώνα και στις προσπάθειες για εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης, έτσι ώστε να αποκατασταθεί το Διεθνές Δίκαιο στην Κύπρο. Η τιμητική αυτή παρασημοφόρηση εκφράζει και αντανακλά τον σεβασμό, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη ολόκληρου του κυπριακού λαού και του ιδίου προσωπικά σε εσάς για την προσφορά σας στην Κύπρο» δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης.

«Φλερτ» με Κουβέιτ

marios gevrgiadhs

❱❱Κουβεϊτιανοί βουλευτές, αφού ξεναγήθηκαν στη Βουλή και στο Μουσείο της Ακρόπολης χθες το μεσημέρι, είπαν ότι οι ισχυροί του Κουβέιτ ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα. Αντιπροσωπία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Κουβέιτ – Ελλάδας συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Μάριο Γεωργιάδη, στον οποίο μετέφερε το ενδιαφέρον της για τις επενδύσεις. Ο Μάριος Γεωργιάδης, από την πλευρά του, χαιρέτισε το ενδιαφέρον της κουβεϊτιανής πλευράς για επενδύσεις στην Ελλάδα, υπογράμμισε δε ότι η χώρα μας υποστηρίζει τον σταθεροποιητικό ρόλο του Κουβέιτ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και τη συνεισφορά του στην παγκόσμια οικονομία, μέσω της εξόρυξης υδατανθράκων.

Σκαφάτοι Γιάνης – Δανάη

11 3

❱❱«Μήλο μου κόκκινο…» αλά Βαρουφάκη! Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου άρχισαν τις διακοπές τους στη Μήλο. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έφτασε στο λιμάνι, όπως λένε όσοι τον είδαν, με ένα όμορφο ξύλινο σκαρί, φυσικά συνοδευόμενος από τον έρωτά του, τη Δανάη. Τι ανάγκη έχει, άλλωστε; Παρακολουθεί απλώς τα πρώην συντρόφια του να καίγονται σιγά σιγά στο Σκοπιανό, την ώρα που ο ίδιος απλώς καίγεται από τον ήλιο!

(!)

mantiles

Δύο φοιτήτριες με μαντίλα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός της Βουλής χθες στην Ολομέλεια. Ηταν δύο από τους 120 φοιτητές, φοιτήτριες και διδάσκοντες από Τμήματα Ελληνικών Σπουδών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων 29 χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΘΥΕΣΠΑ (Θερινές Υποτροφίες Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Αθηνών) και επισκέφθηκαν τη Βουλή. Τους φοιτητές και τους καθηγητές υποδέχθηκε ο βουλευτής Δημήτρης Εμμανουηλίδης, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων. Περίεργο, όμως, να βλέπει κανείς αυτή την εικόνα στην ελληνική Βουλή.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...