Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ακης Τσοχατζόπουλος

tsohatzopoylos
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

❱❱ Για ακόμη μία φορά ο Ακης Τσοχατζόπουλος τόνισε τη δεινή οικονομική του κατάσταση στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή για τη νέα δικαστική περιπέτειά του με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.«Βρίσκομαι σε άσχημη οικονομική κατάσταση εγώ και η οικογένειά μου, δεδομένου ότι εισπράττω μόνο τη σύνταξη του πολιτικού μηχανικού που ανέρχεται περίπου σε 1.200 ευρώ…» ανέφερε επί λέξει ο πρώην ισχυρός πολιτικός του ΠΑΣΟΚ που έπαιζε στα δάχτυλα εξοπλιστικά προγράμματα ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Δηλαδή, ο πρώην υπουργός Αμυνας υποστηρίζει ότι βρίσκεται στην ίδια δύσκολη κατάσταση με τα εκατομμύρια των μεροκαματιάρηδων ή των συνταξιούχων που τη βγάζουν δεν τη βγάζουν… Φυσικά, οι συνταξιούχοι στα καφενεία ακούγοντας ότι υπάρχουν και χειρότερα θα πρέπει να άρχισαν τα… αλληλοκεράσματα, αφού έχουν ακόμη λεφτά για το καφεδάκι τους!

Τελικά, η υπουργική θητεία πρέπει να διέλυσε οικονομικά τον Ακη Τσοχατζόπουλο, για να φτάσει έπειτα από τόσα χρόνια να μετρά το ευρώ για να βγάλει τον μήνα και να υποστηρίζει ότι σήμερα ζει σαν τον κινηματογραφικό Βασιλάκη Καΐλα! Ακούγεται εντυπωσιακό πώς αλλάζει η ζωή μετά τις χλιδάτες φιέστες, τον πολυσυζητημένο γάμο με τη Βίκυ Σταμάτη στο Παρίσι το 2004, το απαιτητικά διακοσμημένο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου με τους καναπέδες των 20.000 ευρώ και τις λουξ διακοπές στα πανάκριβα θέρετρα, όπου η διανυκτέρευση κόστιζε όσο η… σύνταξη του πρώην υπουργού.

Ο 79χρονος Ακης αναφέρθηκε και στην περικοπή της βουλευτικής σύνταξής του, που μέρος της λαμβάνει ο ανήλικος γιος του, στα χρέη που έχει προς το Δημόσιο και -σε ένα ρεσιτάλ πόνου- προσέθεσε και την έξωση που του έκαναν από το πολιτικό του γραφείο. Ολα αυτά, βέβαια, είναι αρκετά για να προκαλέσουν εγκεφαλικό στον μέσο φορολογούμενο ή να νιώσει… υπερήρωας που ακόμα επιβιώνει!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers

Εντυπωσιακή η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη συνάντηση με τον υπουργό Σταύρο Παπασταύρου

Εντυπωσιακή η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη συνάντηση με τον υπουργό Σταύρο Παπασταύρου

Στράτος Σιμόπουλος: Το ζεϊμπέκικο κατά της νόσου Αλτσχάιμερ

Στράτος Σιμόπουλος: Το ζεϊμπέκικο κατά της νόσου Αλτσχάιμερ

Νατάσα Παζαΐτη: Γενέθλια για τα διδυμάκια τους

Νατάσα Παζαΐτη: Γενέθλια για τα διδυμάκια τους

Μηχανόβιος ο Ξανθόπουλος (του ΣΥΡΙΖΑ)

Μηχανόβιος ο Ξανθόπουλος (του ΣΥΡΙΖΑ)

Στα γήπεδα του Μουντιάλ ο στιλίστας της Κίμπερλι!

Στα γήπεδα του Μουντιάλ ο στιλίστας της Κίμπερλι!