Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ακης Τσοχατζόπουλος

❱❱ Για ακόμη μία φορά ο Ακης Τσοχατζόπουλος τόνισε τη δεινή οικονομική του κατάσταση στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή για τη νέα δικαστική περιπέτειά του με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.«Βρίσκομαι σε άσχημη οικονομική κατάσταση εγώ και η οικογένειά μου, δεδομένου ότι εισπράττω μόνο τη σύνταξη του πολιτικού μηχανικού που ανέρχεται περίπου σε 1.200 ευρώ…» ανέφερε επί λέξει ο πρώην ισχυρός πολιτικός του ΠΑΣΟΚ που έπαιζε στα δάχτυλα εξοπλιστικά προγράμματα ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Δηλαδή, ο πρώην υπουργός Αμυνας υποστηρίζει ότι βρίσκεται στην ίδια δύσκολη κατάσταση με τα εκατομμύρια των μεροκαματιάρηδων ή των συνταξιούχων που τη βγάζουν δεν τη βγάζουν… Φυσικά, οι συνταξιούχοι στα καφενεία ακούγοντας ότι υπάρχουν και χειρότερα θα πρέπει να άρχισαν τα… αλληλοκεράσματα, αφού έχουν ακόμη λεφτά για το καφεδάκι τους!

Τελικά, η υπουργική θητεία πρέπει να διέλυσε οικονομικά τον Ακη Τσοχατζόπουλο, για να φτάσει έπειτα από τόσα χρόνια να μετρά το ευρώ για να βγάλει τον μήνα και να υποστηρίζει ότι σήμερα ζει σαν τον κινηματογραφικό Βασιλάκη Καΐλα! Ακούγεται εντυπωσιακό πώς αλλάζει η ζωή μετά τις χλιδάτες φιέστες, τον πολυσυζητημένο γάμο με τη Βίκυ Σταμάτη στο Παρίσι το 2004, το απαιτητικά διακοσμημένο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου με τους καναπέδες των 20.000 ευρώ και τις λουξ διακοπές στα πανάκριβα θέρετρα, όπου η διανυκτέρευση κόστιζε όσο η… σύνταξη του πρώην υπουργού.

Ο 79χρονος Ακης αναφέρθηκε και στην περικοπή της βουλευτικής σύνταξής του, που μέρος της λαμβάνει ο ανήλικος γιος του, στα χρέη που έχει προς το Δημόσιο και -σε ένα ρεσιτάλ πόνου- προσέθεσε και την έξωση που του έκαναν από το πολιτικό του γραφείο. Ολα αυτά, βέβαια, είναι αρκετά για να προκαλέσουν εγκεφαλικό στον μέσο φορολογούμενο ή να νιώσει… υπερήρωας που ακόμα επιβιώνει!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...