Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Το… ναυάγιο του Κουρουμπλή στα εγκαίνια θαλάσσιας γραμμής!

❱❱ Η ατάκα του υπουργού που άφησε τους παρευρισκομένους με ανοιχτό το στόμαΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Είναι αυτό που λέμε «πάρ’ τον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου»! 

Μπορεί ο Παναγιώτης Κουρουμπλής να είναι αμιγώς στεριανός, αφού κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, εντούτοις χθες εγκαινίασε θαλάσσια γραμμή μιλώντας για ναυάγια! Ο υπουργός Ναυτιλίας ήταν παρών στα εγκαίνια και στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας του «Cruise Ferry Mykonos Palace» των Μινωικών Γραμμών που συνδέει Χανιά – Πειραιά, και μέσα στον καύσωνα του ήρθαν στο μυαλό αναμνήσεις μάλλον άσχετες…

«Οταν ήμουν μαθητής στη Σχολή Τυφλών της Θεσσαλονίκης», είπε ο υπουργός, «είχα έναν φίλο που μέναμε σε διπλανά κρεβάτια, ο οποίος είχε έναν δίσκο που τραγουδούσε το “Ναυάγιο” στο “Ηράκλειον”» και κάποιοι από τους παρευρισκομένους έμειναν με ανοιχτό το στόμα! Μα, υπουργέ, κάνεις εγκαίνια πλοίου μιλώντας για ναυάγια;

Σε ψαροταβέρνα με φίλους

polakis 0

❱❱Μετά τους τσαμπουκάδες και τους διαπληκτισμούς στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας το ‘ριξε στην ψαροφαγία. Ο Παύλος Πολάκης (φωτό) βρίσκεται στα Χανιά και μάλλον για εκείνον άρχισαν οι καλοκαιρινές διακοπές.
Αλλωστε, μας έχει γνωστοποιήσει ήδη ότι είναι δεινός ψαροντουφεκάς και καπετάνιος ενός ωραίου φουσκωτού, με το οποίο αλωνίζει τις θάλασσες των Σφακίων. Το μεσημέρι της Κυριακής που πέρασε, όμως, ήταν με φίλους του σε ψαροταβέρνα στο Κολυμπάρι.
Μαζί του ήταν αντιδήμαρχοι της περιοχής και συνάδελφοί του γιατροί. Ο Παύλος Πολάκης, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, φαίνεται να είναι δημοφιλής, αφού όλοι τον χαιρετούσαν. Βέβαια, θα μου πείτε, ποιος τολμάει να του αντιμιλήσει;

Τα ΤΕΙ γίνονται ΑΕΙ για χάρη των ημετέρων

tzoyfi

❱❱Το χατίρι της υφυπουργού Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων Μερόπης Τζούφη (φωτό) έκανε η 88η Σύνοδος των Πρυτάνεων, που έγινε προχθές στα Γιάννενα, όπου εκλέγεται η ίδια. Η σύνοδος, ως γνωστόν, χρόνια τώρα εκδράμει κάθε φορά που θέλει να «συλλογιστεί από κοινού»! Ο αέρας της επαρχίας άλλωστε είναι καθαρότερος.

Ετσι και τώρα, λοιπόν, κάλεσαν και τον υπουργό Κώστα Γαβρόγλου και τα είπαν λιγάκι… Η συζήτηση των πρυτάνεων με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου εστιάστηκε στη στρατηγική ανάπτυξης των πανεπιστημίων, καθώς και στα ζητήματα διεύρυνσης του χώρου της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω συνεργείων ΤΕΙ και πανεπιστημίων.

Δηλαδή, τι σημαίνει αυτό, κύριε υπουργέ; Οτι τα ΑΕΙ σταδιακά θα μετατρέπονται σε ιδρύματα, σαν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής; Ωραίος τρόπος, τα ΤΕΙ να γίνονται ΑΕΙ χωρίς κανέναν κόπο και να ικανοποιούνται οι ημέτεροι…

Μουντιαλικό «χτύπημα»

katsis 0

❱❱«Αξια πρωταθλήτρια κόσμου η Γαλλία! Ανάμεσα στα μέλη της χρυσής ενδεκάδας οι Εμπαπέ, Ουμτιτί, Πογκμπά, Καντέ, Ματουιντί.
Ακόμη μία ευκαιρία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μήπως καταλάβει τη διαφορά μεταξύ εθνικότητας και ιθαγένειας, αλλά και απίστευτος πόνος για τους ρατσιστές τύπου Λεπέν» λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης (φωτό) που, παρεμπιπτόντως, διέβλεψε τη νίκη της Γαλλίας, αναπαράγοντας το σχετικό τουίτ του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη.

(!)

kapelo

Ενας άλλος Δένδιας, αγνώριστος, ξεκίνησε τις διακοπές του στην πατρίδα του, την Κέρκυρα.
Με μπλε καπελάκι, γυαλιά ηλίου και σορτσάκι απολαμβάνει μια μαγευτική θέα στο νησί του και συλλογίζεται φυσικά και το νέο τοπίο που δημιουργεί το σπάσιμο της Β’ Αθηνών, στην οποία εκλέγεται. Οπως και να έχει, όμως, είναι ελάχιστες οι φορές που ο πρώην υπουργός έχει επιτρέψει στον φωτογραφικό φακό να τον αποτυπώσει χωρίς κοστούμι και γραβάτα.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...