Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σούπερ γάμος με καλεσμένη όλη τη Γλυφάδα και κουμπάρο τον Κώστα Καραμανλή!

❱❱ Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Εύα ΝτογιάκουΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Πόλη πεντάμορφη, είσαι κυρά μου… Πόλη πεντάμορφη να σεργιανίσω μες τα δρομάκια σου κι ας ξεψυχήσω. Και να θυμάσαι να το θυμάσαι όσο υπάρχω και όσο ζω δικιά μου θα ‘σαι». Είναι οι στίχοι του τραγουδιού που αφιέρωσε ο -«αποδεδειγμένα πλέον, πολύ ερωτευμένος»- δήμαρχος Γλυφάδας στη σύζυγό του Εύα Ντογιάκου αμέσως μετά τον θεαματικό γάμο τους, το Σάββατο το βράδυ.

f3 2

Ξεσηκώθηκε, μάλιστα, το προαύλιο της εκκλησίας στη θέα της Νατάσας και του Κώστα Καραμανλή, που ήταν οι κουμπάροι στον γάμο του Γιώργου Παπανικολάου. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, πολύ μαυρισμένος από τα καλοκαιρινά μπάνια, και η Νατάσα με υποκίτρινη τουαλέτα, που αναδείκνυε το ωραίο της σώμα, άμα τη εμφανίσει τους καταχειροκροτήθηκαν.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που επί μία ώρα πριν από τον γάμο χαιρετούσε τους πολίτες που έσπευσαν να του ευχηθούν, περιμένοντας τη νύφη υποδέχτηκε τον πρώην πρωθυπουργό μέσα σε καταιγισμό επευφημιών. «Κουμπάρος γίνεται πάντοτε αυτός που αγαπάς» είπε ο γαμπρός μιλώντας για τον Κώστα Καραμανλή, αφότου άλλαξε τα στέφανα.

f10 0

Ο δήμαρχος Γλυφάδας παντρεύτηκε την Εύα, δικηγόρο στο επάγγελμα, κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου. Ο πατέρας της νύφης μαζί με τον αδελφό της τη συνόδευσαν στην εκκλησία και την παρέδωσαν στον γαμπρό.

karamanlis domazos

Ο Γιώργος Παπανικολάου μίλησε για τον πεθερό του με τα καλύτερα λόγια, ευχαριστώντας τον για την ανατροφή της ωραίας του Εύας, στην οποία, όπως είπε, δίνει πλέον τα κλειδιά της καρδιάς του. Ο ίδιος είπε ότι άργησε να παντρευτεί, όπως και ο πατέρας του, που έκανε οικογένεια στα 50 του, αλλά βρήκε τη γυναίκα της ζωής του.

Γιγαντοοθόνες

Καλεσμένη στον γάμο ήταν όλη η Γλυφάδα, που έβλεπε την τελετή από τις γιγαντοοθόνες στον περίβολο της εκκλησίας. Τόνοι ρυζιού, στην κυριολεξία, έπεσαν στο κεφάλι του ζευγαριού. Κι όσο ο Γιώργος Παπανικολάου έκανε μία ακόμη φορά ερωτική εξομολόγηση στην Εύα του, οι φίλοι του δημάρχου από την εποχή που ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ φώναζαν συνθήματα υπέρ του Κώστα Καραμανλή και της Ν.Δ.

pashalis

Από νωρίς ήταν εκεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Γιώργο Μουρούτη, οι βουλευτές και πρώην υπουργοί Αδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Θόδωρος Φορτσάκης, Γιάννης Βρούτσης, Αννα Καραμανλή, Φάνη Πάλλη Πετραλιά και Σοφία Βούλτεψη, η Σοφία Ζαχαράκη, η Αντζελα Γκερέκου απαστράπτουσα με την κόρη της, η Νατάσα Ράγιου, η Χριστίνα Παππά, η Ιωάννα Μάνδρου, ο καθηγητής Σπύρος Φλογαΐτης, ο Αλέξης Κούγιας, ο τραγουδιστής Πασχάλης και πλήθος ακόμη επωνύμων αλλά και δικαστικών λειτουργών, φίλων της οικογένειας Ντογιάκου.

gkerekoy kalafatis

Το πάρτι του γάμου έγινε σε κλειστό κύκλο, στο Γκολφ της Γλυφάδας. Ενα ασημένιο καραβάκι, σύμβολο της νέας ζωής που ξεκινούν ο Γιώργος και η Εύα, ήταν η μπομπονιέρα του γάμου.

Να ζήσετε, Γιώργο και Εύα!

Διαβάστε παρακάτω: Κατερίνα Μάρκου και Θανάσης Οικονόμου επικύρωσαν και με τη βούλα τον έρωτά τους

offer

Κατερίνα Μάρκου και Θανάσης Οικονόμου επικύρωσαν και με τη βούλα τον έρωτά τους

Ενας δυνατός έρωτας… φόρεσε νυφικό κι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου της Νέας Σμύρνης το Σάββατο. Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Κατερίνα Μάρκου παντρεύτηκε τον πρώην βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου.

markoy

Κουμπάροι έγιναν ο φίλος του ζευγαριού, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και η καλύτερη φίλη της νύφης και καθηγήτρια στο ΑΠΘ Ελπίδα Ζορμπαλά. Η Κατερίνα φόρεσε ένα κομψότατο ιβουάρ, μακρύ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και είχε πιασμένα σε χαμηλό κότσο τα μαλλιά της.
Η όμορφη βουλευτής και ο Θανάσης γνωρίστηκαν στα τέλη του 2013, όταν εκείνη ήταν ακόμη βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος, παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν και δύο διαζύγια. Η Κατερίνα Μάρκου ήταν παντρεμένη με τον εκδότη Αλέξανδρο Παπαζήση και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τη Βάσω Παπαχαραλάμπους.

Παρ’ όλα αυτά, η αγάπη θριάμβευσε και η Κατερίνα με τον Θανάση αποφάσισαν να είναι για πάντα μαζί. Επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Θανάσης Οικονόμου αρχικά υπήρξε αναπληρωτής γ.γ. της ΓΣΕΒΕΕ, στη συνέχεια συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και το 2013 προσχώρησε στη ΔΗΜ.ΑΡ. του Φώτη Κουβέλη, τότε. Η βουλευτής εντάχθηκε στο νεοδημοκρατικό δυναμικό πριν από λίγους μήνες και ο δρόμος ανοίγεται μπροστά της.

markoy2

Τον ωραίο γάμο ακολούθησε γλέντι με τους φίλους του Θανάση και της Κατερίνας μέχρι τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου.


{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...