Ριλάξ στο Σούνιο ο Τσίπρας

❱❱ Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος αποκαλύπτει σε ποια βίλα μένει το καλοκαίρι ο πρωθυπουργόςΣε κατοικία στο Σούνιο, που ανήκει στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο, διαμένει τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του, όπως αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, διαψεύδοντας παράλληλα ότι ο πρωθυπουργός νοικιάζει βίλα 2.000 τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. 

Με επιστολή του στην ιστοσελίδα Δημότης Ανατολικής Αττικής ο κ. Μαρτίνος αναφέρεται στην ανάρτηση «σχετικά με τη βίλα ιδιοκτησίας μου όπου δήθεν φιλοξενείται ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας. Η εικονιζόμενη (λάθος) βίλα στο δημοσίευμά σας ανήκει στον εφοπλιστή κ. Διαμαντίδη. Είναι όντως πολυτελής, 2.000 περίπου τ.μ., σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Βρίσκεται στα Λεγραινά».

Παράλληλα, με σκοπό την «πλήρη ενημέρωση του θέματος», όπως λέει, παραθέτει ορισμένες διευκρινιστικές σημειώσεις.

Σύμφωνα με αυτές, «το σπίτι που υπομισθώνει η οικογένεια του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στο Σούνιο και ανήκει όντως στην οικογένειά μου. Είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρίας DHΙ. Η μίσθωση είναι μακροχρόνια και λήγει στις 10/3/2024». «Η εταιρία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη», συνεχίζει στην επιστολή του ο κ. Μαρτίνος, «υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης.

Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με ενημέρωσε, κατόπιν των δημοσιευμάτων, ότι το υπομισθωτήριο έχει κατατεθεί στην Εφορία και ότι το υπομίσθωμα καταβάλλεται κανονικά μέσω τράπεζας από την οικογένεια του κυρίου Πρωθυπουργού». «Το σπίτι», καταλήγει στην επιστολή του ο εφοπλιστής, «είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου».

Στη συγκεκριμένη κατοικία ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του συνηθίζουν να παραθερίζουν τα τελευταία καλοκαίρια, με τη σύντροφό του Περιστέρα (Μπέττυ) Μπαζιάνα και τα παιδιά τους να εγκαθίστανται εκεί για το μεγαλύτερο διάστημα των θερινών μηνών και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πηγαινοέρχεται από το Σούνιο στο Μαξίμου και το αντίστροφο, ανάλογα με τις καθημερινές υποχρεώσεις του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ