Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Σίσσυ Παυλοπούλου στο Λύρειο Παιδικό Ιδρυμα

❱❱ Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος, που καταστράφηκε από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, έκανε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, συνοδευόμενη από τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου. Την κυρία Βαρδινογιάννη και την κυρία Παυλοπούλου υποδέχτηκαν ο μητροπολίτης Κηφισιάς Κύριλλος και η μοναχή Μαρία, ηγουμένη της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος και διευθύντρια του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος, οι οποίοι τις ξενάγησαν στους χώρους του ιδρύματος που έχουν υποστεί καταστροφές.
Οι δύο κυρίες φύτεψαν στον αύλειο χώρο του ιδρύματος μια μικρή ελιά, η οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε η κυρία Βαρδινογιάννη, συμβολίζει «την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία Μότορ Οϊλ του Ομίλου Βαρδινογιάννη έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες για την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά, όπως ο ξενώνας κατοικίας των παιδιών, το οίκημα υποδοχής και διημέρευσης, το οίκημα λογιστηρίου και Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς και η αποθήκη τροφίμων.

Aνάγκες μετακίνησης

Επιπρόσθετα, θα αντικαταστήσει οχήματα που καταστράφηκαν, τα οποία απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών του ιδρύματος.

Το Λύρειο Παιδικό Ιδρυμα λειτουργεί ως ένα πρότυπο «ορθόδοξο χωριό» και φιλοξενεί αγόρια και κορίτσια από τα πρώτα χρόνια ή και τους πρώτους μήνες της ζωής τους, προσφέροντας μια ζεστή οικογενειακή ζωή που θα τα βοηθήσει στο μέλλον να ενταχθούν ως ενήλικοι στη σύγχρονη κοινωνία.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ